Sari la conținut

Blonda sens giratoriu Lukoil iesirea catre Brasov. 0756762565


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am vazut ca un coleg a facut referire la cele 2 fete noi care se perindeaza pe la Lukoil-ul de la iesirea din Bacau spre Brasov si recenzie la colega bruneta si m-am decis sa va fac recenzie la domnisoara blonda.

 

Blonda poate fi gasita mai rar in acea zona din cate am vazut,aceasta fiind verisoara domnisoarei brunete dupa spusele lor.

Are aprox 1.65 inaltime,dinti albi frumosi,frumusica ,ceva pistrui pe fata,par scurt ondulat blond.Sanii sunt marisori dar cam moi fara sutien.Miroase bine si arata ingrijit si imbracaminte ok.

Nu am intrebat prea mult dar presteaza normal si oral. Tariful pe care ti-l da la primul contact e de 100 ron normal sau oral,sau 250 pe ora.

Am convins-o repede ca 60 de ron ii pot oferi pentru un normal cu promisiunea ca nu o sa dureze mult si nu o pun sa se dezbrace complet.(asta a fost conditia ei pentru suma asta).mi-a spus ca nune din oras si ca tre sa ajunga la gara in 30 min.

Am luat-o cu masina si am fost pe un drum din apropiere .

Pentru cum arata ii dau nota 8 ,frumoasa,nu am crezut ca presteaza la strada cu fata aia.

Pentru actul in sine ii dau 6

Implicare 2 ,nu are nici o treaba ,conversa pe tema ochilor mei in timpul actului,nu gemete nu nimic. Leguma.

Sanii arat bine in sutien,dar fara el sunt cam moi ii dau 6 pentru sani.

Pentru cum se comporta ii dau 6 ,vorbeste destul de frumos dar e grabita si grabeste clientu.

 

Intradevar sunt cu cineva ,am vazut ca seara le ia cineva cu un Peugeot 308 alb.

 

Mi-a lasat numar de telefon 0756762565 dar am uitat numele de scena,ceva cu V,parca Violeta sau ceva de genu.

 

Sper ca recenzia sa fie buna si sa adun puncte de reputati pentru a-mi pastra contul.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

salut

 

Stiu blonda de care vorbesti. Acum vreo 2 luni am prestat si eu la domnisoara dupa ce am luat-o de la sensul giratoriu.Mie mi-a spus ca nu sunt supravecheate de nimeni, cica sunt altele care mai vin si care sunt intr-adevar supravegheate.,..am negociat cu ea si m-am inteles la 80 de ron normal si oral....m-a dus la fel pe un drum laturalnic...fata e chiar frumusica insa atitudinea ei lasa mult de dorit...te grabeste....la oral a frecat-o 1 minut si gata ca ea nu face mai mult oral etc..in fine...am pus-o capra am dat de 3 ori din buci in sictir si cam atat....pacat de atitudinea ei...are potential..eu sigur nu mai calc pe acolo...nu se merita

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Am fost acum o saptamana cu blonda..parca se chiama Andreea..are o camera undeva dupa ce iesi din pasaj..am dat 20 lei plus 100 pt.oral si normal.Se grabeste sa termine oralul l-a facut fara prez.a zis ca nu vrea sa stea capra ca nu-i place...cand in final a stat capra se plangea ca o doare...ca o am prea mare..se ferea si se tragea din carici..m-a enervat la culme...am reusit sa termin si nu mai calc pe la ea.locatia-5...baie murdara ..dus in visele mele...fata-8...atitudine-3...oral-6...normal-5....eu personal nu recomand...am fost de cateva ori cu prietena ei care sta la sensul giratoriu lukoil..si nu se compara..se chiama MIOARA..si e cu mult  peste aceasta Andreea.bafta.

  • Like 3
Link spre comentariu

buna ziua confrati futaciosi. desi nu sunt un fan al sexului cu fetele de pe strada, totusi intr-una din zilele petrecute pe meleaguri natale fiind in trecere prin zona lukoil-ului de la iesirea spre onesti, si fiind singur ( scapasem de radar cu ceva treaba), am zarit-o pe domnisoara blonda despre care se vorbeste in acest topic. initial am crezut ca domnisoara face autostopul, dar mai apoi apropiindu-ma de ea am inteles rostul prezentei ei in acel loc. intru in vorba cu ea , o intreb scorul dupa care se urca in masina ,si pornesc catre dealurile din zona Magurei .

 

locatie: masina personala undeva pe un deal din Magura

 

domnisoara: cred ca uita des cu ce nume se recomanda caci pe parcusul intregii "inalniri" mi-a insirat vreo 3 nume....andreea ,andra, andrada :laugh2  :laugh2  :laugh2 . la fizic ara destul de bine,ba cred ca daca si-ar gasi o locatie si ar scapa de protectori ar fi o partida chiar buna pt urbea noastra,asta bineinteles cu retusuri la capitolul prestatie. fizic-ul il are mai trebuie si restul.............

 

desfasurarea actiunii:  ales un oral protejat + normal protejat (desi nu sunt un fan al cauciucului la oral ,nu m-am riscat sa faca fara). oral-ul foarte banal ajutat mult cu mana, la care am renuntat dupa vreo 10 minute in care sincer nu am simtit nimic  placut. trecut la un doggy in spatele masinii si dupa catva timp am reusit sa termin . se misca bine in aceasta pozitie , baga contre si face niste 8 de toata frumusetea. potential are dar mai are mult de lucrat. sters cu niste servetele din masina, echipat si reintors la locul de unde am luat-o.  decartat 70 ron pt circa 30 de minute. 

 

si acum notele:

 

locatie: 10 masina personala( chiar daca avea nevoie de o spalatura) + plus un peisaj frumos in padure :laugh2  :laugh2 

 

domnisoara: fizic 8

                     oral 6

                      normal 8

 

per total o "golire" destul de buna dar de recomandat nu stiu ce sa zic..............are potential dar mai trebuie sa lucreze. in fine sa zicem ca pt 70 de ron merge o descarcare

 

sanatate si virtute..................

  • Like 8
Link spre comentariu

PS. din pacate acum nu mai pot edita postarea de mai sus. mi-am adus aminte si doream sa precizez ca tot in apropierea rondului de la iesirea inspre onesti m-ai erau 2 domnisoare destul de prezentabile. una statea pe partea care duce spre pasajul inspre oituz si era bruneta cu un fizic destul de placut, iar cea de a 2 era postata in directia spre cimitirul sarata.  

 

sanatate si virtute.............

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...