Sari la conținut

0742899251


Postări Recomandate

Domnisoara nu cred ca este cea din poze.

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Traieste-clipe-de-vis-alaturi-de-mine/7b0062757d606052.html

Am fost la ea și totul a fost pe repede înainte. La o jumătate de oră după ce am intrat în casă, m-a anunțat ca trebuie să plec. ..repede. ..ca ea mai are un client. De evitat. ..halatul 100 de lei oral neprotejat și normal.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

100 lei insemnand ce? O fin de jumatate de ora? Din ce ai scris tu reiese ca ai stat jumatate de ora. Cat doareai sa stai de 100 lei? Din relatarea ta reiese ca ai platit 100 lei si ai stat jumatatea de ora. In caxul asta fata a procedat corect sa te anunte ca ti-ai terminat timpul 

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

La telefon spune că numărul... chiar și așa nu cred că e ok ca jumatatea de oră să înceapă de când intri în casă. O fi normal dar mie nu mi-a plăcut această atitudine....."neorientata spre client" ca sa zic așa.

Crede-ma ca toate fetele taxeaza de cand intrii pe usa pana ti se termina timpul care lsi platit. Si eu fac la fel. Nu cred ca ai convine nimanui sa stea cu 100 lei 45 min sau o ora. Daca nu vrei sa fii grabit platesti o ora si atunci e timp. Dar asta nu inseamna ca treci la ebitat o fata care sa incadrat in timpul care l-ai platit. Nu e corect.

Link spre comentariu

Ai dreptate. Am trecut-o la de evitat pentru că nu cred că e persoana din poze, prosopul din baie era ud folosit de alte persoane, atitudine fățiș mercantilă și pentru faptul că m-a întrebat dacă vreau anal NEPROTEJAT. De aceea...Eu dacă aș fi avut aceste detalii aş fi evitat-o.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...