Sari la conținut

Discuții Generale

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ma plictisește sa scot ochii cuiva si sa caut erori de gândire... asta trebuie sa ramana o treaba de background. ☺

Lasa curiozitatea... ca eu am chef sa fac altceva acum cu gândirea mea:https://youtu.be/mATB3Vfi-fghttps://youtu.be/RI6GUwGfPhg

Atunci n-o face(treaba cu scosul ochilor și cautarea erorilor în gândire)

Nu-s curios deloc.Da' n-am cum sa ratez mirodenia introdusă. "suptil "

'Ai ca mai am și eu treabă :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata

M-am întrebat deseori ce impuls vă mână în a avea asemenea deducții prin intermediul cărora faceți ca orice om care nu vă e prieten să fie un om defect... în mod profund și de necontestat. Aceasta este definiția superficialității și vă stă bine cu ea... păreți niște oameni cărora trebuie să li se poarte de grijă și care nu se pot descurca independent. Dacă erați femei... erați niste pitzi de succes.

Spre deosebire de tine eu chiar am ce face. Se vede ca e slaba piata la valcea dar nu ai de ales caci ai obligatii care te tin acolo. Topic deschis si cu continut fara logica doar pt trecerea timpului si moartea neuronului

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Spre deosebire de tine eu chiar am ce face. Se vede ca e slaba piata la valcea dar nu ai de ales caci ai obligatii care te tin acolo. Topic deschis si cu continut fara logica doar pt trecerea timpului si moartea neuronului

...și trafic.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Hai sa o facem sa sune precum am zis:

Atenție pamflet!

Scumpa "spre deosebire de tine eu chiar am ce face"... Eu sunt smechera tu înțelegi?

Se vede că ești o săracă, pe piață o incapabilă și prinsă în mojiciile sale... Eu mă distrez când tu cersesti atenție... tu înțelegi fă proasto!?

Vorbești fără logică și ai neuronul prost... dar eu sunt blonda și tu ești proasta! Proastă, proastă, proastă... m-am săturat să mi se zică pitzi, doar pentru că alții nu îsi pot recunoaște valorile! Eu sunt o domnișoară fericită... imbecilo, și la mine timpul trece altfel nu ca tine în așteptare de p*la. Eu chiar am bani și fac afaceri iar tu stai... toata ziua în p*la cu gândul că esti un geniu. Visezi prostuță mică... muratura naiba! Te pup, pa... Vai! Mi-a scăpat breteaua de la pantof... scuzați!

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

E o logică aici în ce spui... dar nu am chef sa dezvolt ideea.

Sunt lenesa azi... pentru ca ma chinui de cateva zile să nu ma mai trezesc dimineata asa de devreme, ci mai tarziu mai spre amiaza.

... Si nu reusesc, indiferent de ora la care m-as culca noaptea. Ia dă si aici cu parerea...

Dar colegii dã salon cand se trezesc?😃

• Like 8
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Dar colegii dã salon cand se trezesc?

Nu poți sa treci dincolo de imaginatie? Asta inseamna Science Facts... nu SF.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ideea poate să fie doar jumătate dar pula trebuie să intre toată. It's a must!

Voiam sa exclam doar "ioi!"... dar mi-a placut melodia asta si m-am razgandit: https://youtu.be/00RUZayFEVI

Si da, ai dreptate ca e mai rau daca e invers...

• Like 7
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Azi noapte am avut un vis tantric. :)

... Si era urat?
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Voiam sa exclam doar "ioi!"... dar mi-a placut melodia asta si m-am razgandit:

Si da, ai dreptate ca e mai rau daca e invers...

Acum am vazut ca este exact tipa care a castigat la Eurovizion cu piesa "Yodel it" :)

Pacat de ea ....asa se pierd talentele in multime fara sa-si puna adevaratul talent in valoare . :no2

• Like 8
  • Minus 15
Link spre comentariu

Hai sa o facem sa sune precum am zis:

Atenție pamflet!

Scumpa "spre deosebire de tine eu chiar am ce face"... Eu sunt smechera tu înțelegi?

Se vede că ești o săracă, pe piață o incapabilă și prinsă în mojiciile sale... Eu mă distrez când tu cersesti atenție... tu înțelegi fă proasto!?

Vorbești fără logică și ai neuronul prost... dar eu sunt blonda și tu ești proasta! Proastă, proastă, proastă... m-am săturat să mi se zică pitzi, doar pentru că alții nu îsi pot recunoaște valorile! Eu sunt o domnișoară fericită... imbecilo, și la mine timpul trece altfel nu ca tine în așteptare de p*la. Eu chiar am bani și fac afaceri iar tu stai... toata ziua în p*la cu gândul că esti un geniu. Visezi prostuță mică... muratura naiba! Te pup, pa... Vai! Mi-a scăpat breteaua de la pantof... scuzați!

Mda, nu stiu ce prafuri iei dar nu au efectul scontat. Treci pe pastile.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Acum am vazut ca este exact tipa care a castigat la Eurovizion cu piesa "Yodel it" :)

https://www.youtube.com/watch?v=guScYa18BD4

Pacat de ea ....asa se pierd talentele in multime fara sa-si puna adevaratul talent in valoare . :no2

Eu as numi acest fenomen cultul daruirii- "the knowledge of giving the gods their due".

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mda, nu stiu ce prafuri iei dar nu au efectul scontat. Treci pe pastile.

Era doar o parodiere a atitudinii tale... nu te-am obligat cu nimic, neintelesule. Trebuie măcar sa apreciezi efortul meu... 😕
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Desigur ...s-a sacrificat ptr. patrie :laugh2

Cam asa-mi iese si mie socoteala...
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...