Sari la conținut

APETISANTA SI FIERBINTE


Postări Recomandate

  • Oras:PE UNDEVA
  • Oras:PE UNDEVA

Salutare tuturor.

Aseara am reusit sa ajung la Simona. Numarul de contact este cel din topic, adresa este usor de gasit in sibiu, retrasa si zona de lux in Avantgarden.

Am facut o programare telefonic cu doua ore inainte de actiune. Programarea s-a respectat, ne-am inteles frumos si la telefon, mi-a explicat cum sa ajung odata intrat in cartier, aici la prima impresie primeste nota 10!

Odata ajuns la ea m-a asteptat foarte sexy imbracata, pe tocuri, curata (cu siguranta facuse dus inainte sa ajung) parfumata, machiata! Din nou nota 10!

Aveam rezervata o ora cu ea, deci am inceput ora stand la o tigara si schimband cateva vorbe, are o atitudine de milione, vorbareata, foarte dar foarte dezghetata, simpatica si amuzanta, mereu cu zambetul pe buze. Din nou nota 10!

Sa nu uit, locatia este super curata (ca la mama acasa) :)) aranjata si de bun gust, totul la locul lui... 10!

Dupa scurta introducere am intrat in dormitor, am inceput cu imbratisari, saruturi pe corp, un oral de milione cu multa saliva in joc cu supt si scuipat... deep a fost mai putin decat mi-am dorit si niciodata nu a inghitit-o toata, probabil din cauza marimii, dar per total oralul a fost de zile mari. Nota 9!

In timp ce imi facea oral in genunichi si eu o priveam de sus am hotarat sa trecem in 69, o pasarica super curata, fara nici-un gust ciudat. perfecta de lins si scuipat si iara lins.

La normal protejat am schimbat cateva pozitii, cu multa implicare din partea ei, imbratisari, geme frumos, se uita pervers la tine... ce mai, o curva adorabila! Nota 9.

Am terminat in prezervativ dupa un timp, a urmat dus (am primit prosop curat 100% si papuci de casa noi nouti :o ) si apoi tigara.

Dupa pauza am revenit la inca o tura de supt demonic si futai dement.

Nu m-am simtit grabit deloc in ora aia, nici nu s-a pus porblema de uitat la ceas nici nu s-a auzit telefonul sunand... Nota 10!

Am decartat 350 de lei. Ar fi fost mai fair play la 300 (abonament scria pe mine) dar fiecare isi stie pretul lui.

 

GFE: 10 (chiar si fara FK, nu se simte lipsa lui)

ON: 9

NP: 9

ASPECT FIZIC: 9 (DUPA GUSTUL MEU)

ASPECT LA FATA: 9 (TOT DUPA GUSTUL MEU)

 

DE REVENIT? DAAAAAA!

 

Dupa vizitele mele la Antonia, Raluca, Diana dar si altele de prin sibiu care nu mai merita mentionate, o propun la TOP. In cazul in care este de omenie si dupa ce intra in top nu urca preturile!

 

Spor la ciocanit baieti si salutari Simona! :D :*

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Dupa anumite reactii pozitive am fost si eu la Simona.Nu fac o recenzie amanuntita doar confirm cele spuse anterior:curatenie ,poze reale ,simpatica si servicii de top. De recomandat celor care vor o escorta adevarata si nu doar sa bifeze ceva la caiet.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...