Sari la conținut

0725480893


jeeee

Postări Recomandate

Va salut colegi de forum! Acum e ora 1.59 dimineata si chiar nu aveam ce face ma plictiseam total si am spus sa iau o fata din anunturile astea . In fine a fost singura care a raspuns la ora asta asa ca am fost in vizita la domnisoara cu pricina care app a vorbit foarte frumos la telefon.

Am ajuns la ea ca locatie e langa o shaormerie langa tribunal intr-un bloc cu 4 et ea locuia la ultimul etaj , fata foarte primitoare dragutza slabuta bruneta tunsa scurt.

Locatia curata ordine nici un miros ciudat, am stabilit pretul 80 de lei oral + normal si am mers in dormitor

La fel dormitorul curat si ordine, fara are un corp super cum am mai spus slabuta , sanii extraordinar de fermi de marime potrivita, un tatuaj pe partea dreapta foarte bine facut si pe spate.

Era data cu crema de corp care mirosea f bine oralu facut bine cu ceva improvizatii si o tentativa de deep, am trecut la sex se misca bine fata si deasupra si cand a stat sub mine si finalizare orala.

Deci una peste alta o experienta buna

- oral 7

- normal 8

-10 pentru curatenia locatiei si corporala

 

In final o recomand !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Am cautat numarul de telefon pe google nu am reusit sa gasesc nici o poza cu ea

Te deranjez cu o intrebare este o fata micuta de inaltime la 1.60m cam asa iar tatuajul este pe spate ca un tribal sau ceva asemanator?

 

Imi cer scuze daca sunt offtopic dar era o fata in zona aceea care o frecventam dar si-a schimbat numar de telefon cred,eram foarte multumit de prestatia ei, acum cam doi ani avea preturi foarte bune 60lei O+N sau 40 doar O

Link spre comentariu
Vizitator Lion86
Reputație: 0

Mda , o cheama Delia si are mai multe telefoane .. am fost de cateva ori la ea , dar se cam grabeste, cel putin senzatia asta mi-a dat-o

 

asta nu se numeste recenzie. timpul a expirat :wave

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Mda , o cheama Delia si are mai multe telefoane .. am fost de cateva ori la ea , dar se cam grabeste, cel putin senzatia asta mi-a dat-o

 

salut Lion86

Daca ai vizitat domnisoara esti liber sa postezi recenzia

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

scuze pt postul de mai sus, e primul, rog admin sa-l stearga si sa-l pastreze pe acesta. multumesc

 

Buna seara prieteni...ca sa citez un mare om

 

Am vizitat si eu d-soara in cauza, acelasi nr de tel, aceeasi locatie, langa tribunal, ieri pe 24.10.2012, dupa masa. La fel cum "jeeee" spunea mai sus, recenzie pt care ii multumesc, d-soara draguta, placuta, comunicativa. am intrat, am stabilit pret la 80 lei oral neprotejat + normal protejat, am intrebat daca face anal si mi-a spus ca nu. am intrat in camera cu pricina, dezbracat, corp slim, tatuaje, sani potriviti, frumusei, cur foarte foarte fain. ceva zgarieturi pe glezne, probabil de la matza care a intrat fara probleme peste noi in timpul activitatii. purces cu oral, destul de ok, fara deep, lins oua cand am impins-o eu spre ele...atat, apoi normal cu ea deasupra, plictisita, strambat din nas cand am cerut schimbarea pozitiei, lucru pe care l-am reprosat, nu zgomote, nu mangaiat, nu pupat, nu nimic, miscare sus-jos simpla, fara artificii de vreun fel. apartament curatel, ordine, baie desi cam daramata, era curata, n-am cautat prosop sau gel de dus, am fugit acasa sa fac dus.avantaj ca atunci cand ii spui ceva, face, stramba din nas, dar face.

deci... oral 7-8, normal 6..., corp 8, cur zic 9, caci nu e chiar keyra augustina :D

recomand daca nu esti timid si nu ti-e frica sa te impui, daca ti-e frica sa-i spui ce vrei si sa te impui, o sa iasa o partida de 5-6 maxim.

multa bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu

Pai sefu ma facusi sa iti trag un +1 pc reputatie pozitiva si acum vrei sa stergi...... NU e frumos sa stii ....

 

Oricum acum sunt in ceata rau .........doua povesti deferite rau :blushing2 :blushing2 :blushing2 Zici ca sunt vitel la poarta noua .......

 

Ia hoatraste-te .matale ce poveste scoti acum .... din tolba pana nu te ia unu din asta roz la culoare la intrebari ..... CIUDAT rau sa imi fut una :slap2 :slap2 .

Link spre comentariu

sal din nou ce feedback am avut la prima postare oau. deci fata e draguta dar nu ati inteles exact ce am vrut sa va spun dupa cate am obs eu in Ploiestiul nostru frumos e o lipsa acuta de femei noapte dupa ora 22 eu am sunat la ora 1 dimineata si a fost singura care am gasit, asa ca ne multumim cu ce gasim corect?

Link spre comentariu

Pai sefu ma facusi sa iti trag un +1 pc reputatie pozitiva si acum vrei sa stergi...... NU e frumos sa stii ....

 

Oricum acum sunt in ceata rau .........doua povesti deferite rau :blushing2 :blushing2 :blushing2 Zici ca sunt vitel la poarta noua .......

 

Ia hoatraste-te .matale ce poveste scoti acum .... din tolba pana nu te ia unu din asta roz la culoare la intrebari ..... CIUDAT rau sa imi fut una :slap2 :slap2 .

salut, nu am scris altceva, am scris aceeasi recenzie numai ca din greseala uitasem sa sterg citatul. multumesc.
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Salutare, am vizitat si eu domnisoara din topic Zilele trecute, fiind in zona si citind topic am decis sa o sun, tariful este de 80 lei ON sau 100lei 2 finalizari daca te incadrezi in 30 min, locatia fiind undeva in blocurile de langa tribunal, foarte usor de ajuns. Fiind pe graba am ales prima varianta, oral neprotejat. Domnisoara arata binisor i-as acorda nota 8 pentru aspect, sanii ei mie personal mi-au placut foarte mult, fundul de asemenea arata bine. Per total domnisoara are o atitudine de fast-fuck, oral cam mecanic foarte putina atentie la zonele adiacente, la normal cam aceeasi atitudine, ea fiind deasupra. Am terminat relativ repede din lipsa de actiune in ultimele zile.

 

Ca si note aspect 8, locatie 7, oral 6, normal 7, gfe nu am fost interesat, anal am intrebat nu face.

 

Ca si colegul de mai sus daca nu esti pe graba si stii sa te impui cred ca experienta o sa fie reusita.

 

De recomandat nu stiu...o sa mai fac o vizita intr-o zi in care nu o sa fiu pe graba si vedem ce iese.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:69  :69  :69 :69  :69Fiind din zona, si neavand altceva mai bun de facut am zis sa vad si eu.
prima impresie cand a intrat - voiam sa cam inchid usa si sa zic multumesc  Este foarte conlocuitoare daca ma intelegeti, si nu ca as avea ceva impotriva vreunei FETE FRUMOASE dar asta avea fatza de traseista rau. Dar zic, hai sa risc, ca tzatzele pareau la locul lor si frumoase asa cum s-a zis pea aici. gresit.
cand s-a intors si a mai deshis gura de vreo 2-3 ori am vazut ca partea de jos e neagra - toti cariati cred. deja elan taiat.
Cere sa faca un dus, dar iese de acolo in 2 minute, uscata doar cu un prosop pe solduri, ceea ce ma duce la gandul ca s-a dusuit doar jos. hmmm .
O muie facuta decent - ca nu se vad dintii deh ... dupa care trecem la un normal - decent pana sa am proasta inspiratie sa schimb pozitia, moment in care m-a traznit un miros de tot ce voiam era sa termin pana nu mi se ia de tot. lucru pe care l-am si facut de urgenta .
Totul a durat vreo 20 minute maxim - 200 lei. Concluziile le trageti voi. eu am vrut sa avertizez de experienta mea.
1. fatza de traseista, cu dinti negri
2. tzatze misto
3. miresme aiurea
pentru mine daca stiam astea ... mai bine beam de banii astia :no2  :no2 :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :pope  :pope  :pope  :pope  :pope  :pope  :pope  :doggystyle  

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

am vizitat-o pe domnisoara cu cateva zile inainte de craciun,locatia este aceeasi cum au zis si colegii mei mai sus,in zona Hotel Prahova intr-un bloc la parterul caruia se afla o shaormerie.Locatia este ok,un apartament vechi,dar curat,fata arata super bine,are un fund obraznic si niste sani rotunzi,bine conturati,intr-un cuvant perfect,pretul este de 80 de lei finalizarea oral neprotejat si normal protejat,anal nu am intrebat daca face,oralul a fost ok cu ceva tentative de deep,ceea ce m-a degustat a fost ca stramba din nas la anumite chestii,dar face pana la urma tot ce ii zici,de exemplu cand am vrut sa shimb pozitia a strambat din nas dar in cele din urma a executat,si inca un minus al ei e acela ca e cam rece adica face totul cam mecanic fara niciun sarut,nicio mangaiere,in rest e ok,o recomand.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Iata-ma pt inca o data in slujba comunitatii impartasind experienta mea cu distinsa domnisoara  :bow

Am sunat la nr din anunt si am fost indrumat la locatia prezentata si de colegi si anume vis-a-vis de hotel Prahova, intr-un bloc vechi de 4 etaje care are o shaormerie la parter. Domnisoara: bruneta, 18-21 ani, cu o figura care nu spune nimic, ba chiar uratica as spune. Totul s-a schimbat cand s-a dezbracat: corp slim, suplu, cu sani medii ca marime, insa perfecti, fund putin bombat si el f frumos, pasarica frumoasa, complet epilata. Asa cum am stabilit la tel, 80 lei oral np + normal p. O discutie mica de incalzire (nu cine stie ce) dupa care fata s-a dus la baie sa se spele. Dupa ce a revenit, am inceput cu un oral, executat cam mecanic, cu ajutor de mana si cu o tehnica pe care pana acum nu am mai intalnit-o: atunci cand "prietenul" era in gura, facea niste artificii cu limba pe cap destul de repede... ma rog pe mine nu m-a incantat cu nimic tehnica. Deasemenea atentie la oute pe care le-a supt in repetate randuri. Dupa ce am lasat-o sa lucreze oral cat a lucrat, am trecut la normal p cu ea deasupra. Se misca in dorul pulii, asa ca am preluat eu comanda. Bagat o caprita in pat, unde o vedeam ca se uita aiurea, asta infierbantandu-ma sa o lucrez mai vartos. A urmat ea pe spate cu o perna sub fund si eu lucrand-o, la care a comentat ceva a nemultumire, exact cum au spus si colegii mai sus. Nu trebuie sa o bagati in seama, zice si ea, insa nu cu rautate  :laugh2 Am continuat cu un doggie la marginea patului unde am capsat-o bine. Cu toate ca nu coopereaza deloc si se uita aiurea am auzit niste gemete, care m-au facut sa ma simt bine. Dupa aceasta ultima repriza am cam obosit si am lasat-o pe ea sa ma termine cu un oral cu CIM. Si acum, notele:

Prezenta: 8.5-9 - vorbit ok la telefon, purtat o minima conversatie inainte de actiune.

Profesionalism si atitudine: 5-5.5 - nu se implica absolut deloc, se uita pe pereti in timpul actiunii si mai si comenteaza aiurea la schimbari (fara rautate insa)

Locatie: 8.5 - apt mic, insa f curat si frumos decorat, cam de 9-9.5. Baie cam saracacioasa de 7-7.5

Aspect: 9 - figura 7.5, mediu spre uratica; sani 10, medii ca marime, insa perfect conturati, tari, fermi, deloc lasati, ce sa mai... perfecti!! fund 9.5, numai bun, putin bombat; pasarica 9-9.5 epilata, curata, apetisanta

Oral: 8.5-9 ; fara DT, insa cu lins/supt de oo, cu o tehnica destul de slaba, mecanic si ajutat de mana, insa la final cu CIM, care la mine conteaza mult.

Normal: 8-8.5 ; ea deasupra e praf, insa cand preiei tu carma, corpul ala de felina te inspira mult; daca s-ar implica mai mult ar fi senzatie

Anal: nu am intrebat

GFE: nu m-a interesat, insa la atitudinea ei fata de client, nu stiu ce nota ar fi scos...

Halatul: 80 lei Onp + Np + Onp cu CIM

Per total: 8 - o experienta placuta, in sensul ca m-am bucurat de corpul ei fain (fara ca ea sa aiba vreo contributie, in sensul sa mi se ofere), sunt multumit

 

A meritat experienta? Da; raport calitate / pret bunicel, fata are un corp de zile mari

Ma mai duc la ea? Da, atunci cand nu o sa am o alternativa neincercata si preferatele mele sunt indisponibile

Va recomand? Da  :iagree

 

Cu repect,

Juan

 

PS: vis-a-vis de ce ziceau colegii mai sus, in sensul ca tb sa stii sa te impui, cam asa e, poate insa nu la modul asta... fata zice si ea, insa fara rautate.. nu o bagati in seama, ca pana la urma face ca voi

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

revizitat azi domnisoara,aceeasi locatie,acelasi tarif,80 de ron oral +normal,mie personal mi-a placut cum mi-a exacutat oralul,a pus chiar suflet si nu s-a grabit,ii acord 8 pentru prezenta,nu prea discuta cu tine cine stie ce,10 pentru curatenie,oral de nota 9,de data asta a fost mai de treaba in ceea ce priveste normalul,nu a mai strambat din bot,a facut totul asa cum am vrut eu,in concluzie e de revizitat,o recomand.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

fatuca este veche in meserie prin Ploiesti a schimbat multe locatii a fost blonda,roscata acum

bruneta..de fapt sunt trei fete ea mai lucra cu una mai frumusica cu sani mari dar in ulti

ma vreme slabise rau si arata jalnic atirna pi

elea,iar cealalta este Alina sau mai nou Adina care are recenzii mai sus activeaza pe langa cladirea Renel pe republicii,mai schimba locatiile si telefoanele intre ele(asta sa nu va surprinda vreodata)..bafta

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

0730950643

0721710853

0731262924

0729765518

0755631683

0733854968 ...

  de 2 saptamani n-am mai luat ziarul Raid, poate mai are numere noi, dar maine il cumpar si daca mai are vreun numar nou il trec

 

Multumim. Nu le trec pe fiecare in titlu (nu are rost), aici e vizibil pentru toti.

  • Like 4
Link spre comentariu

Va salut !

 

am vizitat si eu aceasta specie...ce pot spune este ca e enervant ca un oras k ploiesti-ul pe care il apreciez asa tare , duce lipsa de niste pizdonete rezonabile....aproximativ 1 saptamana...coaie umflate....deschid sub-forumul ploiesti si iau la rand telefoanele intai dupa recenzii/preferinte si ulterior toate numerele...un penex....multe telefoane inchise, multe numere la care nu raspundea nimeni....accesez ploiestiservicii si raid , etc ....acelasi lucru nu raspundea nici drq....si incerc si acest numar din titlul topic-ului....

 

o voce cam plina de sila, semi-ironica...din lipsa de altceva incerc locatia....langa hotel prahova, langa shaorma...locatie cam dubioasa....garsoniera veche, camera cu mobilata decent, pat de marime buna si cu un motan pe perne...

 

pizda fomista (k nu merita sa ii spun altfel) de asemenea cam dubioasa, tatuata ... tunsa scurt , cam uratica la fata, in schimb tzatze misto si corp bunicel.... atitudine usor ostila, pusa pe fast-fuck si luat bani rapid... am ramas pentru , de ce nu stiu....  nici macar nu face anal...

 

stabilim si achit 80 lei...incepe oral np, cam trist cu jumate mana...o rog sa se intoarca cu fundul spre oglinda de la marginea patului...se pune total aiurea , ma joc putin cu pasarica ei, curata de altfel...nu foarte recent epilata... nu insist spre mai mult oral, pune latexu si se urca peste...ceva miscari nespectaculoase dar imaginea din oglinda ma duce cu gandul spre un finish mult prea rapid... schimb pozitia (dupa cateva nazuri din partea ei) o pun capra...cur relativ misto, curat, un peisaj placut din pozitia asta mai ales k nu ii vedeam fata, tzatze bune al palpare....implicarea ei aproape 0 , cateva contre, cateva gafaituri, dar fara gemete false....cam larguta pasarica ei , ma mai uit putin pe pereti...ma mai gandesc....oare unde a plecat motanul din pat ? oare mai e deschis jos sa mananc o shaorma ? in cele din urma se termina....imi arata cosul unde sa arunc plasticu, ma spal in baia aia mica si veche la penex cu un sapun de rahat aproape terminat...ceva prosoape pe care nu le folosesc, imi da 2 servetele umede....si ma car...

 

total : cred k 20 minute/maxim 10 vorbe schimbate ; 80 lei pentru un GFE=0 , corp (fara fatza) 7 , oral de nota 6 , normal 6...ah si sa nu uit 2 servetele umede...nu o sa revin, nu va recomand decat daca vreti un fast-fuck in locatie (nu in masina pe camp/parcari intunecate, etc)

 

Salutari tari !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare,

 

La inceputil lunii iunie, am ramas singur acasa :D si mi-am zis : hai sa profit de asta si sa incerc ceva nou, numai ca m-am trezit cam tarziu, pe la ora 23:40 :)

Am luat agenda la rand, nici Gina, nici o "cunoscuta" la aceasta ora tarzie, singura care mi-a raspuns a fost Delia.

Fata a vb frumos la tel si am zis sa incerc, ce se poate intampla rau ?

M-a indrumat catre apartament, pe gangul de langa shaormarie, langa tribunal, la etajul 1 parca, cam dubioasa casa scarii, fara lumina, destul de stramta, nu prea mi-a placut aspectul asta.

Am ciocanit, am vazut-o, m-a intrebat daca e ok si doresc sa raman, am confirmat (neavand unde sa incerc in alta parte), am schimbat cateva vorbe, fata slim, sani mici, fund mic, tatuata, o figura comuna, nimic special... ne-am inteles la 2 fin/100lei.

M-am facut comfortabil, garsonieara, daca o pot numi asa, are decat o camera si baie, cat de cat draguta camera, baia dezastru, un amarat de sapun lichid, prosop murdar, noroc ca avea niste hartie igienica, o cadita si o chiuveta destul de murdare.

M-a poftit sa ma asez, s-a dezbracat in 10 secunde si a inceput direct la aparat, un oral mecanic, cu mana cat cuprinde, nesatisfacator.

Am incercat mai multe pozitii la oral vreo 20 de minute, dupa care mi-a venit un miros "ciudat", care l-a terminat pe "cel mic", asa ca la normal nici nu s-a mai pus problema. Dupa inca 10 min de incercari pt trezire,fata se plictisise, nu avea nici un fel de interes, dintii ma jenau urat asa ca m-am lasat pagubas, am mers pana la baie, m-am imbracat, am salutat, am multumit si dus am fost.

 

Locatie : 5-6 , baia nasoala

Aspect fata :7

Curatenie : 6 din punctul meu de vedere, asta e primul lucru cel mai important la o escorta

Oral : 5, asa de trecere, mecanic, ajutat de mana tot timpul, fara atentie la zonele invecinate, fara artificii, jenant din cauza dintilor.

Normal :  nu am incercat

Gfe : 0, nici nu intra in discutie asa ceva

Halatul : 100

 

 

In concluzie, pt mine n-a fost o experienta deloc placuta si n-o sa revin sub nici o forma !

 

bafta !

 

 

 

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Revizitat Delia acum 2 saptamani deoarece Andreea nu lucra,ceea ce pot sa zic e ca s a mutat cu un etaj mai sus in acelasi bloc,apartamentul este curat la fel si ea,sta ine cu igiena,pot sa confirm,niciun miros aiurea,sani superbi,fund la fel,in schimb fata si atitudinea lasa de dorit,m-a tratat cu o atitudine de sictir,m-am infipt nitel in ea si si-a revenit, si-a pastrat prostul obicei de a stramba din bot la tot ce ii ceri,dar in cele din urma face cum vrei tu.Am inceput cu un oral neprotejat,bunicel in opinia mea cu tentative de DT care i-au si reusit,dupa care am continuat cu un normal protejat,ea deasupra la care m-a cam grabit,in final am terminat in prezervativ m-am dus la baie(veche dar curata)m-am spalat si am plecat.In concluzie a fost un fast fuck reusit.Pretul platit ptr toata distractia asta a fost 80 de RON.Ca note ii acord dupa cum urmeaza:

Oral:7 il executa cam mecanic

Normal:6 se cam grabeste

Atitudine :5 nu comunica deloc si te cam trateaza cu sictir

Curatenie:9 apartament vechi dar curat

GFE:0 cum a spus si colegul de mai sus nu se poate discuta de asa ceva

In concluzie o recomand pe de-o parte(daca doriti un fast fuck si ptr ca arata bine la corp) iar pe de alta parte nu datorita atitudinii.Eu personal nu cred ca o sa mai revin.

 

                                 Bafta!

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN
  • Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN

Salut prieteni de forum!

 

Intr-una din serile in care lumea nu prea iese din casa, fiind dornic de o aventura am zis sa incerc ceva. Fiind destul de tarziu am incercat mai multe numere. Intr-un final cunoscand recenziile voastre, mi-am luat inima in dinti si am zis sa ma risc cu Delia.

Sunat fata, raspunde repede cu o voce sictirita imi da detaliile : 80ONP+NP+Anal. Am negociat pentru un oral 60RON.

 

Locatie: vis a vis de Hotel Prahova. M-a ghidat cand am ajuns in zona. Usor de gasit. Locatia veche de pe vremea bunicii, o garsoniera unde m-a intampinat Delia imbracata sport in pantalonii de trening si un body pe corp. Delia este o tipa cu o fata comuna, parul prins in coada, buze subtiri nimic interesant dar pro-futut. Decartat banii dupa care m-a rugat sa ma fac comod. In bucatarie era in inchis un catelus alb care se tot agita acolo. In camera un motan gras tarcat care ma privea nedumerit.

Camera curata ok pe birou zacea un netbook, iar patul mare arata bine.

 

Fata: Tipa este pusa pe graba vrea sa obtina banii cu minim de efort. Daca fata nu are ceva special, corpul in schimb este foarte tonic, sanii medii dar fermi, fund bombat, fara celulita, ceva tatuaje. Se vede ca nu ii place ceea ce face, o face doar pentru a obtine un ban usor probabil ca mai are si altceva si de aceea nu trateaza clientii asa cum ar trebui.

 

Actiunea: ma fac comod in pat dupa care se repede la obiectul muncii. O opresc si ii spun ca nu imi place pe graba. Vreau ceva mangaieri intai. Comenteaza ea ceva acolo cum ca la banii astia atata se merita. In fine nu tin cont de ce zice ea si incep prin a ma juca cu sanii ei fermi si cu pasarica ei proaspat epilata, saruturi pe corp.Incepe sa simta si ea placere si se mai imoaie. Intr-un final o las sa isi faca treaba.

Oralul executat destul de in viteza cu limbi pe capul penisului si tentative de deep. Suge puta ca si cum ai trage cu paiul dintr-o cutie cu cola. Incerc sa o indes cu capul in obiect si pompez mai tare. Imi replica ca nu ii place sa fie fututa in gura. In fine nu stiu care era diferenta :laugh2 Fata e un pic "latina" pielea ei emana un miros specific natiei si de curva ieftina.

Terminat glorios si mers la baie unde spalat puta cu sapun ieftin. Am avut parte de un prosop curat scos din sifonier.

 

Notele:

-locatie : 8 curat ok chiar daca e vechi.Pat tare nu saltea pe jos.Lumina difuza.

-fata: 8 corp tonic bine proportionat stilul sport.

- oral: 6 fara pasiune, mecanic

-GFE: 4 nici o tigara nu am putut fuma impreuna la plecare.

 

Recomandare: Pentru orele tarzii, pentru un fast-fuck, pentru o locatie discreta. Depinde de gusturile fiecaruia.

 

Va salut cu respect si la cat mai multe bonaventuri. :iagree

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...