Sari la conținut

80 fin 150 ora sunama Andreea - [Podu Ros]


vankrast

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am ajuns la domnișoara zilele trecute. Este o fata ok, fizicul este exact cum l-au descris colegii mai sus, plinuță, nu te trec fiorii când o vezi, dar compensează prin atitudinea ei.

Am stat 2 numere , unul oral cu finalizare orală, și un număr normal.

Locație:8 între restaurant Cotnari și Podi Ros. Un apartament normal, baia minim echipata, acțiunea se desfășoară in alta camera fata de cea in care interacționezi.

Aspect: e greu de dat o nota, este in funcție se ceea ce îți place ție. Cam la 1,6 m înălțime, plinuță, cu urme de cezariana, sigur are 1 naștere.

Atitudine:10 foarte sociabilă, te duci la ea ca la o prietena, o atitudine foarte corecta fata de client. Nu te grăbește o face cu calm.

Oral: 8 o suge bine, da atenție și împrejurimilor, o face calm fără graba.

Normal: 7 se mișcă bine, da bine și-n motoare, umezire naturală.

Cadou 80/150.

Pe ansamblu este o escorta care te bine dispune, își face treaba, dar dacă poți trece peste aspectul fizic...nu ai ce pierde!

Spor la ciocane.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Podu ros
  • Oras:Podu ros

Bună seara dragii mei. As dori să vă anunț că timp de 2 zile voi lucra nonstop. Vă aștept în locația mea din Podu roș alături de colega pe care o am pe parcursul acestor 2 zile. Tarifele sunt de 80-150 . ( Pentru o sigura fata) . Dacă aveți placerea de a fi cu amândouă prețul este de 100-200 . ( Lezbiene show incendiar, sărutări , mângâieri ,69. Vă pupam și va așteptăm cu drag

Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata

preturile sunt de 80-150 o singură fata. Cu amândouă prețul este de 200-400

Pe langa rectificarea tarifelor pentru "duo" ... cred ca era bine sa mai precisezi ca oferta este pt ... "iepuri" ... capabili sa dea 2 nr in juma de ora, respectiv 4 intr.o ora la un ansamblu de 2 gagici ... desi luate pe rand ... in 2 ore ... ar fi si mai ieftin ... nu zic "rentabil" ca e functie de mai multi ... "parametri"

 

Apoi, luate separat ... tarifele, nu pot sa ma pronunt daca e mult sau putin pt ca .. din pacate, ar trebui sa mai vin cu 3 clone sa ma pot "bucura" de oferta ...

Dar avand in vedere oferta "single" de 80/150 ... inteleg ca diferenta de 20, respectiv 50 de ... căciulă ca sa nu zic altfel ... e un fel de "plată" ca va "mangâiați" ca nu pot zice ... fute ... una pe alta desi ... cine "fute" ... ăla ar trebui sa plăteasca.

 

Spor vouă ... dar si la... iepuri

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Podu ros
  • Oras:Podu ros

Bună seara as dori sa îți spun că prețurile pot fi schimbate am zis 80-150 Nr având în vedere că acesta este prețul în general care eu îl practic dar având în vedere că suntem doua fete mi se pare ok prețul de 200-400 cu ambele pentru că oferim show-uri și mici fantezii vrem că clientul care pleacă de la noi sa fii cat mai mulțumit dar știi vorba aia placerea costă o seara frumoasa

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator fanculo
Reputație: 0

Te am sunat axi ai mintit cu pretu ai zis 200 ora am avut programare la ora 15 30 te_am sunat la 15 15 sa iti zic ca ajung ai zis ca sa astept 5 minute am asteptat am sunat iar nu ai mai raspuns ai dat u. Sms la 16 10 ca esti disponibila nu se face fatuca asa de asta unele nu aveti clienti vai de capu vostru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...