Sari la conținut

Simona - 0753563129


marcello

Postări Recomandate

Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă!

 

Intrigat si incitat mai saptamana trecuta de un anunt cu poza unei brunete din GDS (pe care cu regret nu-l mai gasesc acum, ca sa-i pun poza) am sunat in miez de noapte la numarul din titlu.

Asa cum colegu' Davis.Corso a mentionat aici ( http://nimfomane.com...161/#entry71401 ), fata m-a chemat la caminele de pe Petre Ispirescu, apoi, dupa faza cu privitul de pe balcon, mi-a dat numarul apartamentului.

Tin sa precizez din prima ca e vorba de colega bruneta a blondei din topicul indicat mai sus, respectiv a blondei suple si cu fata si corpul ca de papusica, dar cu fitele, nesimtirea, atitudinea si tarifele de mare nesimtire.

In lipsa pozei, insa este irelevant faptul ca poza chiar era a ei. Daca mai apare anuntul ala cu numarul in cauza, rog pe oricine da de el sa posteze si poza aici.

 

Sa revin ...

La telefon, domnisoara mi-a dat un singur tarif, 100 lei O+N. Atat ... Si asta cu o voce cam sictirita; tanara si placuta, dar sictirita sau macar adormita. Probabil si din cauza orei, pt. ca, dupa cum am spus deja, era cam pe la miezul noptii.

 

Dupa ce ajung, ma intampina brunetica in cauza, dar in apartament o vad cu nicio urma de supriza si pe blondina aia buna, micuta da' nesimtita. Care, in paranteza fie spus, ma recunoaste si ma interpeleaza cu nu-mai-stiu ce replica, ceva de genul "Da' ce draga, nu ma mai recunosti?" :)

Spuneam ca nu m-a surprins sa o gasesc acolo, pt. ca numarul era unul din panoplia ei. Nu si poza, fapt pt. care am si mers acolo.

 

Asa, sa revin iar la bruneta:

In virtutea cruntei mele lipse de memorie, o sa incerc sa substitui informatiile f. precise cu idei relevante. Deci, fatuca este destul de frumusica, destul de inaltuta (poate intre 163-170 - nu mai stiu) are 19 ani ("recunoscuti" de ea si pe care-i confirm si eu), corpul fraged, sanii fermi de marime medie si parul lung. Genul de fata dupa care e destul de probabil sa intoci capul pe strada, si care poate face cariera in bransa. Sau ar fi putut face, mai exact; pt. ca e un DAR la mijloc, respectiv cel care explica antetul postului meu.

 

Domnisorica este extrem de grabita, de nereceptiva la nicio forma de comunicare, nici macar glume sau chiar complimente. Iar glumele poate nu le-o intelege, dar nu exista pe fata pamantului o femeie care sa nu poata pricepe cand i se fac complimente, deci ...

Nu coopereaza deloc, nu e interesata decat sa termini urgent si sa te cari, dupa cum te si informeaza, de fapt. Ar avea chiar pretentia sa nu se dezbrace total, ci doar de chiloti; am insistat destul de mult sa-si dea jos ce avea pe ea in partea de sus, tricou sau sutien - nu-mi mai amintesc decat ideea. :)

Apoi, o multime de alte elemente neplacute, pe care le veti intelege pe deplin avand in vedere care-i este mentorul in domeniu. Totul indica faptul ca blonda i-a fost profesoara iar ea a fost o eleva ffffff. sarguinciasa si a bagat totul la cap. Inclusiv mentiunea, dupa scurt timp, ca "daca nu termini f, repede, pe mine nu ma intereseaza, te las neterminat". Nu cu cuvintele astea, dar cam asa ceva ...

 

Apartamentul insa e curatel, corect mobilat, desi bruneta te "lucreaza" in sufragerie, unde nu e decat o canapea, nu f. comoda. Nu am intrat la baie, evident ca nu m-ar fi agreat f. tare daca mai pierdeam vreun minut si acolo. :)

Blonda a zis ca telefonul asta va fi de acum al brunetei, deci poate ar fi cazul sa fie scos din topicul ei. Desi, nimic nu e sigur in viata in general, dar in domeniul asta ....

 

Daca e sa dau ceva note, astea ar fi cam asa:

Pt. corp si imaginea de ansamblu - 8,5

Pt. "actiune" - 4

Pt. atitudinea generala - 4

Pt. locatie si ghidare - 8

Pt. pret si mai ales pt. raportul pret/servicii efectiv prestate - 4,5

 

Ce sa zic in sinteza ... Poate ca daca o caut la alta ora o fi mai bine. Poate ...

 

LE. Poate e totusi asta:

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/daca-iti-doresti-cateva-clipe/1430194

Nu o mai tin minte, oricum dar anuntul din GDS e tot de pe ID-ul bunabuna ca al blondei si are un alt numar de telefon al ei. Pana la urma, faza cu schimbatul numerelor de telefon intre ele e destul de deranjanta, chiar daca pt. blonduta noastra e o adevarata strategie sa-si diversifice "deschiderea" cu anunturi diferite, poze diferite (in general reale, dar cu look diferit) si telefoane diferite. Iar acum, cu o colega, posibilitatile se multiplica. :)

  • Like 3
Link spre comentariu

Ei, daca facem media, trece clasa cu un onorabil ... aproape 6. :)

 

Vad ca iar a facut o permutare de numere cu blonda, asa cum deja estimam.

aici: http://anunturi.gds....ac-cele/1439205

si aici: http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/daca-iti-doresti-cateva-clipe/1432563

 

Si dupa cum iar remarcam ... pacat, mare pacat! Astfel de fete frumoase isi risipesc marele potential de a deveni "vedete" in bransa si prefera in schimb aceasta atitudine care-i goneste pe cei interesati sa revina la ele.

 

Papusica blonda pare destul de desteapta, nu inteleg de ce nu-si da seama ca de fapt pierde cu atitudinea asta.

Sau poate ca toata aceasta schema, cu anunturile diferite cu texte istet si corect concepute, telefoanele diferite, pozele cu haine, decor si coafuri diferite si locatile schimbate des o fac sa-si piarda urma si sa fie iar si iar cautata, poate chiar de aceiasi oameni care la vechea locatie nu ar mai fi vrut cu niciun chip sa revina.

  • Like 2
Link spre comentariu

Esti sigur? :)

Aceasta IZA, careia i-am facut si eu o recenzie?

http://nimfomane.com...oua/#entry67225

 

Daca la ea te referi, iti spun sigur ca nu e aceeasi fata. Cel putin, cand am fost eu nu era aceeasi fata ca cea de care zici. Faci tu cumva confuzia de locatie din cauza apropierii strazii Petre Ispirescu de locatia unde am fost eu la Iza? Sau iar s-ar fi permutat fetele? :)

  • Like 1
Link spre comentariu

... inseamna ca se si schimba si ne deruteaza de tot, atat pe noi care le cunoastem cat de cat, dar mai ales pe cei care vor sa incerce ceva de calitate.

 

E posibil sa nu fi fost ea, ci colega ei, care raspunde si la nr ei de telefon.

 

e incalcita treaba ... acum nu mai sunt sigur de nimic .. Oricum, iza acum lucreaza pe Petre ispirescu vis-a-vis de camine.

Link spre comentariu

Diana blonda sexy Profesaz fantezii exteme si placeri ascunse..Un alt taram al trairilor intense al erotismului seducator in care senzualitatea, finetea si discretia ma caracterizeaza. totul pentru a provoca instinctele tale.0753563129 inclus hotel poze reale

 

 

Telefon: 0753.563.129

Categorie: Erotice

Oraș: Craiova

Județ: Dolj

Cod anunț: 507d992428894

 

Postat de: operator.operator

Dată adăugare: 16/10/2012

Valabilitate: 16/10/2012 - 30/10/2012

Vizualizări: 2098

Tip anunț: Online - urgent

 

http://anunturi.gds....antezii/1452193

 

Foloseste pozele Lui XENIA ............. Craiova ce asteptati cand aveati de gand sa o treceti la de Evitat.

 

Xenia fata mica felicitari ...esti olteanca cu buletin :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

 

post-39112-0-30858600-1351170854_thumb.jpg

  • Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

am spus de nu stiu cate ori ca utilizatorul "operator.operator" din gds este tipa de la suma 3 care este o nesimtita. Ea posteaza anunturi si pt una de pe Petre Ispirescu.ca am vazut ca are doua tipuri de anuntuiri....unele pt o blonda care e amica de pe Ispirescu si unele pentru ea, care e bruneta. Oricum trebuie trecut la de evitat pentru toate numerele de telefon pe care le foloseste "operator.operator". adik 0755191679, 0749484590, 0753563161, 0753563129, 0749763099, 0749763101.

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Prietene, operator inseamna cel care introduce mesajele. Sunt unele mesaje postate online (din fata calculatorului - gen alexa3124, sexy&rea1969, etc) si alte mesaje care sunt predate la sediul agentiei. Dupa asta operatorul/operatoarea le posteaza fie pe versiunea online fie in ziar.

prietene, ai impresia ca-mi curge scuipat din gura de prost ce sunt? Ai impresia ca nu stiu ce este ala un operator? Daca vei intra pe http://anunturi.gds....nunturi/erotice vei observa ca exista un utilizator care se cheama "operator.operator" Banuiesc ca nu e cazul sa-ti explic ce este ala un utilizator (asta ca sa te iau si eu de sus). Asa ca data viitoare te rog sa te informezi inainte sa o faci pe singurul inteligent de la locul de joaca.

Cu respect!

Iata si despre ce vorbesc:

post-42129-0-85225500-1351418323_thumb.jpg

Link spre comentariu

Da, omule, e normal ca operatorul (angajat GdS) sa se logheze cu un user (utilizator) si parola.

Acel user e operator.operator pentru a nu fi confundat cu altele.

Unii clienti/cliente vin direct in agentie si dicteaza anuntul platind la litera (si extra daca vrea anuntul bolduit, pe negru, etc). Acesti clienti pot posta astfel anunturi in gazeta de tot felul: vand masini, cumpar teren, inchiriez porc, etc.

La erotice anunturile sunt aceleasi de cativa ani. Au o regularitate saptamanala, sunt foarte scurte si sunt postate zilnic.

Cand te prezinti la agentie esti intrebat daca vrei ca anuntul tau sa fie postat si online (platesti si pentru asta).

Mai nou, unii clienti nici nu se prezinta fizic si fac postarile din fata calculatorului platind online - operatorul introduce apoi respectivele mesaje.

Alti useri le posteaza chiar ei dupa ce si-au facut cont.

 

P.S Lucrez in domeniu, asa ca gata cu teoria conspiratiei.

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

:) nu cred ca are rost sa ne contrazicem ca doi adolescenti frustrati si neinformati....am inteles de la inceput ce vrei sa spui, dar in cazul asta stiu speta foarte bine. E tipa de la suma trei - mc donald's care e prietena cu o blonda de pe Petre Ispirescu. Ea cu gura ei mi-a spus asta Postarile sunt facute de ea nu de cineva de la GDS. Dupa cum vezi sunt anunturi cu poza. Doar nu crezi ca se prezinta la ghiseu cu poza in mana, astia o scaneaza si o publica on-line....

Jumate din numerele de telefon din anunturile postate de "operator.operator" sunt ale tipei de la suma 3, jumatate ale tipei de pe Petre Ispirescu.

Suna si te vei convinge.

Oricum ideea era sa fie trecute la escorte de evitat, ceea ce s-a si intamplat.

Cu respect!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...