Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna,

 

Va ofer cel mai incitant scenariu al meu.:

Sta in genunchi cu mainile la spate. Il intind in pat si il imobilizez cu mainile trase mult in lateral si picioarele ridicate, lasand la dispozitia mea fundul si sexul lui.

Acum imi montez strap-on-ul.

Adierea vantului provocat de aerul conditionat pe zona proasptat golita imi provoaca mici fiori de placere. Gelul lubrifiant rece de pe strapon-ul ce tocmai imi atinge fundul provoaca un fior mai mare, facandu-ma sa ma zgudui un pic si sa-mi strang "vulva". Insa, sub presiunea nu prea puternica dar ferma a strapon-ului, incep sa ma relaxez, lasandu-l inauntru. Intra lent, aproape imperceptibil, pana trece de ambele sfinctere, ca apoi sa intre totul dintr-o miscare brusca, surprinzandu-ma aproape pana la durere.

- Cine e tarfa mea astazi?

- Eu, Stapana, intotdeauna - incerc sa mormai prin calus.

Simt excitarea din glasul Stapanei, care incepe sa faca miscari scurte si puternice, ca sa mi-l bage si mai adanc.

- Misca-te in pula Mea!

- mmm mmmmmmmmm (adica "Da, Stapana").

Incerc sa ma misc, desi pozitia este destul de incomoda si nu am libertatea de miscare necesara pentru a o face bine. Sunt foarte concentrat la miscare, cand o lovitura de bici ma arde pe coaste atat de tare incat imi provoaca o convulsie puternica.

- Acum te misti cum trebuie!

Lovitura urmatoare, pe cealalta parte, ma face sa ma indoi si eu corespunzator, ceea ce vad ca Ii provoaca placere. Ma simt usurat ca nu O dezamagesc si bucuros sa vad cat de mult O excita ce fac, chiar daca e mai mult fara voia mea. Observ cum excitarea Ei creste cu fiecare lovitura, ceea ce nu poate sa nu ma excite si pe mine. Cumulat cu frecarea strapon-ului de prostata, ma face sa ma apropii de ejaculare, ceea ce ma ingrozeste enorm. Nu mi s-a permis acest lux, dar nu pot sa ma opresc, si nici sa spun nimic, convulsionez sub loviturile de bici gemand tot mai tare. Brusc, fata Stapanei se lumineaza sub efectul orgasmului, si atunci nu ma mai pot tine nici eu, ejaculandu-mi pe piept si burta. Ma incordez totul in asteptarea unei pedeapse groaznice, cand aud o soapta:

- Bravo, ai meritat-o din plin, draga Mea.

Acum ajung si eu la extaz...

 

Va doresc cat mai multe fantezii indeplinite. ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...