Sari la conținut

BrunetteTm de pe SImpatie.ro


Vizitator ShadowX

Postări Recomandate


Vizitator ShadowX
Reputație: 0

De mult e o fata cu contul asta pe simpatie.ro la categoria ascorte si am vazut ca in ultima perioada a redevenit activa. Anuntzul ei e in engleza si suna asa:

 

"I can be your fantasy woman! Discreet, sensual and provocative, we can step together in

a fantasy world with unexpected pleasures. Generous men are mostly appreciated and not

beginners with endless stories. Thanks !"

 

Mai de mult avea acelasi anuntz, dar in limba romana. Din ce am discutat eu pe forumul vechi de Timisoara fata isi zicea "Selena" si avea mai de mult un cont cu numele asta pe site si cu acelasi anuntz. Mi-a tot laudat-o la greu un pestisor de pe acolo, dar n-am ajuns la ea. Convins ca-i Selena si vazund c-a redevenit activa m-am gandit sa o incerc. O sun, discut cu ea si spre surprinderea mea vad ca cere 50 de euro pe ora, nu 100 cat cerea inainte si ca are si locatzie undeva in zona iosefin.

 

Am stabilit sa ma intalnesc cu ea intr-o seara, acum cateva zile si m-am dus. Ajuns in apartament fata la prima vedere parca nu m-a prea inspirat. Inalta, dar parca un pic grasutza si la fatza nu cine stie ce. Nu exagerat de grasutza, chiar semana foarte bine la corp cu cea din poza si avea un funduletz chiar fain. Si sani destul de mari si fainutzi avea. Apartamentul nu de lux, cu mobila veche, dar curat. M-am gandit s-o testez sa vad cum e si sa ma hotarasc daca raman. Am ramas placut surprins de atitudine. Foarte pasionala, saruta si se vedea ca-i place ce face. Asa ca m-am incins si eu si am ramas. Cand ne luptam noi prin pat m-a convins sa-i mai dau 100 de ron in plus dupa ceva negocieri sa faca tot ce vreau eu, in afara de anal, ca nici nu i-am propus. Eram si bine dispus si in bani si obisnuit cu din astea de lux de pe la hoteluri in ultimul timp, asa ca am cedat la negocieri si i-am dat bani in plus, desi nu obisnuiesc sa fac asta. Era si de treaba fata, pasionala si m-a infierbantat destul de tare, asa ca am lasat de la mine. Intalnirea a fost foarte interesanta si placuta, cu CIM, anilingus si toate cele. Am stat aproximativ o ora. Cred ca am si depasit un pic. Fata e de incercat, chiar daca la prima vedere n-am fost convins, dar atitudinea super ok de gen GFE si foarte pasionala merita banii...

 

Aaa... dar nu era Selena, cea din poze, pe care o cautam eu. Mi-a zis ca e o pritena de-a ei si ca fata cu pozele momentan e plecata in Belgia si i-a lasat contul ei. Desi semana si ea destul de bine la corp cu cea din poze.

post-21182-0-15404900-1349982556_thumb.jpg

post-21182-0-40646400-1349982567_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...