Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

doar sa te raportez la moderatori...nu sunt genul....eu vreau sa-ti dau jet, n-ai tu voie sa-ti mai dai cu parerea, tu sa taci in fatza mea

Postat

daca, chiar a fost bou' ala pe la mine, chiar ca imi pare rau...sa-i sug io poola aluia, nu merita, da-l drq...sunt atatia oameni de treaba

Postat

Ce program ai azi?

Preturi/servicii?

program, pretturi, serrvicii...pazea, petalutza...pai, da' unde crezi ca sunt eu, la fabrica de maciuci?

Postat

program, pretturi, serrvicii...pazea, petalutza...pai, da' unde crezi ca sunt eu, la fabrica de maciuci?

asa fac alealalte, intra aici ca sa-si racoleze motanei?

Postat

eu intru, sincer, ca am zis ca, poate, am gasit un loc unde sa ma descarc, sa nu ne mai smotocim pe locatie....dar nu stiu daca merge...nu cred ca am eu rabdare, daca ma apuca, sa astept intai sa iasa ala, si dup'aia sa intru aici

Postat

Peshtii exista pe lumea asta din cauza clientilor...nu noi ii vrem, ei ii vor...noi, de ce sa ii vrem? sunt multe de discutat pe tema asta, poate, altadata, nu vreau sa imi schimb starea acum. Sa aveti o zi buna, motanei, sa fitzi cumintei si sa produceti banuti, multi, multi, sa traim si noi pe lg voi

• Like 2
Postat

cand i-am zis jegosului de Mwie_Multa ca mie mi-e frica sa il bag in casa, ca l-am simtit un om al drq, a zis ca pe el nu l-ar deranja sa plateasca si peshtele, adica, sa fi dat mai mult, numai sa nu mai imi fie mie frica...hai, ba, da-l drq, sa nu-l mai prind p'ala p'aici....imi ies bube pe mine cand ii vad postarile....sa se duca sa posteze in alta parte el...ma pish pe parerile lui, nu am nervi de el

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Folosesti prea mult "intelectul", mai lasa si tu "petaltuza", sa zica ceva.....te a intrebat omu' programul...poate vine sa, polenizeze?!

Postat

pacat de tine... pana la urma cred ca ai nevoie de un psihiatru ca ai trecut de mult de faza psihologului

lasa-ma, mai, in pace...ce tot vrei? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...