irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Irina eu nu te.am jicnit pe tn cu absolut deloc pe tn si nu inteleg u de ce faci chestiile acestea.Esti deacord cu ce te.am intrebat in legatura cu analizele sau ai ceva de ascuns?Nici nu ai motive sa ma JIGNESTI!! Sunt de acord! Diseara la ora 8 sunt la tine acasa!!! Mizerie care esti!
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Ok nu o sa mai postez nimic daca u ma asiguri public pe acest forum ca nu ai nimic hiv sau ceva de genul.O sa vezi ca ma tin de cuv si nu mai scriu nimic.Imi cer scuze inca o data.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Ok nu o sa mai postez nimic daca u ma asiguri public pe acest forum ca nu ai nimic hiv sau ceva de genul.O sa vezi ca ma tin de cuv si nu mai scriu nimic.Imi cer scuze inca o data. AM ZIS ! VIN LA TINE ACASA...! SA MERGEM IN TREI...SI CU SOTIA...SA STIE SI EA CE FACI!
tandrul69 Reputație: 41 Postat Martie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2016 Vezi mai "prietene", ca testul pt.a depista hiv-ul, este concludent deja dupa 3 luni. Nu este nevoie sa astepti 6 luni. In cazul tau, au trecut mai mult de 3 luni. Informeaza-te mai bine!
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Am beneficiat decat de oral neprotejat normal si cunni normal nici nu am mai apucat.Eu nu am zis ca am facut normal neprotejat sa inteles gresit.
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Stiu ca au trecut dar din pacate nu am putut sa ajung sa fac.Dar in fine vad ca toata lumea imi sare mie in cap.nu o sa mai scriu nimic ca nu vreau sa am probleme eu sunt un tip pasnic.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Am beneficiat decat de oral neprotejat normal si cunni normal nici nu am mai apucat.Eu nu am zis ca am facut normal neprotejat sa inteles Mincinos mic! Ai tras si limbi...chiar tu ai recunoscut in diferite posturi...!! de fapt...nu ai beneficiat de nimic...ca ai terminat pe rochita mea...remember??
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Asta am scris si eu ca ti.am facut si cunni dar na.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Fiti atenti baieti...ma suna suna asta geo...acum vreo luna si imi spune la modul cel mai serios ca el are deja primele simptome de hiv...atat el cat si sotia...ce credeti ca avea? Scaun moale de o saptamana si el si ea...asa mi-a zis...! chiar am si mesajele de el pe tel! Corect...geo?? Eu l-am sfatuit sa o lase mai usor cu iahnia de fasole 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Asta am scris si eu ca ti.am facut si cunni dar na. Marsh...dispari! Diseara vin cu strap-onul pus...al mare de 22!
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Dap carect ai dreptate dar asta am citit pe netul asta timpit care dezinformeaza lumeaSi tocmai din cauza asta sunt asa agitat si paranoic si daca ai fi deacord sa mergem amandoi l analize ai fi mult mai linistit.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Marsh...dispari! Diseara vin cu strap-onul pus...al mare de 22! Macar sa beneficiezi si tu de ceva...!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Dap carect ai dreptate dar asta am citit pe netul asta timpit care dezinformeaza lumeaSi tocmai din cauza asta sunt asa agitat si paranoic si daca ai fi deacord sa mergem amandoi l analize ai fi mult mai linistit. Mergem...dar in trio...cum am spus mai sus!
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Vad ca eviti subiectul cu analizele.De ce oare?????
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Ok inteleg bagi chestia cu trio ca sti ca in felul asta nu se poate
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Vad ca eviti subiectul cu analizele.De ce oare????? Mai du-te draq de retard!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Ok inteleg bagi chestia cu trio ca sti ca in felul asta nu se poate Ba se poate! Disera la 8 sunt la tine
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 11, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 11, 2016 Wooow ce de postari pe topic au Irina.Irina cred ca esti indeajuns de matura incat sa nu bagi toti fraierii gen "geo"in seama.Si tu bai cap de pula geo u chiar nu ai ce face; pe langa faptul ca faci ii "rau " Irinei; tie chiar i-ti faci rau PROSTULE ca de la atat stres o sa i.ti crape inima si o sa mori ca fraierul si e pacat de familia si copii tai nu de tine fraiere. Ps:Irina stiu ca sunt dator la tine cu o recenzie dar nu prea i.mi permite timpul;dar o sa ma revansez yooo.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016 Fiti atenti baieti...ma suna suna asta geo...acum vreo luna si imi spune la modul cel mai serios ca el are deja primele simptome de hiv...atat el cat si sotia...ce credeti ca avea? Scaun moale de o saptamana si el si ea...asa mi-a zis...! chiar am si mesajele de el pe tel! Corect...geo?? Eu l-am sfatuit sa o lase mai usor cu iahnia de fasole Alo! Fără fasole,da?
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Ms prietene ca mai jicnit si u.O sa ies de pe forum si nu o sa mai postez.Poate cand o sa am analizele.Va sal si imi cer scuze dak am deranjat pe cineva.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016 Ieși în pulile noastre! Semianalfabet,redus mintal, paranoic...tu mai lipseai!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Ieși în pulile noastre! Semianalfabet,redus mintal, paranoic...tu mai lipseai! Corect!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Alo! Fără fasole,da? DADA! Fara fasole !
guga Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2016 Prietene...sunt atatea care fac anal! :laugh2chiar nu vad ideea placerea mea de a-ti face cunostinta cu o colega care face anal apropos...de cand tot scrii...ai ajuns vreodata la mine?? Ai sunat? fa-ti o mica estimare...de sine...si dupa ce postezi niste poze cu tine...mai vorbim! am fost la tine si aveai o colega care face anal ,mai exista
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016 Dacă spui tu, mai există.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum