cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 m-au avertizat astia pt lbj neadecvat...ca am zis de proxeneti...pazea...e plin situl asta de asa ceva...a drq anonna, sa castige ea de pe urma mea...a drq...scarba drq
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2019 program, pretturi, serrvicii...pazea, petalutza...pai, da' unde crezi ca sunt eu, la fabrica de maciuci?Ce intreb eu si ce raspunzi tu...Sunt unii oameni care chiar nu vor sa castige bani...paradoxal e ca se mai si plang ca s saraci...Asta e!
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 a zis-o un om acum vreo saptamana,, avea dreptate...ce atatea discutii inutile, nici lor nu le convine sa ajunga pe la curve, nici noua nu ne convine postura asta...mare branza...eu nu vad rostul atator discutii in vazul lumii...ori e contact intim, ori nu mai e. Cred ca inittial s-a intentionat a fi un fel de panou pt reclamatii,, ca si alti clienti sau femei, sa fie si ei avertizati...Da, dar voi dati crezare la ce se spune pe aici? Asa vin si pe locatii...ca a auzit el, ca stie el....zic, bre, da' ti s-a intamplat dumitale?...pai, nu...pai, si atunci?
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 4, 2019 lasa-ma, mai, in pace...ce tot vrei? chiar nimic nu vreau de la tine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Ce intreb eu si ce raspunzi tu...Sunt unii oameni care chiar nu vor sa castige bani...paradoxal e ca se mai si plang ca s saraci...Asta e!program...dumitale ti se scoala la program?
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 4, 2019 m-au avertizat astia pt lbj neadecvat...ca am zis de proxeneti...pazea...e plin situl asta de asa ceva...a drq anonna, sa castige ea de pe urma mea...a drq...scarba drq esti prea proasta ... ce dreaq sa castig de pe urma ta?
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 4, 2019 poate doar paguba ... nu sunt interesata de pagubosi/paguboase
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 chiar nimic nu vreau de la tinesi, atunci?...ai dat si msj pe tel...daca vezi ca te ignor, cum sa mai insisti?...ce, sunt obligata?...asa tragi si de clienti, esti d'aia care da msj celor care au mai fost la tine, ca sa mai vina?..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 poate doar paguba ... nu sunt interesata de pagubosi/paguboasece paguba....mi-ai facut calculul ca nu prea ai de castigat de pe urma mea....totul a inceput de la handicapatul ala...el voia meseriasa la doi lei...vine cu bashini la ieftin si dup'aia da el note...analfabetu' drq...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 program...dumitale ti se scoala la program? pai, eu nu ma descurc cu oameni ca dv...ce, sunt robot? eu nu stiu cum ne vedeti voi...cand ti se scoala dumitale poola si esti prin zona, atunci poate iese ceva...aventura....cum, program?...daca vii la 8 fara cinci, te iau repede, ca mi se termina programul
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 4, 2019 si, atunci?...ai dat si msj pe tel...daca vezi ca te ignor, cum sa mai insisti?...ce, sunt obligata?...asa tragi si de clienti, esti d'aia care da msj celor care au mai fost la tine, ca sa mai vina?.. din mila .. voiam sa-ti ridic moralul ..nu am insistat ... esti paranoica ...
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 4, 2019 ce paguba....mi-ai facut calculul ca nu prea ai de castigat de pe urma mea....totul a inceput de la handicapatul ala...el voia meseriasa la doi lei...vine cu bashini la ieftin si dup'aia da el note...analfabetu' drq... =)))regret sa te anunt dar chiar daca scrii corect limba romana... ai o mare problema cu cititul ... nu intelegi cuvintele ... asta e ... paranoica ... am spus ca esti o paguba pentru mine daca m-as baga in card cu tine ;) ... dusa tare ... hai, am sa evit topicul tau
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 =)))regret sa te anunt dar chiar daca scrii corect limba romana... ai o mare problema cu cititul ... nu intelegi cuvintele ... asta e ... paranoica ... am spus ca esti o paguba pentru mine daca m-as baga in card cu tine ;) ... dusa tare ... hai, am sa evit topicul taumila, de ce?...si cu ce m-ai fi ajutat tu?....le sugeai tu poolile astora in locul meu...pai, cum, mila?...ei sunt de plans, vai de capul lor, ei plang atata dupa bani...am intrat sa nu ii mai para atata fraierului rau dupa bani....stia dinainte ca nu o sa iasa bine, a zis si el ca la ieftin nu exista femei bune....si, eu ce vrea sa-i fac?...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 =)))regret sa te anunt dar chiar daca scrii corect limba romana... ai o mare problema cu cititul ... nu intelegi cuvintele ... asta e ... paranoica ... am spus ca esti o paguba pentru mine daca m-as baga in card cu tine ;) ... dusa tare ... hai, am sa evit topicul taupai, da, de-asta te-am si ignorat, daca ma stiu ca nu am ce sa-ti dau, la ce sa te incurc?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 limba romana...ma relaxeaza, e ca un joc, sa gresesc, sa ma mai corectez, sa mai aflu unde am gresit...si eu am avut surpriza asta neplacuta, din msj lor, ba, frate, numai agramati....pai, de ce? ei se duc la scoala, de ce se mai duc acolo?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 din mila .. voiam sa-ti ridic moralul ..nu am insistat ... esti paranoica ... eu nu sunt acum cu moralul la pamant....si nu m-as baza pe cineva sa mi-l ridice...starile de depresie le depasesc prin pauze totale si astept sa treaca timpul, pana imi trece...daca trece...daca nu, aia e...Asa par, cu moralul la pamant? De la ei, ca au tot venit ciufutzi peste mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Cum sa scrie in gura mare chestii de intimitate?...nesimtit om...la ce drq mai tin la discretie?....atunci, imi amplasez o camera si facem reality show...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 si, cum, aici e ca un fel de tribunal, vin partile vatamate si infractoarele si se justifica in fata tuturor cum a fost?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 pai, clientii ies intotdeauna pe minus, noi, mai rar decat ei....asta se stie dinainte...si asa o sa fie si in continuare pe situl asta, toti plangaciosii, toti miorlaitii?...cam atata e p'aici...nici, macar, chestii reale...cine poate demonstra?...nu vad rostul...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 putem sa ii amenintam si noi pe motanei ca ii punem la panoul de onoare?....asa ma ameninta toti, ai naibii...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 topic, auzi....nu e nimic de discutat, aici e doar chestie de compatibilitate...cu unii iese mai bine, cu altii mai rau...eu nu cred in recenzii...daca le place mai multora ceva, inseamna ca trb sa imi placa si mie, sau cum?...Manelele se asculta la nivel national...si, ce?...asta inseamna ca e muzica buna?...nici, macar, originala...Sa vad si eu un tzigan din'ala ca il chinuie si pe el talentul si oua si el o margica de cantecel...Ei asteapta sa mai scoata aia ceva, arabii, grecii, de unde naibii mai ciordesc ei...in fine, asa sunt ei, paraziti. Da' si romanii, tot cam asa...eu nu ma simt romanca. Limba romana imi place pt ca e grea si nu prea o stie nimeni la perfectie, constituie o continua provocare pt mine 2
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 anonna aia, ce ciufuta....asa sunt pusicutzele, greu cu ele...bine, naibii, ca nu sunt motanel...ma lasam pagubash si ajungeam si eu ca voi, sa prefer sa dau bani, ca sa nu mai imi bat capul
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 zaunkoe....ati vazut-o?...o mulg motaneii p'aia, saraca...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 care e cea mai tare pe piatza acuma?...cea mai cotata?...are zece pe linie...buna de poola...care e aia, motanei...strangeti bani un an de zile pana ajungeti la aia
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 baga spray-uri d'alea de se excita...se miorlaie ca o pisicutza in calduri...cum face aia in poola?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum