Sari la conținut

bruneta Roxana total

k3nny

Postări Recomandate

• Oras:Luzern
Postat

Nici nu stie sa vorbeasca femeia aia a lui , isi mai face probleme si la braila ...asa se ajunge la vorba aia "Da ce am facut sefu" ...

• Oras:Romania
Postat

Aveti grija mare ! Are pestele ascuns in casa ! ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ face totul la misto si nu te termina !

Ai fost tu la ea sau povestești din auzite ?

Postat

Am fost eu baiat !

Ai fost pe naiba.

Dacă te duceai scriai recenzie cum trebuie...unde este situată locația, cum arată individa, dacă pozele corespund, ce și cum prestează, care este tariful, ce te-a mulțumit / nemulțumit la respectiva...nu câteva cuvinte aruncate, în grabă, pe un singur rând.

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Pozele nu corespund. Locatia pe IC Bratianu. Servicii praf. Urata cu spume si slabanoaga rau. Sunt 2 la locatie si cateva perechi de incaltari barbatesti ! Concluziile le trage fiecare.

• Like 2
Postat

Bai pula juniormoris asta , dute si tu poate iti fute o bataie pestele ei daca ai sange in coaie..nu mai manaca cacat ca miroase...am fost la ea , sta in zona garii...1 bat numaru , o suge parca e lesinata si la futut numai zic...plus ca are tiganu ascuns in balcon . Dupa 15 min de supt ii zic sa treaca la anal si imi cere 50 lei in plus , dupa treaba asta ma cert cu ea si iese balacu din balcon..a vorbit frumos ci mine sia cerut baiatu scuze si mia dar banii inapoi..ca am fost baiat ii las lui 50 de lei si ii zic sa aibe grija de ea . Multumit acuma ?! Data viitoare o sa.ti dau romane sau poate ma filmez . Dute si mai fute si tu lasa laba ca mori de ea..numai bine !

Postat

Ți-a trebuit o săptămână ca să îmi dai o replică...deși aproape zilnic ai fost activ pe site.

Eu repet - dacă ai minte - dacă ne spuneai acum o săptămână, așa cum a precizat colegul care a postat pe 26 aprilie, măcar că pozele postate pe site nu corespund cu realitea de la fața locului, erai super ok. Dar nici măcar acuma nu amintești de treaba asta. Cât privește povestioara ta, seamănă cu un scenariu de film prost. Poate data viitoare dai și o muie la ”tiganu ascuns in balcon”.

Asta dacă nu o să ți-o iei. Succese...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...