Sari la conținut

Azi am ajuns! Vin.o sa ne relaxam impreuna! 0754537088


Postări Recomandate

       Seara buna la voi , confutadores. Am sa fac si eu o recenzie la aceasta escorta...

Povestea incepe cam asa: Sunat, raspuns o voce placuta, imi explica tariful : 200 lei finalizarea si 300 ora, totul protejat.O intreb locatia , imi spune sa merg la catedrala si sa o sun cand ajung acolo.Ma mai uit o data la pozele ei, si zic ca : "Ba, la ce buna e capra merge si o muie ambalata". Ajung la catedrala, imi zice sa merg spre Electro ca in zona aia e ea. Merg acolo , o sun si ma roaga sa mai stau 2 min , probabil ca sa plece confratele.Stau 20 min si o sun. Imi zice ca a gresit numerele ca tot suna pe altul si ma ghideaza sus. Ajung la ea, ma asteapta in lenjerie intima. Caprioara nu este cea din poze,dar e inaltuta sa zic pe la 1,75-1,80 sani cat sa ii prinzi in palme, frumusica foc.Imi arata telefonul cum ca sunase pe altul din gresala si ii trimisese si mesaj, ca sa imi demonstreze ca a gresit numarul.Ii spun ca vreau o finalizare,ma intreaba ca daca nu vreau o ora, ii zic ca nu.Ma trimite la baie sa ma spal pe maini, dus cica nu ma lasa la o finalizare, numai daca e la ora.Ma spal pe maini ma tolanesc in pat.Pune caciula pe soldat , incepe sa il ia la labuta. O intreb daca nu incepe oralul. Raspuns fatal al ei: "La o finalizare nu este si oral" :cry2 . Continua ea, se trezeste Trevor si incepe normalul, ea sus. Misca ea acolo fain frumos, cand sunt pe la sfarsit, incep sa dau si eu contre si faza tare: O scoate si o freaca de m-am terminat din laba :eek  :eek  :eek .Se duce la dus sa se stearga de nus ce ulei de bebelus cu ce se daduse inainte, eu sa scot caciula sa o arunc la cos. Ma imbrac ,imi iau o la revedere si plec.

    Concluzii :

*nr de tel: 0754537088

*poze false

*atitudine ok dar nu prea :)

*finalizare 200 lei fara dus si fara muie

*ora 300 de lei nu am incercat

*timpul petrecut , vreo 10 minute :ewpu  :ewpu 

*fata e frumusica

 

Note:

    Aspect: 9,5 (daca avea tatele putin mai mari era 10)

   Locatie: 9, se gaseste destul de usor

  OP:    nu stiu

  NP :   6.5 numa o pozitie, si scosul pulii la sfarsit m-a lasat prost

  Baie: 8 ,curata, am vazut un ptosop acolo nu mai multe, si nici nu am stat mai mult de  1 minut in baie.

Igiena : 10, nu am simtit nik, in 10 min nici nasul nu se desfunda, si inafara de o pozitie lady on top nu am facut nik.

 

Concluzie finala : Nush alta metod in care sa spargi 200 de lei in 10 min , poate numai daca ii arunci sau ii scapi pe jos si ii pierzi . Eu nu mai merg la ea, daca vreti voi sa vedeti la o ora cu 300 de lei ce se intampla sa imi spuneti si mie :yummy 

 

 

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...