deea_sexy Reputație: 16 Postat Octombrie 28, 2016 Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Cred ca se poate trece la inactive, nu mai raspunde la telefon.nu sunt inactiva....lucrez... Link spre comentariu
deea_sexy Reputație: 16 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 29, 2016 ULTIMELE 2 ZILE M-AI SUNT IN TIMISOARA!!! VA ASTEPT Link spre comentariu
cr1c3t0 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Hi Deea,next week are you in Timi or not ? tks Link spre comentariu
deea_sexy Reputație: 16 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Hi Deea,next week are you in Timi or not ? tksno Link spre comentariu
cr1c3t0 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Hi Deea,next week are you in Timi or not ? tks no :no2 :cry2 When you come back ? Link spre comentariu
deea_sexy Reputație: 16 Postat Octombrie 30, 2016 Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Telefon: deeasexy592 Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 30, 2016 :no2 :cry2 When you come back ?yes 1 Link spre comentariu
maru88 Reputație: 352 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Epic! ) Link spre comentariu
Vizitator cjsexxxx Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Fara multe comentarii ca ne ia durerea de cap, 😢. 2 Link spre comentariu
grecu1234 Reputație: 49 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2016 ULTIMELE 2 ZILE M-AI SUNT IN TIMISOARA!!! VAASTEPT Link spre comentariu
gulie Reputație: 341 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Yes -- pt incurajare Am vizitat-o cand a revenit.Nr telefon:0723 790 804Norocul a fost de partea mea, am prins-o disponibila la telefon si fara nicio programare pentru alt client.I-am spus ca vreau sa trec pe la ea, mi-a indicat adresa, zona Lipovei, in 20 min am fost la usa blocului.Evaluarea:Locatie: 7 garsoniera mica plasata la et4, in limite normale si decente, numai buna pentru scopul vizitei meleBaia: 8 curata dotata cu cabina de dus, am asteptat putin pana a ajuns apa calda, mai greu pana la et4, gel de dus, am primit prosop curatAspect: 9 mie mi-a placut cum arata, fata este frumoasa, bruneta cu par lung, dragalasa, m-a asteptat imbracata intr-o tinuta sexy, corset, ciorapi si urcata pe tocuri, ce mai …arata tare bine,tinuta ii scotea formele in evidenta funduletul apetisant (este tinuta din pozele cu peretele verde din anunt)Atitudine: 9 prietenoasa, cu zambetul pe buze, am socializat putin, am povestit diverse asa de introducereIgiena: 9 parfumata, aranjata, nu am simtit nici un miros suspectON: 8 M-am intins langa ea pe pat si a inceput cu saruturi pe corp, vroiam sa o sarut, are niste buze superbe dar nu a acceptat.A coborat incet in jos in continuare cu saruturi si mangaieri apoi a trecut la un oral neprotejat, executat in limite normale fara artificii, dar atenta la OO iar la un moment dat am trecut la un 69, mi-am bagat putin boticul la savarina frumos epilata.NP: 9 Dupa un timp i-am spus ca vreau sa trecem la varianta sex normal si am inceput cu ea deasupra, apoi misionar si doggy.Frumoasa privelistea cu funduletul numai bun de strans in maini.Mi-a placut ca s-a implicat si a participat activ pe durata actiunii, finalizarea am facut-o pe corpul ei.Halat: 100 Ron finalizarea bani dati la inceput. Concluzie: Din pct meu de vedere a fost o experienta placuta, raportul pret calitate ok, eu voi reveni la ea daca nu se retrage si daca voi reusi sa o prind la telefon. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum