cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 doar sa te raportez la moderatori...nu sunt genul....eu vreau sa-ti dau jet, n-ai tu voie sa-ti mai dai cu parerea, tu sa taci in fatza mea
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Cioflicel când ne delectezi și pe noi cu poze cu tine?nu am eu fatza de poze...n-auzi, bre, vii direct, sa mananc si eu ceva
emachines Reputație: 865 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 4, 2019 Cu mine vorbești așa?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 daca, chiar a fost bou' ala pe la mine, chiar ca imi pare rau...sa-i sug io poola aluia, nu merita, da-l drq...sunt atatia oameni de treaba
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Cu mine vorbești așa?pai, ce am zis?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Cu mine vorbești așa?Mwie_Multa, sa nu mai se pronunte el despre postarile mele...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 usainbolt....speedy gonzales...esti d'ala futacios?...vrei sa intri in Guiness Book?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 asa iti place tie, de negru' ala?...lu' petalutza ii e frica de negri, cand ii vede prin filme se ascunde sub pat
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 mereu o amenint, ca daca nu se descurca cu voi, o duc la negrii aia...
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2019 nu am eu fatza de poze...n-auzi, bre, vii direct, sa mananc si eu cevaCe program ai azi?Preturi/servicii?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Ce program ai azi?Preturi/servicii?program, pretturi, serrvicii...pazea, petalutza...pai, da' unde crezi ca sunt eu, la fabrica de maciuci?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 program, pretturi, serrvicii...pazea, petalutza...pai, da' unde crezi ca sunt eu, la fabrica de maciuci?asa fac alealalte, intra aici ca sa-si racoleze motanei?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 eu intru, sincer, ca am zis ca, poate, am gasit un loc unde sa ma descarc, sa nu ne mai smotocim pe locatie....dar nu stiu daca merge...nu cred ca am eu rabdare, daca ma apuca, sa astept intai sa iasa ala, si dup'aia sa intru aici
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 program, auzi...alea se fut la program, frate....eewww...dupa ora opt, isi pune lacat la petalutza...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 si daca nu vrea petalutza, ce fac?...cum ii explic eu ei ce e ala program? 2
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 dup'aia zice ca o violez...ea asa zice, ca sunt lacoma dupa bani si profit de ea 2
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 v-ati invatat cu femei cu peshti...mai duceti-va-n plm...huuuaaaa
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Peshtii exista pe lumea asta din cauza clientilor...nu noi ii vrem, ei ii vor...noi, de ce sa ii vrem? sunt multe de discutat pe tema asta, poate, altadata, nu vreau sa imi schimb starea acum. Sa aveti o zi buna, motanei, sa fitzi cumintei si sa produceti banuti, multi, multi, sa traim si noi pe lg voi 2
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 huoooo, se zice, nu huaaa....ce naiba am scris....a intrat iar annona...buhuhu...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 cand i-am zis jegosului de Mwie_Multa ca mie mi-e frica sa il bag in casa, ca l-am simtit un om al drq, a zis ca pe el nu l-ar deranja sa plateasca si peshtele, adica, sa fi dat mai mult, numai sa nu mai imi fie mie frica...hai, ba, da-l drq, sa nu-l mai prind p'ala p'aici....imi ies bube pe mine cand ii vad postarile....sa se duca sa posteze in alta parte el...ma pish pe parerile lui, nu am nervi de el
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 el da banii de frica, ii respecta pe tziganii aia...al drq, sa il suga de poola tziganii aia, atunci
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 4, 2019 huoooo, se zice, nu huaaa....ce naiba am scris....a intrat iar annona...buhuhu... pacat de tine... pana la urma cred ca ai nevoie de un psihiatru ca ai trecut de mult de faza psihologului
tropical17 Reputație: 1305 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2019 Folosesti prea mult "intelectul", mai lasa si tu "petaltuza", sa zica ceva.....te a intrebat omu' programul...poate vine sa, polenizeze?!
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 pacat de tine... pana la urma cred ca ai nevoie de un psihiatru ca ai trecut de mult de faza psihologuluilasa-ma, mai, in pace...ce tot vrei?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 anonna aia e...cum o fi ea, ca eu nu indraznesc sa ma pronunt, daca nu o cunosc...nu e ok, nu stiu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum