Sari la conținut

new- simo_hot - 0724839032

Postări Recomandate

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

Disponibila maine dimineata de la ora 10:00 :* :* :*

O seara placuta tuturor :*

Ești cumva din Cahul ? :hmmm
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ar fi frumos sa ne arati si noua sanii aia. Ca prea stau asa inchisi in sutien. Sa nu te incomodeze, nu de alta. :)

• Like 2
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Disponibila maine dimineata de la ora 10:00 :* :* :* 

O seara placuta tuturor :*

Tu câte puli servești pe zi? Tot de la 7 în sus, fără număr?

• Like 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cam de la tara caprioara,o vad dupa buze,conformatia fetei din profil...e agricultoare ce sa mai.

Fac aici public,cu mana pe pula CERERE pejtilor din parcare de la million sa aduca in pula mea o moldoveanca buna,bruneta,inalta,tzate 2-3 sus,curu sus,carnea tare,servicii bune :)

Hai baietii,parca noaptea pleca trenul din chisinau spre bucuresti

• Like 6
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cam de la tara caprioara,o vad dupa buze,conformatia fetei din profil...e agricultoare ce sa mai.

Fac aici public,cu mana pe pula CERERE pejtilor din parcare de la million sa aduca in pula mea o moldoveanca buna,bruneta,inalta,tzate 2-3 sus,curu sus,carnea tare,servicii bune :)

Adică, tu crezi că au pejti? Eu nu cred!
  • Like 3
  • Minus 2
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Si cu rulaj cat mai mare daca se poate ca sa faca treaba buna :) echivalentul a peste 200.000km pentru o masina adusa din germanica

P.S: Dupa alura as zice sa seamana cu  Sasha Babe.

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Si sasha ceare ba?

Nik bre! am zis doar ca seamana cu ea ca alura/inaltime.

• Oras:la pizde
  • Oras:la pizde
Postat

Nik bre! am zis doar ca seamana cu ea ca alura/inaltime.

Panarama, ti-ai scos clona, pe Clorado si atacati in gasca cu prostovanu de Picon. Pisam-as pe voi de proxeneti. La munca vagabonzilor.
  • Like 1
Postat

In mod cert calitatea acestei fete si a colegei ei au creeat valuri si panica intre anumite persoane si cercuri de interese. Oare le loveste la buzunar?

Este totusi o piata in care e loc pentru toti si toate.

Pot sa spun ca fata asta cat si colega ei au adus un plus de prospetime si calitate, fapt care cel mai probabil a facut concurenta sa maraie, in loc sa se concentreze asupra ofertei lor, asa cum at fi fost normal, benefic pe principiul sa moara capra vecinului.

Nu seamana cu  Sasha Babe​, decat la sex si la inaltime fiind superioara Simo, in acceptiunea mea.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Panarama, ti-ai scos clona, pe Clorado si atacati in gasca cu prostovanu de Picon. Pisam-as pe voi de proxeneti. La munca vagabonzilor.

Băi peștișor obosit, poate îți facem un golden-shower cu spumă! 

In mod cert calitatea acestei fete si a colegei ei au creeat valuri si panica intre anumite persoane si cercuri de interese. Oare le loveste la buzunar?

Pot sa spun ca fata asta cat si colega ei au adus un plus de prospetime si calitate, fapt care cel mai probabil a facut concurenta sa maraie, in loc sa se concentreze asupra ofertei lor, asa cum at fi fost normal, benefic pe principiul sa moara capra vecinului.

Nu seamana cu  Sasha Babe​, decat la sex si la inaltime fiind superioara Simo, in acceptiunea mea.

Dezvoltă!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

@ Picon recomandarea mea pentru tine este una cat se poate de onesta.

Nu stiu daca genul asta de fete sunt pe gustul tau, dar cheltuie odata banii cu ea si apoi vino sa ne spui parerea ta obiectiva.

Crezi ca poti sa ii faci rau unei fete care se chinuie sa te faca sa te simti bine?

Eu nu pot sa-i reprosez nimic dimpotriva ma bucur sa o cunosc si sa beneficiez de astfel de servicii, lasand in urma toata teoria chibritului si felul cum functioneaza... nu ma intereseaza asta cat timp nu ma lezeaza.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nu stiu daca genul asta de fete sunt pe gustul tau, dar cheltuie odata banii cu ea si apoi vino sa ne spui parerea ta obiectiva.

Crezi ca poti sa ii faci rau unei fete care se chinuie sa te faca sa te simti bine?

Eu nu pot sa-i reprosez nimic dimpotriva ma bucur sa o cunosc si sa beneficiez de astfel de servicii, lasand in urma toata teoria chibritului si felul cum functioneaza... nu ma intereseaza asta cat timp nu ma lezeaza.

Nu cheltuiesc banii pe recomandările tale.

Ar trebui să ne intereseze în schimb, "felul cum functionează", chiar dacă nu ne lezează direct, altminteri, nu suntem decât niște egoiști, lipsiți de onoare.

• Like 2
Postat

:* :*

• Like 1
Postat

:*

• Like 1
Postat

nu spun asta cu rautate dar nu cred ca va fi coada.deja ,,piata'' s-a plictisit de moldovence plus ca nu e cine stie ce (cel putin din ce se vede in poze)daca aliss a facut ravagii si a atras o multime de clienti(unora le-a frant si inima :)))   ),sonia o fi facut si ea ceva incasari(dar sigur mai mici decat aliss) ca a fost melancolia dupa plecarea lui aliss si nici nu parea urata,acum e ceva banal.s-au lacomit baietii.mai bine lasau fetele care  aduceau profit aici si nu le plasau in alte bordele :)

Fii sigur ca acolo unde le-au plasat le aduc profit mai mare decat le aduceau in Bucuresti.

• Like 8
Postat

In general fetele astea de prin Republica Moldova/Ucraina sunt aduse aici sa si faca "rodajul". Dupa maxim 2-3 luni dispar in Vest cel mai probabil pe bani mult mai multi decat aici, asta i clar.

Misto treaba asta: noi cumparam de la straini masini rodate si in schimb le trimit lor....femei. :))

• Like 4
Postat

COLORADO nu Clorado :slap2 :rax2

Postat

In general fetele astea de prin Republica Moldova/Ucraina sunt aduse aici sa si faca "rodajul". Dupa maxim 2-3 luni dispar in Vest cel mai probabil pe bani mult mai multi decat aici, asta i clar.

Misto treaba asta: noi cumparam de la straini masini rodate si in schimb le trimit lor....femei. :))

Numai ca rodajul are semnificatie diferita ... :D

• Like 6
Postat

Numai ca rodajul are semnificatie diferita ... :D

Eu stau si ma gandesc cum de le conving sa vina, unde le gasesc ? :hmmm

Postat

Eu stau si ma gandesc cum de le conving sa vina, unde le gasesc ? :hmmm

La cata saracie si prostie e pe la „fratii nostri de peste Prut” .... Cam cum era si pe la noi prin anii '90.

Le prostesc ca le duc animatoare prin cluburi din Vest, dupa care le iau actele si le pun la produs. :slap2

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...