ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Orice femeie poate fi dar mai ales trebuie sa fie iubita in absenta iubirii sunt toate nenorocirile pamantului si iadului ... Daca voi nu puteti deocamdata ... straduiti-va mai mult este datoria barbatului sa iubeasca femeia. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Sa curete aura si sa futem pa laura 2 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Orice femeie poate fi dar mai ales trebuie sa fie iubita in absenta iubirii sunt toate nenorocirile pamantului si iadului ... Daca voi nu puteti deocamdata ... straduiti-va mai mult este datoria barbatului sa iubeasca femeia.Deci, ai iubit-o sau o iubești pe Delia? Da, sau nu, fără banalitățile astea aburitoare! 2 4 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Deci, ai iubit-o sau o iubești pe Delia? Da, sau nu, fără banalitățile astea aburitoare! Pe-o sticlă de Glen..... ca o sa primești un raspuns marca vistantric 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Pe-o sticlă de Glen..... ca o sa primești un raspuns marca vistantricNici nu-mi făceam iluzii! :laugh2 1 3 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 28, 2021 Da, sigur ca o iubesc pe Deliutza cu atitudinea ei sexy, limbutza ei lunga si skill-urile ei de amanta perfecta, nu va recomand nici voua sa va opriti din iubit ... si ce e mai usor de iubit decat o femeie care va face sa fiti fericiti ? Te salut si te sarut Delia daca citesti aceste randuri ! Succes deplin tuturor in tot ce faceti si e divin inspirat ! PS: Feriti-va de v@xxinuri - este moarte sigura in maxim 7 ani. Link spre comentariu
alexazerty Reputație: 241 Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 Ce pula calului am citit si de ce am invatat sa citesc? Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 35 minutes ago, alexazerty said: Ce pula calului am citit si de ce am invatat sa citesc? Nu-ti bate capul, treci mai departe ! Este doar un alt topic de 2 parale, deschis din plictiseala sau dupa o vodka/mai multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum