Sari la conținut

80 fin 150 ora sunama Andreea - [Podu Ros]


vankrast

Postări Recomandate

  • Oras:Podu ros
  • Oras:Podu ros

Bai da chiar termina o data cu comentariile tale te crezi batman sau ce te rog numai intra pe pagina mea si numai vorbi asa urat ce te intereseaza pe tine de pretul meu văzuți tu de parasutele tale care le ai langa tine

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tuvalu
  • Oras:Tuvalu

Bai da chiar termina o data cu comentariile tale te crezi batman sau ce te rog numai intra pe pagina mea si numai vorbi asa urat ce te intereseaza pe tine de pretul meu văzuți tu de parasutele tale care le ai langa tine

muie scroafo

Link spre comentariu
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora

Mie mi se pare dus cam sus pretul .....adica de la 80 la 150 aproape ai dublat ... si nu te supara dar nu excelezi ....ci mai bine ptr o descarcare in caz de altceva erai ok ... poi lui andreea de la top cat ii mai dau pe un numar 500 ?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Mestere, nu-ti bate capul degeaba cu ea. Acus vine si zice ca e dreptul ei sa isi stabileasca pretul, e trupul ei si il vinde cu cat considera ea ca e corect.

 

Am mai zis....unele cred ca o vizita la stilist si niste haine schimba omul....mare greseala.

 

Si echipa cu colega blonda de care nu prea s-a vorbit de bine pe topicul ei.....ce sa zic.....ceva deosebit. Acus se cere singura la top.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora

Da ....mai stim o caricatura care se credea de top si scria ca nu vede nici o diferenta intre ea si andreea ( basculanta de ana )

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Bine v-am regăsit si pe acest topic!

 

Din start vă fac cunoscut faptul că nu sunt la prima vizită la Andreea,ne cunoaștem de anul trecut.Inițial ne-am întâlnit prima dată în altă conjunctură decât cea de client-escortă,cu care ocazie mi s-a pus "pata pe ea",dar nu s-a întâmplat nimic atunci.

Plimbându-mă pe Public24 și revăzând anunțul Andreei și totodată bănuind cine este colega blondă,acum roșcată, și ea la rândul ei o cunoștință mai veche de-a mea(fără să fiu bănuit de lipsă de modestie am foarte multe fete de pe Public24 pe care le-am vizitat de-a lungul timpului,bănuiesc că am trecut de mult suta ),m-am hotărât să le fac o vizită.

Sun și mi se răspunde foarte repede pe un ton cald,prietenesc,fără să-i spun cine sunt(am sunat de pe alt telefon, necunoscut ei)o întreb de servicii, prețuri și la final adresa:îmi spune că locuiește în intersecția Bucsinescu,la care eu o întreb dacă în spate la "Perdele", nedumerită îmi confirmă.Pentru a nu lungi prea mult suspansul îi spun că cunosc aproape toate apartamentele în care își au locație fetele de pe Public24(altele decât cele din zona Palas sau hotel Onest) și că sunt un client vechi al ei și al colegei, moment în care m-a recunoscut după voce.

Stabilit ora,prezentat la locație, programare respectată.Fetele locuiesc într-un apartament curat cu două camere,dar nu pot primi decât un singur client,mult mai bine decât apartamentul din Podu Roș.Vizita debutează cu o socializare în trei, fetele mă dojenesc fiindcă le vizitez foarte rar.Le explic că lista mea de fete vizitate este foarte bogată, vizitele le fac de obicei noaptea,o vizită săptămânală este bătută în cuie(Alina-Ina-Inna,prima seară,de obicei ultimul),a doua vizită este dedicată "năutăților"și 1-2 vizite la celelalte fete din lista mea,mai mult u pot fiindcă mi-ar fi greu atât financiar cât și fizic,cu toate că s-a întâmplat să fie și 7 din 7(mai rar).

Și ca să nu uităm care este scopul vizitei merg în dormitor cu Andreea, unde beneficiez de cea mai bună partidă oferită de ea de când ne cunoaștem,a făcut progrese mari.Aseară am fost foarte "leneș",am lăsat-o pe ea să facă totul:preludiu consistent (mângâieri,săruturi,atingeri discrete, cu FK inclus),oral neprotejat bun, chiar foarte bun,umed, adânc, atenție deosebită acordată zonelor adiacente, continuat cu normal protejat excelent unde ea a fost vioara întâi (m-a "făcut"de una singură cu rar mi s-a întâmplat) și cireașa de pe tort a fost finalizarea orală(CIM) cu care ocazie m-a stors ca pe o lămâie.Am început această recenzie acum 24 de ore așa că trec la note mai am timp foarte puțin și risc să termin în 48 de ore.

 

Locație:9,curată,mare,dotată corespunzător,ușor de găsit;

 

Fata:8,plinuță,dar nu grasă,depinde de preferințele fiecăruia(nu sunt Făt Frumoș,deci nu caut Ilene Cosinzene).

 

Atitudine:10,pro client;

 

Oral n/p:8,5-umed,adânc,atenție sporita la împrejurimi;

 

Normal p:9,m-a făcut de una singură,am fost foarte leneș;

 

Anal: nu face sub nici o formă;

 

GFE:8,5 cu FK inclus;

 

Cadou:150/250,i-am oferit la final 150 lei cu plăcere pentru calitatea serviciilor primite.

 

Când timpul îmi permite am să revin, voi faceți cum vă dictează inima.

 

PS.Ca o curiozitate fata mi-a povestit o întâmplare nostimă cu un client care era foarte necăjit că-i aruncă sperma și drept urmare și-a luat acasă prezervativul acasă cu tot cu conținutul prețios.Ne întrebam ce-a făcut cu conținutul fiindcă cu aruncatul nu era de acord.Voi ce credeți?

 

Să aveți spor în toate!

  • Like 15

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Vazand recenzii si pareri mixte am zis sa trec si eu pe la ea sa vad care-i treaba. Plus ca din ce am citit reiese ca face cam ce-mi place mie si cum nu ma deranjeaza daca e mai plinuta, de ce sa nu incercam, corect? Vorbesc cu ea, stabilim o ora, ma prezint la locatie si desi vad ca baron a spus ca are colega, eu o gasesc singura. Nu stam mult de vorba, trecem la fapte. Nu stau sa descriu actiunea, dar o sa mentionez unele aspecte legate de ceea ce ofera. Da, ofera tot ce s-a mentionat prin alte recenzii si probabil si de ea, incearca sa iti faca pe plac, nu te grabeste, doar ca mie mi s-a parut ca nu se prea implica prea mult. Poate sunt eu de vina, ori nu am avut "chimie" ori am anumite asteptari care nu pot fi implinite, dar asa mi s-a parut mie. Acum sa trecem la note:

 

Locatie: 10, curat, usor de gasit, accesibila

 

Aspect: 8, mie unul chiar imi plac cele mai plinute, in special daca e exact asta, plinuta

 

Oral: 7, dar asta fiindca sunt "mofturos" cand vine vorba de oral, am nevoie de un anumit tempo si stil ca sa imi placa

 

Normal: 7, v-am spus mai sus de ce

 

Igiena: 10, nimic de reprosat

 

Atitudine: 9, placuta, nu te grabeste, te invita la un suc, o tigara

 

Tarif 150/250h

 

Sa fiu sincer, fata merita vizitata, macar odata, fiindca poate fi pe plac unora sau nu altora. Eu voi mai reveni candva, sa vad cum mai sta treaba

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...