Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Stimati fuckeri ,

       Dupa ceva timp am revenit si eu la Andreea , confirm ca pozele postate de only-me mai sus sunt reale si din locatie , care se afla in rondul Alba Iulia in blocul de la VOGUE. Cu parere de rau trebuie sa anunt ca Andreea a renuntat la Anal ! Oricum eu nu eram amator dar mi-a spus ca nu mai face ... desi poate la cerere speciala cine stie se poate razgandi , dar trebuie vorbit cu ea inainte. Si sa revin la actiune ... care a debutat cu niste FK , mangaieri , apoi un oral protejat ( la cererea mea ) despre care nu pot spune ca a fost deosebit , fara DT si fara atentie la zone. Am continuat cu normal , ea peste , in picioare in fata oglinzii ... mmm good pentru show , apoi in pat , iarasi normal , caprita iar finalizarea a venit in varianta COF la care d-soara noastra n-a renuntat ! Mi-a atras atentia sa nu-i dau in par iar ca un bonus fata de data trecuta nu si-a mai acoperit ochii desi nu i-am avut in tinta ! Cam asta a fost , a doua finalizare de obicei nu o mai fac sa nu ma fortzez prea tare si am optat pentru un masaj , ok .

Concluzie: Andreea noastra revine in forta , e simpatica la fel ca inainte , primitoare , draguta , insa mi s-a parut ca a luat un pic cam repede actiunea ( eu as mai fi lungit-o mai mult cu FK , mangaieli , oral etc ). Timp petrecut in totalitate , cu dusuri cu tot vreo 50 min.

Note:

Aspect fata /corp  9/9 ( sanii maricei dar lasati in rest e slim 1.70/50kg )

Locatie  9 ( nu sta singura )

Normal  9 ( diverse pozitii , se implica )

Oral 8 ( fara DT sau atentie la zone )

Anal  NU  mai face se pare

GFE 9 , FK - 9

Halat  200 ron / ora - o finalizare

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Deep
  • Oras:Deep

Eu nu prea inteleg ceea ce se intampla pe aici! De ce?

Pai, in primul rand pentru ca pe aceste topic, in titlu apare un numar de telefon vechi, nu la cel la care imi raspunde mie!

numarul CORECT ESTE 0736052063!

Este numarul la care mi-a raspuns in ultima vreme si care sigur era valabil azi la orele 15:00.Numarul la care mi-am facut si noua programare.

Deci onor moderatori, pls, modificati! Daca se mai uita cineva pe aici!\

A doua si ...ca de obicei, ultima recenzie pe topicul fetei.

 

Nu ne-am potrvit la program ieri, azi am reusit sa ne sincronizam. M-am programat si am ajuns la timp la ea.

Aceeasi prezenta sexy, o fata frumoasa, dupa care ai intoarce capul pe strada, sau ai incerca sa o agati intr-un club. Inalta (peste 180cm pe tocuri), rochita neagra mulat pe cop, scurta, pana sub funduletul sexy. O pereche de picioare de TOP.

 

Nu ca nu as fi stiut unde merg, ba din contra!

Mers in camera, sarutat (pupici si FK), facut comod, dus eu, dus ea. Am asteptat-o in pat gol ca la nastere si pofticios ca la prima experienta. A revenit si ea infasurata in prospopul de care a scapat repede si s-a psu langa mine in pat. Sarutari, oftaturi, gemete in surdina, alintat sanii generosi (putin pufosi, dar mie imi plac mult) cu sfarcuri ce iti raspund imediat. Piele fina si pasarica gustoasa. Nu cred ca trebuie sa mai mentionez ca e super curata si fara mirosuri. As sta cu botul in ea non stop, ca intr-o savarina.

 

Mi-am primit si eu portia de alintat. Cu sarutari pe corp si alintat pe Deep cel ....Deep. Tandru, cu atentie si fara graba. Foarte sexy. Deep al meu era batz de batz. Numai bun sa te pleznesti cu el peste fatza. Am luat-o din nou la sarutat si m-am mai jucat o vreme cu pasarica ei frumoasa. Pana la orgasm. :laugh2 Al ei, off course! Time out si prezervativ. Normal ..... simtit, in mai multe variante.Va recomand pozitia 90 spre 45 % :)))

cu acces la sani si priviri sustinute, ochi in ochi. Si are chiar ochi frumosi, cu atat mai mult cand se excita. Am mai trecut printr-o reprizade cunii si m-a tras in ea. Asa am si terminat, privirea sustinuta de privirea ei. Si de gemetele ei excitante.

 

M-am odihnit si linistit intre sanii ei, mai o limba, mai un sfarc, mai un supt de ce am prins pe acolo :laugh2

Am fost servit cu apa (alegerea mea) si taclale dupa actiune.

 

Concluzia: o fata frumoasa, cu o linie si o tinuta a corpului de nota 10, cu un GFE excelent! Chiar nu pricep de ce nu mai e la TOP!

 

Note:

Locatia: 9 (rond Alba Iulia, apartament f ok, discretie totala fata de colega - nu am vazut-o sau simtit-o niciodata,curat)

Aspect fata: 9,5-10

Oral: 9,5

Normal: 10

GFE: 10

Pret: 200 lei/ora (lasati pe noptiera dupa actiune - dar nu era prima vizita)

 

Recomandare:DAAAAAAAA la TOP

  • Like 4
Link spre comentariu

Am fost recent la ea, a fost mai bine decat m-am asteptat, minunat chiar dar voi incerca sa fiu obiectiv prin urmatoarea recenzie.

 

Locatia este Piata Alba iulia ... am sunat si m-am programat, am ajuns m-ai repede si mi-a spus ca trebuie sa mai astept 5 min, ok am stat m-a sunat inapoi si am urcat.

Arata bine, chiar foarte bine la prima vedere dar dupa aceea iti dai seama ca nu arata chiar atat de bine, dar in mod clar intorci capul dupa ea pe strada.

Am facut dus ... si apoi a inceput cu un masaj, bun masajul (dar nu am punct de referinta pentru comparatie).

Ce ar mai fi de notat ... am vazut ca in anunt scrie ca face anal, si mi-a spus explicit la telefon ca in functie de dimensiuni .... cu mine nu a vrut. Asta e fata mi-a spus clar ca vedem la fata locului, dar nu regret acest lucru.

S-a implicat foarte mult si e destul de placut sa vorbesti cu ea fiind o fata relativ desteapta.

Si atmosfera e una placuta, camera decorata frumos, muzica relaxanta, fata nu e agitata, nu te bruscheaza ... aici merita sa dau o nota aditionala -> atmosfera 10

Alte informatii de interes nu prea mai am  ... si acum notele:

 

Locatie: 9 (mici probleme cu dusul)

Oral: 8 (protejat pentru ca mi-a spus ca e racita si asa parea)

Normal:9

Anal: cu mine nu

Igiena: 10

masaj: 9 (nu stiu ce nota sa dau ca nu am referinta )

aspect fizic:8 (la prima vedere e de 9,5, dar scazi pentru sanii lasati, putina burtica ... in mod clar nu e perfecta dar totusi e atragatoare)

GFE: 10 (e prima oara cand merg la ea si chiar m-am simtit bine, iar eu unul nu prea dau aceasta nota)

 

Halatul 200/lei, o finalizare ca mai mult nu pot. Specific ca a tras fata de mine, si-a dat interesul dar am ales eu ca mai degraba sa imi faca masaj, fiind mai placut decat sa ma chinui in zadar pe mine si pe ea :P.

Cam atat, in rest nimic iesit din comun sau special, mai mult confirm din cele spuse in recenzile trecute.

  • Like 6
Link spre comentariu

Andreea/Laura, ai schimbat locatia, nr. de telefon, numele de scena...toate bune si frumoase pana aici.

Ai uitat totusi, se pare, sa ne zici ca ai modificat si pretul. Sau pentru noi ramane la fel ca inainte, caz in care iti mulțumim.

  • Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu

Mda, interesanta strategie!

Probabil ca clientii vechi se vor simti flatati ca le faci cinstea de a-i primi la acelasi pret, iar cei care n-au apucat sa te viziteze se vor inghesui acum de teama unor noi scumpiri.

Vorba aia, femeile sunt precum vinul, pe masura ce trec anii le creste valoarea. Pacat ca barbatii nu prea inteleg asta!

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Buna :gifs_ojos

Va aduc la cunostiinta k pretul ramane la fel pt admiratorii mei din trecut .

S-a schimbat doar pt cei noi veniti .

Cine doreste ma poate contacta si la adrs de mes stefan.claudia35 .pup si va doresc o zi placuta !

Andreea eu nu am fost pana acum la tine dar sunt un mare admirator al tau (din trecut, prezent si mai ales viitor ca-s mare amator de vin vechi :)) Asadar... Pe mine cum ma taxezi?

  • Like 2
Link spre comentariu

Andreea eu nu am fost pana acum la tine dar sunt un mare admirator al tau (din trecut, prezent si mai ales viitor ca-s mare amator de vin vechi :)) Asadar... Pe mine cum ma taxezi?

 

Buna intrebare, maestre! Si eu sunt admirator vechi, nemaivorbind de faptul ca sunt cel care i-a deschis topicul.

Si as mai avea o intrebare care ma macina. Canapeaua aia galbena de 3 locuri, care apare in poze, e tot cea din locatia de la Vogue sau e doar o copie a aceleia?

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:UNIRII
  • Oras:UNIRII

Buna ,

Am inteles ca aveti unele mici nelamuriri.Sa vi le clarific .

1.canapeaua despre care vb nu seamana deloc cu cea de la Vogue,nici la forma ,nici la numarul de locuri .cea pe care o am este de 2 locuri

2.locatia am tot schimbat-o in ultima perioada din mai multe motive .ex lipsa discretie,siguranta ,etc

3.multumesc celor sunt alaturi de mine ,ma cunosc si ma sprijina :bow

:kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3 aveti grija de voi ! o zi minunata va doresc !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 Am fost la Andreea marti 20.05.2014 ,  locatia  undeva pe la Unirii, horoscop, sunat dimineata  in jur de 10.30 programat la 11.00 , cred ca am fost primul client  pe ziua respectiva. Tipa draguta foc , slim , iar pe tocurii  depasea 1.80 , imi venea sa sar pe ea  cand am vazut-o), sani un pic lasati dar mari iar sfarcurile foarte receptive la pupat, lins , muscat usor.  

  Am ramas o ora , am trecut la dus , ea facuse inainte din ce mi-a spus si din cum am simtit-o , locatia foarte frumoasa, camera de lucru la fel .Am trecut la fapte ,  oral f f f bun in ciuda faptului ca nu este deep, dar are o tehnica de m-am simtit  foarte bine, foarte  soft il face cu multa saliva, atentie sporita la oo si sub ele , o incantare , primul numar am terminat cu ea on top , destul de repede. Facut eu dus  a mers si ea la baia cealalta, intors amandoi in camera socializat, sa oferit sa imi faca masaj nu am vrut, ca sa nu fiu mirosit acasa))).....trecut la nr 2 un oral  la fel de bun chiar cu atentie mai sporita la zonele adiacente  si mia spus sa trecem la normal  pe la spate cu ea in picioare...o incantare domnilor , geme frumos si nu cred ca fals ca se tragea de tate  se mangaia la pussy cu o mana, am schimbat mai multe pozitii, intr-o parte cu ea deasupra , eu deasupra si am terminat cu ea intinsa  eu desupra  ei  cu scula in gura ei si am stropito pe fata si sani..

 Notele :

 Locatie 10

 Aspect escorta    9

 Oral 9(destul de bun desi nu este deep si nu accepta cim, dar poti finaliza facial , corp)

 Normal 10 

 Anal nu am intrebat

 Masaj  nu am facut

 

 eu cu siguranta am sa mai revin, in locatie mai are  colaga, colege nu am intrebat dar am auzit ca vorbea cu cineva, dar discret nu am vazut pe nimeni...stie careva cine este colaga sau colegele ei?

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:piatra neamt
  • Oras:piatra neamt

buna ziua,

 

am vizitat-o si eu pe domnisoara Andreea pe 31.05.2014.

programarea prin telefon(nr anuntat de ea aici pe forum).

Locatia este la hotel Horoscop, statia de metrou piata unirii 1.

Domnisoara este foarte draguta atat la fata cat si la corp, inalta, cu parul prins in coada, sanii putin lasati.

Este bronzata si foarte slabuta, merge des la sala :)

Am optat pentru 1 ora/2 finalizari.

Facut dus, baie decenta , prosop curat, gel de dus la alegere.

A inceput cu un oral dar fara deep, nu practica, sarutari pe tot corpul, ea deasupra, apoi doggy si finalizat pe fata ei si pe corp.

Facut dus si al doilea numar cam la fel a decurs, finalizare pe corp.

S-a oferit sa imi faca masaj dar am refuzat-o eu .(sa nu miros acasa a babyoil johnson).Total vizita 40 minute.

 

Notele:

Locatie: 10,

Aspect escorta : 9

Oral:8

Normal : 9

Anal, masaj : nu am incercat.

 

de revenit: cu siguranta.

ca si sfat : niste silicoane ar face-o de top.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Anunt:

ANDREEA, bruneta senzuala, ofer o ora de vis domnilor manierati, masaj erotic si relaxare, fk (in functie de compatibilitate) discretie maxima, poze reale, zona Unirii,200/h

si poze,ce'i drept,cam putine :snap

 

 

post-23590-0-53261900-1405418863_thumb.jpg

post-23590-0-68884400-1405418867_thumb.jpg

post-23590-0-69621200-1405418872_thumb.jpg

post-23590-0-48603900-1405418876_thumb.jpg

post-23590-0-56617300-1405418880_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Am vizitat-o si eu pe d-ra Andreea. Surpriza mea cand am sunat-o a fost ca locuieste chiar in zona unde lucrez eu ;)

Am ajuns la ea relativ mai devreme dar am m-ai fumat o tigare jos si am sunat-o la ora care o stabilisem.

Locatia Unirii Horoscop

Ajuns in fata usii,nu am fost nevoit sa ciocan ca am si auzit tocurile si m-am infiripat in fata usii ;D

Andreea arata bine,la fata este comuna,nu e o frumusete de te pierzi in privirea ei dar e acceptabila. La corp arata ceva mai bine:Inalta,slaba sanii mari dar moi si lasati pana la buric( pentru mine ca o femeie sa aibe sanii fermi este o formalitate importanta).

 

Am facut dus eu,urmand imediat si Andreea ne-am asezat pe pat,lumina difuza,muzica pe fundal,incepe cu cativa pupici pe piept,abdomen(pardon burta ;D )ajunge la ala mic si incepe sa-l suga. Oralul nu pot sa spun ca nu a fost executat cum trebuie,doar cat sa ti se scoale juniorul,cu cateva limbi pe oua intreacat,fara pre multe incercari de supt outele desi eram proaspat epilat,nu merg la escorte fara sa fiu pus la punct la capitolul igiena si pilozitate.

A montat cauciucul si am trecut la normal in pozitia andromaca insa revin la capitolul sani,unde nu am avut o priveliste erotica prea placuta.

Am schimbat in doggy style unde am si finalizat.

 

Andreea s-a ocupat de scoaterea prezervativului si a incarcaturii,am luat prosopul si am mers la baie. Baie este dotata cu o cabina de dus,geluri de dus golite de alti confrati :D,

Dupa dus,am optat pentru un masaj de relaxare sa completez timpul ramas.

 

Locatie Unirii Horoscop cum am mai spus,apartament modern,dar predomina praful,miros inchis si apa pe jos la baie.

 

NOTE:

 

Locatie - 8

 

Aspect Andreea - 8

 

Oral - 7

 

Normal - 8

 

Imi cer scuze fata de cititori ca nu descriu cu lux de amanunte vizitele mele,asa cum am citit la alti membri cu experienta si totodata"talentati" dar nu sunt un bun povestitor.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Vizita mea la Andreea (ex blom bank, ex vogue, actual pe langa hotel Horoscop, la iesirea de gura de metrou Unirii) pot spune ca nu a fost dupa cum ma asteptam....


 


Desi in unele poze arata destul de bine, cu craci lungi, par lung negru....pe mine nu m-a impresionat cu nimic aceasta donsoara.


De cand am intrat pe usa am avut impresia ca ma grabeste. Am intrat in camera, nu foarte curata datorita prafului care plutea pe ici pe colo si probabil uitase sa puna ceva parfumat in camera, aer inchis, dupa cum a spus si colegul de mai sus, am crezut ca sunt singurul care a observat astfel de mici detalii care la prima vedere nu par foarte importante, dar pana la urma chiar sunt. Cum ar fi si baia, cand am intrat era sa alunec, noroc ca am picioare zdravene :)) gelurile de dus parca aveau apa in ele, as fi preferat sa-mi dau repede cu apa, ca facusem dus pana sa ajung la ea, dar am zis sa fiu baiat finut sa nu fiu refuzat la oral.... 


 


Actiunea a inceput cu mangaieri grabite pe ici pe colo, cu ea deasupra, dupa care am preluat initiativa sa termin si sa plec cat mai repede :) parca imi soptea <<hai mai repede,trebuie sa fac si altceva >> si mi se cam taiase cand i-am vazut sanii lasati, sincer. Am vizitat si alte excorte cu sanii mari si lasati dar parca Andreea le-a intrecut, mi se cam inmuiase cand am vazut-o goala, pe tocuri ii sta oricarei femei bine, dar sa nu exageram. 


 


Note:


Locatie : 6 -pt ca era sa cad datorita lipsei bunului simt sa dea cu un mop inaintea venirii unui client


GFE: 7 - m-am simtit in permanenta grabit


Oral: 8


Normal: 8


Pret: 200 ron/ora


 


 


 


  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:UNIRII
  • Oras:UNIRII

 Buna dragi mei .dupa cate observ tind sa cred ca nu eu sunt problema ,ci locatia.s.au facut atatea comenturi de.a lingul timpului si nimeni nu a observat acest detaliu precizat de voi .poate este vb de concurenta care exista pe piata in acest domeniu si de a defaima imaginea mea. cine a fost multumit de servicii revine si fara a baga in seama comenturile rautacioase , pentru ca ma cunosc si stiu ca nu sunt asa cum a-ti precizat voi. cu ocazia asta anunt si programul 11-20 (l-v),11-15 (s). 200 ron /h , 150 ron ( 1 fin + masaj ,40 min ).            va pup .sa aveti o zi frumoasa ! :kiss3

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Andreea Bloom bank sau  Laura

 

Am vrut  ca si cu o zi inainte sa ajung undeva dar am ajuns altundeva

Cu domnisoara m-am conversat pe alt numar de tel , nu pe cel din topic sincer nu stiu daca mai raspunde la cel de su nu am intrebat. Numarul utilizat 0725315927

Am stabilit ora, am aflat locatia si asa mi-am dat seama ca este colega cu Lucia pe care am ocazia sa o cunosc acum vreo 2 luni.

Locatie Horoscop Unirii, pe linga pub.

Am ajuns la ora stabilita, ne-am cunoscut,domnisoara arata bine,draguta, bronzata,picioare lungi, sanii mai lasati dupa cum au mentionat si ante-recenzorii, am intrat direct in subiect ceea ce ma gindeam eu atunci e de rau augur, deoarece citisem o recenzie a unui coleg care s-a simtit grabit pe tot timpul vizitei.

Am zis am dat de dracu , patesc si eu la fel , alt fast fuck of, of , mai,mai.

Am mers la dus, a urmat si domnisoara , am inceput cu un masaj nu foarte pro, dar suficient pentru scopul in sine al  vizitei , am trecut la FK , de acolo la  oral , unde nu face deep dar atentia acordata zonelor adiacente  merita din plin experienta .

Dupa vreo citeva minute  de oral am trecut la normal  cu ea deasupra, am mai schimbat vreo 2 pozitii si am terminat  glorios cum zice un coleg  ca un misionar.

A durat actiunea cam 30 de minute si ma asteptam sa fiu grabit , din contra fata a zis ca am la dispozitie o ora si putem face orice si atunci am mai facut un dus  pentru o noua actiune.

Din pacate nu am mai avut parte de gloria de la primul numar si asta doar din vina mea, m-a tradat asta  micu. Fata a incercat sincer in fel si chip  resuscitarea , care a si reusit la un moment dat dar mi-am dat seama ca ar fi durat foarte mult sa termin si atunci chiar avea motive sa ma grabeasca si am preferat sa nu ajungem acolo mai ales ca fata chiar  s-a straduit vreo 20 de minute. O sa incerc sa evit discutiile prea intime cu fetele de azi inainte dintre numere, ramin cu cite un amanunt in creier(da stiu care creier) si nu prea imi mai arde de amor. Este pentru a doua oara cind patesc asa ceva .

Initial am crezut ca nu mai pot eu,a venit batrinetea sau cei prea mult strica dar am verificat ziua urmatoare cind am reusit 2 numere dar cu alta fata si cu discutii mai impersonale. Aviz celor care au patit ceva asemanator, si asta poate fi o cauza.

Nu a fost un fast fuck domnisoara a fost ok, a avut o atitudine foarte corecta, pro client, o felicit pentru asta.

Sa  mai si notam , ma simt si eu profesor , cu toate ca de multe ori m-am gindit ca noi dam note de fapt profesoarelor.

 

Locatie  -  9

Aspect  -  8  nu arata rau deloc ,daca ar gasi o rezolvare pentru sani ar fi perfecta

GFE  -  + 8

Oral  -  8

Normal  -  8

Igiena  -  10

Atitudine  -  10

 

Nu a fost o intimplare ,am invatat ceva se pare

 

Rocker 27

  • Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:UNIRII
  • Oras:UNIRII

Buna dragi mei, :bow

Vroiam sa va anunt ca incepand cu data de 01.09.-20.09. programul meu se v.a modifica .L_V - 15-23,         S- 08-15.dupa data de 20 voi reveni la programul initial . :138x

PS : imi pare rau pentru aceia dintre voi care au avut impresia ca i.am *grabit* ,dar o ora trece foarte repede si incerc sa va  multumesc pentru a nu-mi reprosa la sf orei ca am tras de timp.

Va doresc  o saptamana linistita ! :kiss2  :kiss2

Pe curand ! :bye

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna seara, 


Sper sa nu deranjez cu interventia mea referitoare la nr de conturi ale Andreei-Laura. Cate conturi ai ??


Conform regulamentului credeam ca avem voie la un singur cont... sau poate doar asa am inteles eu :)) inseamna ca pot si eu sa imi mai fac cateva :))


 


Privitor la ''grabit'' cred ca te-ai referit la mine !! eu sigur m-am referit la atitudinea ta de escorta cat si la aspect, nu numai la locatie, unde am specificat de ce am facut acele obiectii negative cei drept, daca nu ai inteles te rog sa recitesti recenzia mea. Cum am specificat si la note ''m-am simtit grabit'' nu am avut impresie..ca nu traiesc cu capul in nori sa nu stiu ce vb sau fac, asa am inceput recenzia facuta deoarece acela era sentimentul care mi la-i transmis pe moment.


 


Specific ca am fost in destule locatii in care se spunea ca nu au fost curate prosoapele, astenuturile sau alte aberatii, unde chiar era ok, am si facut aceasta interventie la o alta escorta dupa vizita mea, deci nu vb aiurea.


 


Am preferat sa dau totusi mici detalii de la intalnirea noastra care a fost deplorabila pt a nu iti ''strica imaginea de escorta'' cum ai mai specificat pe aici. Dupa poze si primele recenzii pozitive am crezut ca vin la o escorta care stie sa faca clientul sa se relaxeze si simti bine dupa o zi de munca sau orice altceva. Dar poate am avut eu ghinionul si te-am prins intr-o dispozitie nu prea buna. Poate ar trebui sa revin sa ma conving...sincer din pacate nu ma atrage gandul sa cheltui banii aiurea.


 


 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...