Sari la conținut

Razie politie...


Afriq

Postări Recomandate

BORDELUL de pe strada Rodiei. MASAJ EROTIC ŞI SEX la Pisică şi Cocoş

 

 

Şase fete au dezvoltat o afacere cu sex şi masaj erotic în casa unui bucureştean din Sectorul 3 al Capitalei. Pe strada Rodiei, clienţii aveau parte de plăceri carnale, masaj erotic şi sex, alături de două prostituate cu nume predestinat, Georgiana Pisică şi Cristina Cocoş.

 

 

 

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, ieri, în Capitală două percheziţii domiciliare pentru destructurarea unui grup de prostituate şi proxeneţi care comercializau plăceri sexuale. Este a doua mare acţiune a poliţiştilor bucureşteni care a avut ca scop destructurea unei grupări infracţionale de proxenetism – prostituţie, după cea desfiinţată în luna decembrie a anului trecut.

 

"CINCI fete, te răsfţăm cu un masaj erotic cu finalizare, vilă lux, zona decebal (str. rodiei nr. 67), showuri erotice şi multe alte surprize" era îndemnul chemării pentru clienţi, anunţat prin mica publicitate. Numai că, ieri, fetele au fost vizitate de oamenii legii. Poliţiştii au descoperit un adevărat bordel, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Două dintre tinere aveau nume predestinate, parcă, practicării celei mai vechi meserii din lume, prostituţia. Una este Georgiana Pisică şi are 24 de ani. Partenera ei se numeşte Cristina Cocoş, de 23 de ani.

 

 

 

Cele două fete desfătau clienţii cu plăceri lumeşti alături de alte patru tinere: Florina Anghel, de 21 de ani, Aurelia Vlad, de 25 de ani, Viorica Dumitru, de 23 de ani şi Ana Dragomir, de 33 de ani. Întreaga prestaţie era aranjată de mult mai experimentata Claudia Vasile, de 39 de ani. Femeia era cea care juca rolul de negociator cu clienţii, de recepţioneră şi, atunci când se găseau doritori, se şi prostitua.

 

 

 

Clienţii erau racolaţi prin anunţuri plasate pe Internet prin care erau oferite servicii de masaj erotic contra unor sume cuprinse între 100 şi 120 de lei şi servicii sexuale la preţuri ce variau între 200 şi 400 de lei.

 

 

 

Poliţiştii bucureşteni au stabilit faptul că, în perioada martie - octombrie 2012 cele şase tinere au practicat prostituţia sub paravanul salonului de masaj, în folosul stăpânului stabilimentului, Vasile Ichim, un bucureştean de 36 de ani. Bordelul de pe strada Rodiei avea chiar şi o recepţioneră şi un îngrijitor, în acte. Recepţionera era chiar Claudia Vasile iar îngrijitorul, un proxenet pe nume Marian Niculescu, de 29 de ani.

 

 

 

“Femeia care avea şi rolul de recepţioneră răspundea la telefon şi negocia preţurile cu clienţii. Este cercetată pentru prostituţie şi proxenetism”, a declarat pentru EVZ purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, inspectorul de poliţie Alexandru Nicolae.

 

 

 

Cele şase prostituate sunt cercetate în libertate pentru prostituţie. “Mama” lor, Claudia, s-a ales cu două acuzaţii la dosar: prostituţie şi proxenetism. Totodată, gospodarul şi stăpânul casei sunt acuzaţi de proxenetism. Dintre toţi, procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 l-au reţinut pe Vasile Ichim. Proprietarul stabilimentului urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 

Prostituţie în stil japonez

 

Două stabilimente asemănătoare cu cel din strada Rodiei au fost desfiinţate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, cu sprijinul Sectorului 1 Poliţie – Serviciul de Investigaţii Criminale pe data de 11 decembrie, anul trecut. Anchetatorii au descoperit că în perioada iunie - decembrie 2011, membrii unei reţele de proxeneţi, sub pretextul unui club cu specific japonez, respectiv hotel - bar, racolau clienţi, cărora le furniza tinere pentru întreţinerea de relaţii sexuale contracost.

 

 

 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că reţeaua este coordonată de Efim P. de 52 de ani, care deţinea în sectorul 1 două locaţii închiriate şi amenajate în acest scop. Bărbatul era ajutat de alte 4 persoane, respectiv Ionela I., de 31 de ani, Eugenia P., de 32 de ani, Paula V., de 24 de ani şi Marina L., de 25 de ani, care îndeplineau funcţia de dispecer.

 

 

 

Astfel, în locaţiile deţinute, Efim a obţinut aproximativ 120.000 euro.Banii proveneau din închirierea camerelor în care aveau loc relaţiile sexuale şi din activităţile de consum tip bar.

În perioada 05 – 11.12.2011 poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Brigăzii Rutiere a Capitalei şi Serviciului Special de Intervenţie Rapidă au documentat activităţile desfăşurate la cele două locaţii. La data de 11.12.2011, poliţiştii au pătruns în hotel şi în clubul japonez, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de procuror. Acolo, l-au găsit "stăpânul" stabilimentului, pe cele patru femei care îl ajutau, precum şi 13 prostituate suprinse chiar împreună cu mai mulţi clienţi.

 

 

 

De la fața locului au fost ridicate sumele de 2.000 euro, 2.000 USD și 10.000 lei, bani proveniți din comiterea infracțiunilor de prostituție - proxenetism.

 

 

 

Patronul-proxenet şi cele patru dispecere au fost prezentaţi Judecătoriei Sectorului 1 care a emis pe numele lor mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism. Tinerele „prestatoare” de servicii sexuale sunt cercetate pentru prostituţie.

 

Sursa si Video aici

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

"Clienţii erau racolaţi"... erau racolati pe maciuca mea

 

"a racola = a recruta, a ademeni prin promisiuni, presiuni etc."

 

Iti promit ca daca imi dai bani iti promit ca iti fac masaj, dar nu iti promit ca putem avea vreun contact intim. S-a dus pulii actiunea politistilor.

Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Hm, mda! O poveste asemănătoare îmi lasă sentimentul (cu un gust amărui!) că se întâmplă şi în Galaţi!

De vreo 2 săptămâni, să fie chiar 3 se întâmplă ceva ciudat şi în această urbe!

Prin intermediul unui coleg (de munci şi suferinţe!) am acces la un, "club privat" dacă-mi permiteţi expresia (exagerată totuşi!)! Şi vă spun că ciudat, mergând acolo, am fost surprins; nu mai sunt "tinere domnişoare" - care "în acte" prestează altceva (iertaţi că nu dau amănunte, dar simt că trebuie să păstrez o limită a discreţiei! - sigur mulţi concetăţeni ar înţelege despre ce e vorba şi, nu ar fi prea minunat de bine). Am întrebat în dreapta, în stânga.. nimic... până la urmă doar ceva şoapte legate de "organele abilitate..."!

Un alt semn, "comunitara" fugăreşte "centuristele" de mama focului - în unele zile frec centura oraşului de tâmpesc şi fără să vreau am asistat la câteva mici spectacole.

Să fie un ordin de "razie" venit de sus cu extindere pe ţara!?!

Care mai aveţi cunoştinţe despre, vă rog să postaţi! La Galaţi sigur nu-mi miroase a bine... hm!

 

Stimă

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pe Rodiei 67 sigur e inchis. Intamplarea face sa il stiu pe patron, care din pacate este arestat si e nasola treaba. Posibil sa fi sunat pe Rodiei la alt salon, ceva cu Touch. Inainte se numea"La Dos Lunas". Insa din cate stiu eu, acolo se ofera doar masaj, de multe feluri, streaptease, bauturi, etc. Serviciile sexuale nu sunt spuse la receptie, uneori se pot negocia in camera in functie de fata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...