Sari la conținut

taberei posta 0754354967

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

cand avea locatia la Posta si am prins-o la telefon, zicea ca lucreaza si duminica, well, 4 duminici la rand a avut telefonul inchis, poate oi reusi candva in timpul saptamanii... 

Reputație: 24162
  • Oras:Los Angeles
Postat

cand avea locatia la Posta si am prins-o la telefon, zicea ca lucreaza si duminica, well, 4 duminici la rand a avut telefonul inchis, poate oi reusi candva in timpul saptamanii...

Nu mai este la Posta?
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Hai care te duci primul?

din poze pare gipsy, nu cred ca o sa apăra vreo supriza in Drumul Taberei prea curand.
Postat

Nu mai este la Posta?

e pe undeva pe 1 Mai spre Sibiu pe la Il Padrino/Poemedica

• Like 1
Reputație: 24162
Postat

e pe undeva pe 1 Mai spre Sibiu pe la Il Padrino/Poemedica

Mersi frate!
Postat

azi a marit tariful la 80 f/ 160 h, abia astept sa testez produsele de cea mai buna calitate si mai ales kklaul de locuri de parcare inexistente din zona 1 Mai - Sibiu

"bruneta inalta si rabdatoare, 24 ani, te invit in locatia mea pentru momente de placere si relaxare. produse de cea mai buna calitate. ac, loc parcare, prosoape curate. mai multe detalii la telefon (80/160). te astept! pupici"

Postat

Am fost cand era la posta si era in bransa de 1 saptamana, era foarte ok dar apoi si-a luat nasul la purtare.

O sun la 11.00 pm imi spune ca daca ajung in juma de ora ma asteapta. Ajung de la ceva distanta la 11.20pm, telefon inchis nu mai raspundea nimic. Imi spune ca a adormit dar de fapt ea iesea pe usa blocului.

De evitat.

• Minus 2
  • Oras:out
Postat

unele iti dai seama ca nu merita si ca sunt de evitat de cand vezi anuntul lor si pozele..iti da asa un feeling de dute tare

• Like 1
Postat

Am fost cand era la posta si era in bransa de 1 saptamana, era foarte ok dar apoi si-a luat nasul la purtare.

O sun la 11.00 pm imi spune ca daca ajung in juma de ora ma asteapta. Ajung de la ceva distanta la 11.20pm, telefon inchis nu mai raspundea nimic. Imi spune ca a adormit dar de fapt ea iesea pe usa blocului.

De evitat.

Exact asta am patit eu azinoapte la aceeasi ora. M.am invartit pe la favorit si.am injurat de toti dumnezeii si cristosii masii. Si.a inchis telefonul vita draq.

• Like 6
  • Minus 7

Postat

pana si ala de la tv ii zice ca nuu cu mana  :laugh2

https://media.publi24.ro/extralarge/20170719/1220/cb9538a03e4604496123628ad7a84faf.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...