Sari la conținut

Unguroaica Sexy 0756318323 / 0740907430 / 0746342994


Postări Recomandate

  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru

Salutare! A reusit cineva sa o viziteze? Eu ori de cate ori am incercat sa o contactez avea telefonul inchis...oare s-a retras?

Incearca sa o suni si tu la ore normale, cand sunt sanse sa lucreze! 09-21! Eventual daca nu răspunde, lasa-i un mesaj pana cand te poate contacta.

Dameza pare activa in zona, anuntul e postat pe Cluj-Napoca si pare reactualizat recent.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala-100/7b0e6d7470606756.html

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare tuturor! Am reusit eu sa dau de ea acum doua saptamani si am sa fac o recenzie ! Am reusit surprinzator sa dau de ea , a raspuns chiar la primul apel . Imi comunica serviciile si tarifele care sunt 150 fin , 250 ora plus 50 lei GFE , 50 lei sarut etc ... La primul dialog sincer am zis ca nu are rost sa merg , dar citind topicul am zis ca poate reusesc sa sparg gheata 😁 . Ajuns la locul cu pricina mai precis pe undeva prin cartierul Marasti (ps nu tin minte strada si restul deoarece ca sa reusesc sa ajung am luat repede un taxi) . La prima vedere nu stiu ce sa zic , adica pozele sunt reale, dar sigur sunt ceva mai vechi , deoarece nici ea nu mai este la prima ei tinerete ... (mai precis are catre 30 de ani ...) . Sunt poftit inauntru , unde sunt invitat sa stau jos si imi comunica din nou serviciile si tarifele . Aleg varianta de o ora plus sarut si GFE adica 350 lei . Pe urma sunt invitat la dus , baia destul de curata , cu gel de dus etc etc etc ... Ajuns in dormitor se dezbraca si ma intreaba ce si cum vreu . Aici sincer nu prea stiu cum sa detaliez actiunea deoarece totul a fost mecanic , de la oral pana la sarut , iar la capitolul normal geme dar clar ca nu de placere ... La final inainte sa plec ii ofer banii si din instinct am lasat si tips in total 400 , clar nu merita banii acestia , tarifele ei se invart in jur de 100 fin 250 ora maxim si aici ar trebui sa cuprinda multe alte chestii . In concluzie nu stiu daca merita banii si timpul , eu sincer cred (ps parere personala) ca se gandeste la retragere ... si mai face un tips . Sper ca am reusit sa va ajut cu ceva , zi faina tuturor !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...