Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

deci fa-ma sa inteleg ... bodyguard-ul de pe masina de inteventie a venit jegos la pula cu o pizza cu ananas? si ti-a lasat doar 50 lei? 

• Like 3
  • Minus 16
Postat

Da, ai inteles perfect. Numai ei nu vor sa inteleaga. M-a indopat cu de toate, si eu tot nu am tacut. Cu zgarcitu' nu te pui. Pai, el o sa mai vina...zgarcenia...stiu eu. La mwie de nota patru, si tot o sa mai vrea sa vina. Cat ii injur eu si tip pe ei... anul trecut nu stiu daca am stat mai mult de doua zile cu vocea mea normala.. Lui nu ii e rusine, altora le-am zis la fel si renuntau. Dupa ce ca i-am zis atatea si atunci, a mai deschis si topic...Si mie mi-a fost greu pana am inteles... Exista oameni care ar fi in stare sa accepte orice, numai sa stie el ca a dat cat se poate de putin posibil. Facea, "femeie, iti dau acuma zece lei, numai sa taci". Cred ca nu suporta sa-l vada cineva scartzar, cred ca a pierdut tot la viata lui din cauza asta. Pai, asa, numai are nici un farmec, daca ei vin din zgarcenie. Da-i drq, toti...Sa nu mai vina, da-i drq, mai bine stau singura.

Postat

"nu mai* are nici un farmec"... off.. Cica oamenii devin zgarciti din cauza parintilor lor, cand incearca sa-si invete bebelushii sa faca la olitza. Ma-sa se straduie sa il formeze si se roaga de ele sa ii dea ei kaka, si el nu vrea, zice ca e al lui, se tzine pana face pe el. Nu stiu, e o porcarie de greseala de educatie acolo. Eu am crezut ca ei vin asa, cum se duc si prin alte parti. Nu pt ca nu au bani sa se duca la alea... Eu nu inteleg chestia asta.

Postat

Daca le vrea p'alea, nu e normal sa astepte sa stranga bani si se duce unde vrea el? Aici, la ce sa mai vina? Eu nu inteleg...jegosii nu stiu ei sa explice

Postat

Cica, ma tinea de cap, auzi. .. Cred ca se mira si el, la cum s-or fi purtat alea cu el...Unde drq mai face el ce vrea el? Scarba drq, imi facea o favoare ca a venit ca disperatul sa-mi bage poola pe gat. Favoare le fac eu, astia sunt de-aia care nu mai sunt primiti pe nicaieri. Sa vezi, se mira ca de ce imi incalzesc mainile pe calorifer. Zic, pai ca sa nu pun mainile reci pe dv. El e obisnuit sa fie luat de prost. Cand il vedeau si alea asa zgarcit, il tratau cu curul, si alea.

Postat

Auzi, vine peste mine in casa, nu am voie nici sa vb. Pai, daca mi-a luat din bani..nu a venit asta cu pizza, ce drq sa mai dea el. Ala cu pizza a fost demult.. Cred ca i s-a intamplat ceva, la cat m-am rugat eu sa scap si de ala. Ma speriasem, credeam ca e ala. Asta e mai al drq, mai e si prost pe deasupra, nici acum nu a inteles nimic. El nu stie, ma, ca noi suntem aici ca sa tragem pt bani? Nu stie? E prost? O stii ce e aia prostitutie? El nu a inteles de ce nu mi-a convenit mie ca mi-a luat din bani...trebuia sa ii sar in bratze. Foarte multi oameni se mirau ca le cer bani... Doamne fereste. Astia cum drq s-or duce pe locatii? Ce or face cu femeile alea? Bine ca la mine nu se vede ca ii bag in casa pt bani si jegurile nu vor sa dea nimic. Pai, mi-e rusine, astept de la el sa dea, nu? Sau cum? Inainte ma mai apucam si de treaba... Unii mai dadeau ceva la sfarsit, altii, nu. Tot ei m-au invatat, cere-ti banii inainte, ca la tine nu isi doreste nimeni sa vina, vin in ultima faza. Daca nu isi doresc, de ce nu mai pleaca de pe locatie? Astia asteapta de la noi sa le zicem noi, si sa scoata bani, si cand sa iasa. Asa, cica, le fac femeile alea

Postat

Problema cu cei care cer reducere nu e ca nu voiam eu sa le fac...studenti care se milogesc la reduceri... Pt ce, ca ei, oricum, pleaca din tzara asta... Nu merita investit in ei... Si nici nu iese bine la sex, prin asta isi arata ce mult ii convine lui de mine. Pandarul e al drq, i-am zis... A atarnat o juma' de h pe afara, nu si-a cerut voie de la tel sa vina cu mai putin. M-a pus in fatza faptului implinit, ca sa nu mai pot eu sa-i zic nimic. Al drq, de curva drq. N-are bani si vrea sa fie supt de poola, scarba. Sa moara, da-l drq. Ce drq, ma rog de toti jegosii sa ma lase in pace? O mai fi vreuna ca mine?

Postat

Isi da cu parerea ultimu' sarac. Nu mai clampanesti nmk acuma? Si eu vreau multe... Nu ma duc peste nimeni sa ma milogesc. Ei zic ca daca e pret mic, eu nu am nevoie de bani. Ati mai auzit asa ceva? Nu e pret mic, la cat de saraci sunt ei, nu e mic deloc. Pt ei, si doi lei inseamna mult. Mie mi-e scarba cand imi imaginez cum se uita ei prin anunturi si dup'aia in propriile buzunare, parca ii vad cum se numara de bani. Ca mine, cand ma gandesc ca vin toate facturile peste mine si trb sa trag, si nu ma ajuta nimeni. Macar ei sa fi venit la distractie. Ei le voiau p'alea... Da, stiu. Atunci, sa nu mai vina.

Postat

Ai auzit, ba? Mai ai vreo nelamurire? Scarba drq, se ruga ma-ta de tine, nici kakatu' din cur nu ti l-ai da...mori ca trb sa dai. Sa mori, du-te drq tu

Postat

Ma vede ca nu mai zic nimic... si da, de la asta m-a apucat. Incepuse sa traga ca disperatul de mine, zici ca nu mai vazuse... Zic, "ia, uite, ba, al drq...si multa munca, si putini bani". El zice ca noi suntem disperate dupa poola, de-aia ne dam anunt...inverseaza motivatiile. Asa prost e? Banu', ba, baiatule...Banu'.. Tu nu vrei sa faci nimic ca sa ai bani.

Postat

Pai, tu te crezi in rand cu oamenii de pe situl asta? Aici sunt jucatori de bani multi...multi. Nu au astia de cine sa rada... Noi ne luam la omor pt zece lei... Tu nu ai nici o limita, mai

Postat

De ce a mai venit, daca nu i-a convenit? De-aia nu s-a dus la baie, ca nu are geam? Nu avea atatea servetele umede pe langa el? Al drq, nu se spala, ca e sarac... Omoara-te, ba, daca esti sarac. Nu prea mirosea asa intens, era un usor iz de urina, zic eu asa, ca sa nu mai vina. Du-te drq de prost. Tie trb sa iti zica femeile ce sa faci. Mie mi-e scarba de barbatii prostovani, ce vrei sa fac? Mi-e scarba.

Postat

la toata lumea potenta financiara oscileaza...cand au bani, se duc la alea, cand nu au, vin aici si se lauda pe unde au fost...asa fac toti...hai, ca nu mai stau de toti prostii, eu nu cred ca mentalitatea cuiva se piate schimba...de-aia nici nu mai acord nimanui nici o sansa...la inceput, pana vad ce e de capul lui...Un om care vine la ieftin, nu are ce pretentii sa mai aiba...bine ca se ridica ei cu pretentii. se mira de ce nu tac...ai omis sa zici ca ai venit la milogeala...fmm

Postat

Si tulburelul nu a iesit inca...

Vre-o 2-3 pagini a fost convinsa ca sunt acela cu pizza...

Apoi s-a sucit ca sunt bodyguardul nespalat...

O mai lasam ceva vreme in intunericul din cutia ei craniana...

Cand sa milogea de mine sa-i raspund, sau cand ma suna disperata toata noaptea....OARE ATUNCI STIA CINE SUNT??

Postat

Si tulburelul nu a iesit inca...

Vre-o 2-3 pagini a fost convinsa ca sunt acela cu pizza...

Apoi s-a sucit ca sunt bodyguardul nespalat...

O mai lasam ceva vreme in intunericul din cutia ei craniana...

Cand sa milogea de mine sa-i raspund, sau cand ma suna disperata toata noaptea....OARE ATUNCI STIA CINE SUNT??

Gata omule, opreste te si tu. Are destule probleme pe cap, nu incerca sa i faci altele.

Postat

si cum, ei nu stiu ca noi ii vedem si ca ii auzim?...aia care suna sa se planga de altele, de buni clienti ce au fost si prin alte parti...aia care stau mult sa astepte pe afara...si pe vremea asta...aia care nu isi dau seama de ce e 60 si nu e 50 o fin sau de ce e 120 si nu e 100 per ora...Pai, ca sa-i prind pe milogi...alta treaba, ce am? aia care asteapta de la mine sa le zic eu sa plece...ei se mira daca dau peste una care nu spune nimic...daca au fost obisnuiti sa fie dati afara de peste tot.. O avea trafic situl asta, sau vb degeaba? Mi-am mai amintit un semn de zgarcenie...aia care se uita pe nimfomane inainte sa vina...vai, da' sa nu care cumva sa dea 60 de lei degeaba...Degeaba, auzi...Nu, mai bine le dau eu un sut in cur dupa ce le iau banii? La ce drq ma mai complic? Si-asa, ei dau banii degeaba

Postat

daca sun inapoi pe cineva, e de teama, ca l-am simtit ca are ceva contra mea...sa il fac sa ma evite, de frica sa nu il mai sun, macar...e cea mai buna metoda sa produci lehamite cuiva, cand incepi sa insisti...tot de la ei o stiu si pe asta, de unde?

Postat

O mica avere si pentru fatuca asta se poate?

Donati un leu pentru cioflicel

Are de ieri o logoree scrisa de mori de ras, cine sa o fi suparat in halul asta?! nu cred ca cel cu pizza a suparat-o, se pare ca pizza i-a deschis apetitul de scriitoare :D

Postat

... mie imi place cum scrie, are nerv si putere in cuvinte, are cuvintele la ea ... presimt ca o sa fie o vedeta.  

• Like 3
  • Minus 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...