Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

nu...el ce drq vrea la varsta mea si la pretul meu?...cum sa ii placa cuiva pozele? dom'ne, nu ai inteles nimic pana acum?...jeguri de oameni, disperati, care nu mai au unde sa se duca...

Sincer nu stiu ce mai cauti pe aici daca nu vrei sa te promovezi.Sau te promovezi...altfel
Postat

cum, nu e benefic?...sa vada toti jegosii acum, sa se simta, poate nu ma mai streseaza....de ani de zile, eu numai ragusita sunt, cat am urlat pe la tel sa ma lase in pace

Postat

iti dai seama ce de bani are si asta...

Spre deosebire de tine...eu muncesc pe bani.

Tu nici macar nu stii sa ti atrgi clientii..despre cei cu bani vorbesc

Postat

Sincer nu stiu ce mai cauti pe aici daca nu vrei sa te promovezi.Sau te promovezi...altfel

pai, asta nu e site de promovare...poate, cu bani, cu bannere...Asa se autopromoveaza ele, ca sa nu mai dea bani pe anunturi. Asta, sigur, e inventie de tzigani proxeneti, ei nu scapa nici o ocazie sa profite. Aici e site de discutii...cum sa ma mai promovez, cand voi ma faceti in toate felurile. Ce bine imi vrei, ca spui la toata lumea ca ttu ai alte standarde?...scarba drq

Postat

Spre deosebire de tine...eu muncesc pe bani.

Tu nici macar nu stii sa ti atrgi clientii..despre cei cu bani vorbesc

pai, cum sa vina aia cu bani? ba, baiatule, esti prost?...se duce in alta parte cand are bani, la ce sa ma mai promovez?....ce sa zic?...hai, vino la mine, sa te sug de slbz, ce sa le zic? 

Postat

pai, cum sa vina aia cu bani? ba, baiatule, esti prost?...se duce in alta parte cand are bani, la ce sa ma mai promovez?....ce sa zic?...hai, vino la mine, sa te sug de slbz, ce sa le zic? 

cum sa ii atrag eu?...cum fac babele alea?

Postat

cum fac vacile alea?...se miorlaie de clienti?....pai, ele sunt batrane, cu ce sa mai atraga ele?...alea tinere ii atrag si ei nu bani de alea, de-aia vin la noi...Alea fac toata munca de promovare, lor li se scoala poolile pe strada, ca vad femei frumoase si vin la babaciuni ca nu au bani. isi imagineaza ca le fut p'alea...Tu chiar nu stiai?

Postat

cum sa cred ca daca nu ma place cineva, m-ar putea place altu'?...nimeni nu vrea mature, nici aia tineri, nici aia batrani...Tu esti prost, esti de sapte ani pe situl asta si nu ai inteles nimic din domeniul nostru?

Postat

numai oameni prosti abordeaza mature, nu sunt bazati pe ei...mie mi-e scarba sa stau sa ii invat eu, nu mai are nici un farmec. Ce drq sa ii invat eu, nici eu nu stiu...

Postat

cum sa cred ca daca nu ma place cineva, m-ar putea place altu'?...nimeni nu vrea mature, nici aia tineri, nici aia batrani...Tu esti prost, esti de sapte ani pe situl asta si nu ai inteles nimic din domeniul nostru?

Gusturile nu se discuta...cu siguranta exista un segment de clienti atrasi de femeile mature.

Tocmai asta e...ca am inteles mai multe decat tine.Surprinzator, nu?

Postat

ei au zis, toti...de unde crezi ca stiam eu...nu am bani, de-aia am venit la tine. punct. Ce sa ma mai promovez, astept sa cheltuie banii cu alea, dup'aia vine si randul meu. Esti prost, du-te drq

Postat

Gusturile nu se discuta...cu siguranta exista un segment de clienti atrasi de femeile mature.

Tocmai asta e...ca am inteles mai multe decat tine.Surprinzator, nu?

de unde stii tu? Te-au luat barbatii la poola?

Postat

de unde stii tu? Te-au luat barbatii la poola?

Daca nu iti cer prea mult, as aprecia sa purtam un dialog civilizat, fara sa ne jignim, chiar daca parerile noastre nu prea coincid.

Crezi ca se poate?

Postat

nu ai vazut, de ce crezi ca se deranjeaza ca vb?...ca, in felul asta, sunt nevoiti sa ma vada pe mine...ei vin la babe pe fanteziile din capul lor...de crezi ca au atatea pretentii, ca se raporteaza la alea...ei si le doresc p'alea, nu vor sa accepte realitatea. De-aia multi nici nu au platit, ca eu nu sunt ca alea...ei si-au imaginat ca au fost supti de alea....stiu eu, din discutiile cu ei

• Like 1
Postat

nu ai vazut, de ce crezi ca se deranjeaza ca vb?...ca, in felul asta, sunt nevoiti sa ma vada pe mine...ei vin la babe pe fanteziile din capul lor...de crezi ca au atatea pretentii, ca se raporteaza la alea...ei si le doresc p'alea, nu vor sa accepte realitatea. De-aia multi nici nu au platit, ca eu nu sunt ca alea...ei si-au imaginat ca au fost supti de alea....stiu eu, din discutiile cu ei

Buna asta😂
Postat

Daca nu iti cer prea mult, as aprecia sa purtam un dialog civilizat, fara sa ne jignim, chiar daca parerile noastre nu prea coincid.

Crezi ca se poate?

pai, m-ai jignit...cum sa imi zici, "aaaa, eu pe tine nu te fut", in fatza tuturor....du-te drq, atunci

Postat

da, ei isi imagineaza ca sunt cu alea la care nu au acces...eu am mai zis despre asta, anuntul cu baiatul care manca pizza de hartie. Lasa-ma in pace, mai, nu mai intra aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...