Sari la conținut

0749910585 - de evitat


Postări Recomandate

Bai domnilor, 

 

M-a pus dracu' si atras de poze m-am dus la fata asta: 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/70-finalizarea/7b00617e786d6453.html

 

Fata arata ok - putin peste 20 de ani, inalta cam de 1.70, sani marisori, nu e de etnie. Are putina burtica dar nu deranjant. Din pacate, e o teapa clasica: nu e singura in apartament si  te trezesti deodata ca cineva ciocane in usa si striga "hai repede, 10 minute maxim, ca tre sa vina nu stiu cine".

 

Actiunea pana la incident: oral mecanic protejat (asa am cerut), normal nici macar mecanic (gen scorbura). O laba e mult mai buna si lipsita de surprize. Paguba mea: 70 de lei.

 

Apartamentul e aproape mizerabil, undeva pe Cocorului, langa o biserica. La plecare am vazut prin fumul de tigara doua femei in varsta, clar de etnie.

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Comfirm si eu teapa,mai bine zis serviciile foarte nasoale,mai are un nr de telefon:0757739347

Prima data am vizitat-o asta iarna cand avea locație pe bd Garii peste drum de Sala Sporturilor.Si acolo era in locatie cu o tipa mai in varsta,in jur de 45 ani,dar cumsecade si de treaba(ea nu presta),dupa actiune imi amintesc ca am mai stat de vorba cu aceasta la un suc in bucatarie.

Dar sa revenim in prezent:

-vizitat pe Andreea(asa se prezintă) mai exact pe 14 aprilie,de data aceasta locatia a schimbat-o,mi-a zis ca sta pe strada Armoniei nr4(la parterul unui bloc).Am ajuns acolo,sun..imi spune sa mai stau vreo 10 minute,sun din nou..sa mai stau 10.In final am așteptat vreo 30.In acest timp persoane dubioase s-au perindat prin fata scarii.

Ma suna intr-un final,imi zice ca pot sa vin ca a iesit cel de din nainte(culmea ca eu nu am vazut pe nimeni sa iasa din scara,doar nu s-a dus pe bloc si a plecat cu elicopterul).

Intru in locatie,aleg sa stau o finalizare,imi cere banii inainte,ai duce in bucatarie.In acest timp in usa bate cineva,imi zice ca e clientul din nainte beat,ma.roaga sa o ajut sa împingă usa,sa o incuie,dupa aceea ia telefonul si se face ca suna la 112 ca sa auda cel de afara si sa plece.Culmea ca pleaca..

Va dati seama ca dupa asa ceva iti piere tot cheful,cred ca asta era si scopul.

Mergem in cameră,incepe cu un oral neprotejat,va spun sincer ca asa ceva nu am mai vazut,nici 2 cm nu o lua in gura,practic imi sugea varful penisului,doar meatul urinar.

Zic:baga macar tot capul..nu pot,imi zice.

Ca meniul sa fie complet,suna telefonul...tipa brunetă in varsta era la usa si trebuia sa-i deschida.Se duce la ușă,eu scot capul din camera,iar in apartament observ ca pe langa tipa in varsta,hop intra si un bărbat(ambii in bucatarie).

Revine in cameră,mai raspunde odata unui client apoi trecem la normal.

Destul de larga pot spune,finalizez misionar,ma duc la baie ptr igienizare.Aici surpriza,nu mergea apa calda,iar prosoape ciuciu,ma sterg cu o hartie.

Revin in cameră,ma imbrac si plec.

Prima experiența parca nu a fost asa nasoală ca asta,atitudine super aiurea,fast fuck,moartea pasiunii.

Cu toate ca la corp nu arată rau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...