Sari la conținut

0726360502 - Alessandra


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragut meu daca tu vezi o persoana k mn k pe(unul cu pula si silicoane) inseamna k ai o problema cu tine insuti si i-ti sfatuiesc sa treci pe la un medic iar lucrulul cel mai interesant daca nu i-ti plac persoanele genul meu nu inteleg c'è cauti pe acest forum de transsexuale. Probabil ar trebui sa te acepti pe tine insuti ca m-ai apoi sa accepti pe alti

Realizezi ca dintre el si tu , tu esti ala care si-a pus tate ....adica nu stiu daca esti in masura sa vorbesti despre cine trebuie sa se duca la doctor sau nu ;) :))

El este multumit asa cum la dat Dumnezeu , deregalt esti tu nu el ...

Da ! poate ca a spus niste lucruri rautacioase ...dar adevarate pana la urma asta esti (ceva cu tate si pula ) asta vinzi tu ...sau nu poti sa-ti asumi asta ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Realizezi ca dintre el si tu , tu esti ala care si-a pus tate ....adica nu stiu daca esti in masura sa vorbesti despre cine trebuie sa se duca la doctor sau nu ;) :))

El este multumit asa cum la dat Dumnezeu , deregalt esti tu nu el ...

Da ! poate ca a spus niste lucruri rautacioase ...dar adevarate pana la urma asta esti (ceva cu tate si pula ) asta vinzi tu ...sau nu poti sa-ti asumi asta ?

Normal k nu eream multumita de corpul meu daca nu erea ceea ce simteam eu ca sunt in fine nu stau sa explic niste lucruri pe care pe tine te depasesc sau esti omofob cu comunitatea transexuale in cazul in care nu esti te sfatuiesc sa citesti sau sa te informezi de aceasta comunitatea. Ps alegerea pe care am facuto de a deveni acel ceva cu tate si pula cum spui nu am facuto pt vanzare deoarece nu sunt un produs.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ah am uitat eu control la medic am facut si i-mi asum ceea ce sunt o transexuala nu un barbat cu sani k daca sunt un barbat atunci vuoi c'è sunteti femei?

Ba eu nu am nimic cu tine , dar sincer sunt amuzat cum incerci sa-ti gasesti scuze pentru devierea ta , teoretic esti TS dar practic esti un barbat cu tate ce tot ne cacam atata pe noi .

Si nu este nimic gresit in asta , asta ti-ai dorit asta esti , dar asumati acum ce esti .... eu inteleg ca tu doresti sa fii vazuta ca o femeie , dar pana nu iti faci schimb de sex practic esti o granita intre barbat si femeie.....intersant este ca si te superi cand iti spune cineva asta :))

Mai vi si cu replici patetice ,, daca eu sunt barbat voi ce sunteti ,femei ,, , in societatea normala adica cand tu iesi pe strada undeva la mall , restaurant , mc , club unde vrei tu in lumea oamenilor normali nu in lumea ,,TS,, noi suntem barbati normali si tu esti un barbat deviat .

Bonus: Esti escorta = produs , esti exact ca o masina de inchiriat nimic mai mult , ma uit imi place o conduc , in orele in care te futi oe banii esti un produs , sau nici asta nu poti sa iti asmusi ....vezi zici ce altii ca nu se accepta dar defapt altcineve are probleme :))

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Ai fost rea cu fata si meriti un raspuns pe masura :laugh2 ,sper sa si inveti ceva...

.

Transexualismul a fost si este inca subiectul multor dezbateri din punct de vedere social cultural si stiintific. Transexualii au un puternic sentiment al inadecvarii, ca s-au nascut intr-un corp gresit, adesea inca din copilarie: ("de cand ma stiu", obisnuiesc sa spuna). Cu toate ca nu este inca destul de clar, sunt diverse studii care pun in evidenta argumente psihologice, biologice si neurologice asupra transesualismului (fara a se confunda insa cu orientarea sau preferintele sexuale).Argumentele psihologice: tin de trecutul persoanei, de copilaria timpurie, care poate implica abuzuri, violente, lipsa unuia dintre parinti, dorinta parintilor pe perioada sarcinii de a avea un copil de un anumit sex, comportamentul parintilor fata de copil. Cazurile de transexuali proveniti din gemeni fac dificila in acest caz argumentatia.Sustin ca exista in creier o zona care este responsabila pentru comportamentul sexual, zona care este mai mare la barbati decat la femei. S-a observat ca la femei este de aproximativ aceleasi dimensiuni (mai reduse), la fel ca si in cazul transexualilor de sex masculin. Dimensiunea zonei respective nu a fost influentata de hormonii sexuali la maturitate si a fost independenta de orientarea sexuala. Proportia dintre hormonii masculini si feminini intervine definitoriu in dezvoltarea si diferentierea creierului in perioada intrauterina, mai exact in primul trimestru cand se defineste sexul copilului. Se intampla ca uneori sexul fatului sa fie masculin iar creierul sa se dezvolte feminin in zona responsabila de comportamentul sexual, determinand astfel orientarea sexuala si comportamenul de mai tarziu. Studile facute asupra persoanelor decedate limiteaza totusi generalizarea.Propriu-zis, aceasta nu se face oricum, ci in urma unui diagnostic si a unei pregatiri prealabile din punct de vedere hormonal, printr-o terapie de substituire ce poate dura mai multi ani. Standardele de diagnosticare sunt riguroase si demersul se combina obligatoriu cu psihoterapia pentru a obtine acordul pentru operatia de schimbare de sex. Tratamentul hormonal de substituire se face prin administrarea de testosteron pentru femeile ce doresc sa devina barbati si de estrogen pentru barbatii care doresc sa devina femei. Acesti hormoni sunt responsabili pentru imprimarea caracterelor masculine si feminine.

        

Testosteronul la femei conduce la accentuarea pilozitatii, ingrosarea vocii, marirea clitorisului iar la barbati, administrarea hormonului estrogen, provoaca cresterea sanilor, reducerea pilozitatii, subtierea vocii. Operatia de schimbare de sex, implica si riscuri, unele comune oricarei interventii chirurgicale cum ar fi afectarea nervilor.

Nu exista evidente concludente ca operatia de schimbare de sex imbunatateste viata si imaginea de sine a transexualilor, cei mai multi dintre ei prezinta in continuare tulburari severe legate de propria persoana, existand si cazuri de suicid dupa operatie. Conform unei reviste medicale americane, in care sunt publicate peste 100 de studii post-operatorii asupra transexualilor, nu s-au inregistrat date semnificative din punct de vedere stiintific prin care sa se sustina ideea ca shimbarea de sex este eficienta din punct de vedere clinic. Conform cercetarilor internationale, 18% dintre persoane, regreta ca au facut operatia. Oricum este si extrem de costisitoare.
Subiectul transexualismului este controversat si indelung discutat. Respingerea, excluderea, izolarea, etc., vin sa accentueze si mai mult starea psihica marcata de depresie, anxietate, stress, imagine de sine scazuta. Cei mai multi au o existenta nefericita, accentuata de conflicte pe doua planuri: conflictul cu ei insisi si conflictul cu ceilalti.
Sexul: Desemnarea sexului este intotdeauna stabilita de sexul anatomic.

Identitatea de gen: descrie daca o persoana se simte barbat sau femeie.

Rolul de gen: descrie modul in care o persoana se exprima public, se raporteaza la ceilalti din punct de vedere al rolului social (felul in care se imbraca, limbajul corpului, comportamentul, etc).

Tulburarea de identitate de gen: persoana prezinta o incongruenta severa intre sexul anatomic si identitatea de gen precum si un disconfort marcant si persistent in ceea ce priveste sexul anatomic, de obicei inca din copilarie. Baietii spre exemplu afirma ca s-au simtit dezgustati de propria erectie. Ei /ele au un sentiment de inadecvare si dorinta de a fi acceptat (a) si a trai ca o persoana care apartine sexului opus. De obicei, au dorinta de a se supune unor tratamente hormonale sau interventii chirurgicale pentru a fi in congruenta cu identitatea lor de gen.
 
Sper sa fie o lunga si placuta lamurire despre aceasta!!!

 

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

.

Transexualismul a fost si este inca subiectul multor dezbateri din punct de vedere social cultural si stiintific. Transexualii au un puternic sentiment al inadecvarii, ca s-au nascut intr-un corp gresit, adesea inca din copilarie: ("de cand ma stiu", obisnuiesc sa spuna). Cu toate ca nu este inca destul de clar, sunt diverse studii care pun in evidenta argumente psihologice, biologice si neurologice asupra transesualismului (fara a se confunda insa cu orientarea sau preferintele sexuale).Argumentele psihologice: tin de trecutul persoanei, de copilaria timpurie, care poate implica abuzuri, violente, lipsa unuia dintre parinti, dorinta parintilor pe perioada sarcinii de a avea un copil de un anumit sex, comportamentul parintilor fata de copil. Cazurile de transexuali proveniti din gemeni fac dificila in acest caz argumentatia.Sustin ca exista in creier o zona care este responsabila pentru comportamentul sexual, zona care este mai mare la barbati decat la femei. S-a observat ca la femei este de aproximativ aceleasi dimensiuni (mai reduse), la fel ca si in cazul transexualilor de sex masculin. Dimensiunea zonei respective nu a fost influentata de hormonii sexuali la maturitate si a fost independenta de orientarea sexuala. Proportia dintre hormonii masculini si feminini intervine definitoriu in dezvoltarea si diferentierea creierului in perioada intrauterina, mai exact in primul trimestru cand se defineste sexul copilului. Se intampla ca uneori sexul fatului sa fie masculin iar creierul sa se dezvolte feminin in zona responsabila de comportamentul sexual, determinand astfel orientarea sexuala si comportamenul de mai tarziu. Studile facute asupra persoanelor decedate limiteaza totusi generalizarea.Propriu-zis, aceasta nu se face oricum, ci in urma unui diagnostic si a unei pregatiri prealabile din punct de vedere hormonal, printr-o terapie de substituire ce poate dura mai multi ani. Standardele de diagnosticare sunt riguroase si demersul se combina obligatoriu cu psihoterapia pentru a obtine acordul pentru operatia de schimbare de sex. Tratamentul hormonal de substituire se face prin administrarea de testosteron pentru femeile ce doresc sa devina barbati si de estrogen pentru barbatii care doresc sa devina femei. Acesti hormoni sunt responsabili pentru imprimarea caracterelor masculine si feminine.

        

Testosteronul la femei conduce la accentuarea pilozitatii, ingrosarea vocii, marirea clitorisului iar la barbati, administrarea hormonului estrogen, provoaca cresterea sanilor, reducerea pilozitatii, subtierea vocii. Operatia de schimbare de sex, implica si riscuri, unele comune oricarei interventii chirurgicale cum ar fi afectarea nervilor.

Nu exista evidente concludente ca operatia de schimbare de sex imbunatateste viata si imaginea de sine a transexualilor, cei mai multi dintre ei prezinta in continuare tulburari severe legate de propria persoana, existand si cazuri de suicid dupa operatie. Conform unei reviste medicale americane, in care sunt publicate peste 100 de studii post-operatorii asupra transexualilor, nu s-au inregistrat date semnificative din punct de vedere stiintific prin care sa se sustina ideea ca shimbarea de sex este eficienta din punct de vedere clinic. Conform cercetarilor internationale, 18% dintre persoane, regreta ca au facut operatia. Oricum este si extrem de costisitoare.
Subiectul transexualismului este controversat si indelung discutat. Respingerea, excluderea, izolarea, etc., vin sa accentueze si mai mult starea psihica marcata de depresie, anxietate, stress, imagine de sine scazuta. Cei mai multi au o existenta nefericita, accentuata de conflicte pe doua planuri: conflictul cu ei insisi si conflictul cu ceilalti.
Sexul: Desemnarea sexului este intotdeauna stabilita de sexul anatomic.

Identitatea de gen: descrie daca o persoana se simte barbat sau femeie.

Rolul de gen: descrie modul in care o persoana se exprima public, se raporteaza la ceilalti din punct de vedere al rolului social (felul in care se imbraca, limbajul corpului, comportamentul, etc).

Tulburarea de identitate de gen: persoana prezinta o incongruenta severa intre sexul anatomic si identitatea de gen precum si un disconfort marcant si persistent in ceea ce priveste sexul anatomic, de obicei inca din copilarie. Baietii spre exemplu afirma ca s-au simtit dezgustati de propria erectie. Ei /ele au un sentiment de inadecvare si dorinta de a fi acceptat (a) si a trai ca o persoana care apartine sexului opus. De obicei, au dorinta de a se supune unor tratamente hormonale sau interventii chirurgicale pentru a fi in congruenta cu identitatea lor de gen.
 
Sper sa fie o lunga si placuta lamurire despre aceasta!!!

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

.

Transexualismul a fost si este inca subiectul multor dezbateri din punct de vedere social cultural si stiintific. Transexualii au un puternic sentiment al inadecvarii, ca s-au nascut intr-un corp gresit, adesea inca din copilarie: ("de cand ma stiu", obisnuiesc sa spuna). Cu toate ca nu este inca destul de clar, sunt diverse studii care pun in evidenta argumente psihologice, biologice si neurologice asupra transesualismului (fara a se confunda insa cu orientarea sau preferintele sexuale).Argumentele psihologice: tin de trecutul persoanei, de copilaria timpurie, care poate implica abuzuri, violente, lipsa unuia dintre parinti, dorinta parintilor pe perioada sarcinii de a avea un copil de un anumit sex, comportamentul parintilor fata de copil. Cazurile de transexuali proveniti din gemeni fac dificila in acest caz argumentatia.Sustin ca exista in creier o zona care este responsabila pentru comportamentul sexual, zona care este mai mare la barbati decat la femei. S-a observat ca la femei este de aproximativ aceleasi dimensiuni (mai reduse), la fel ca si in cazul transexualilor de sex masculin. Dimensiunea zonei respective nu a fost influentata de hormonii sexuali la maturitate si a fost independenta de orientarea sexuala. Proportia dintre hormonii masculini si feminini intervine definitoriu in dezvoltarea si diferentierea creierului in perioada intrauterina, mai exact in primul trimestru cand se defineste sexul copilului. Se intampla ca uneori sexul fatului sa fie masculin iar creierul sa se dezvolte feminin in zona responsabila de comportamentul sexual, determinand astfel orientarea sexuala si comportamenul de mai tarziu. Studile facute asupra persoanelor decedate limiteaza totusi generalizarea.Propriu-zis, aceasta nu se face oricum, ci in urma unui diagnostic si a unei pregatiri prealabile din punct de vedere hormonal, printr-o terapie de substituire ce poate dura mai multi ani. Standardele de diagnosticare sunt riguroase si demersul se combina obligatoriu cu psihoterapia pentru a obtine acordul pentru operatia de schimbare de sex. Tratamentul hormonal de substituire se face prin administrarea de testosteron pentru femeile ce doresc sa devina barbati si de estrogen pentru barbatii care doresc sa devina femei. Acesti hormoni sunt responsabili pentru imprimarea caracterelor masculine si feminine.

 

Testosteronul la femei conduce la accentuarea pilozitatii, ingrosarea vocii, marirea clitorisului iar la barbati, administrarea hormonului estrogen, provoaca cresterea sanilor, reducerea pilozitatii, subtierea vocii. Operatia de schimbare de sex, implica si riscuri, unele comune oricarei interventii chirurgicale cum ar fi afectarea nervilor.

 

Nu exista evidente concludente ca operatia de schimbare de sex imbunatateste viata si imaginea de sine a transexualilor, cei mai multi dintre ei prezinta in continuare tulburari severe legate de propria persoana, existand si cazuri de suicid dupa operatie. Conform unei reviste medicale americane, in care sunt publicate peste 100 de studii post-operatorii asupra transexualilor, nu s-au inregistrat date semnificative din punct de vedere stiintific prin care sa se sustina ideea ca shimbarea de sex este eficienta din punct de vedere clinic. Conform cercetarilor internationale, 18% dintre persoane, regreta ca au facut operatia. Oricum este si extrem de costisitoare.

Subiectul transexualismului este controversat si indelung discutat. Respingerea, excluderea, izolarea, etc., vin sa accentueze si mai mult starea psihica marcata de depresie, anxietate, stress, imagine de sine scazuta. Cei mai multi au o existenta nefericita, accentuata de conflicte pe doua planuri: conflictul cu ei insisi si conflictul cu ceilalti.

Sexul: Desemnarea sexului este intotdeauna stabilita de sexul anatomic.

 

Identitatea de gen: descrie daca o persoana se simte barbat sau femeie.

 

Rolul de gen: descrie modul in care o persoana se exprima public, se raporteaza la ceilalti din punct de vedere al rolului social (felul in care se imbraca, limbajul corpului, comportamentul, etc).

 

Tulburarea de identitate de gen: persoana prezinta o incongruenta severa intre sexul anatomic si identitatea de gen precum si un disconfort marcant si persistent in ceea ce priveste sexul anatomic, de obicei inca din copilarie. Baietii spre exemplu afirma ca s-au simtit dezgustati de propria erectie. Ei /ele au un sentiment de inadecvare si dorinta de a fi acceptat (a) si a trai ca o persoana care apartine sexului opus. De obicei, au dorinta de a se supune unor tratamente hormonale sau interventii chirurgicale pentru a fi in congruenta cu identitatea lor de gen.

 

Sper sa fie o lunga si placuta lamurire despre aceasta!!!

Da dragutule asa este dar eu nu am avut rabdarea necesara de ai raspunde acelei persoane care pare sa inteleaga c'è vrea el
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ba eu nu am nimic cu tine , dar sincer sunt amuzat cum incerci sa-ti gasesti scuze pentru devierea ta , teoretic esti TS dar practic esti un barbat cu tate ce tot ne cacam atata pe noi .

Si nu este nimic gresit in asta , asta ti-ai dorit asta esti , dar asumati acum ce esti .... eu inteleg ca tu doresti sa fii vazuta ca o femeie , dar pana nu iti faci schimb de sex practic esti o granita intre barbat si femeie.....intersant este ca si te superi cand iti spune cineva asta :))

Mai vi si cu replici patetice ,, daca eu sunt barbat voi ce sunteti ,femei ,, , in societatea normala adica cand tu iesi pe strada undeva la mall , restaurant , mc , club unde vrei tu in lumea oamenilor normali nu in lumea ,,TS,, noi suntem barbati normali si tu esti un barbat deviat .

Bonus: Esti escorta = produs , esti exact ca o masina de inchiriat nimic mai mult , ma uit imi place o conduc , in orele in care te futi oe banii esti un produs , sau nici asta nu poti sa iti asmusi ....vezi zici ce altii ca nu se accepta dar defapt altcineve are probleme :))

Esti liber sa intelegi c'è vrei tu oricum nu prea ma intereseaza parerea altora iar in legatura cu produsul scuzama dar esti chiar... daca consideri k sunt un produs care poate fi cumparat de oricine asta a fost buna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

multi prosti draga mea Alexandra :snap

Mi-ai scris un roman crezant ca o sa argumentezi imbecilitatea de care da dovada ala ?

Eu nu vorbeam despre ce este o TS , eu vorbesc cu totu si totu altceva , oricum nu ma astept sa inteleaga nimic este prins in lumea lui imi pot da seama de asta .

In schimb tu intervi pentru el pentru ca nu are capacitatea sa-si argumenteze alegerile si replicile patetice de pitipoanca crezand ca-l face mai femeie :)) .

Daca vrei sa i-o tragi in cur poti sa faci asta si fara sa-i iei apararea ;) .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...