Sari la conținut

fete la strada


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Pai am facut pe prima pagina. Nunare rost sa mai fac alta daca persoana, pretul si locatia e aceiasi. Singura chestie ca ultima oara a cam strambat din nas cant am scos 50 sa ii dau, zicandu-mi ca s-a scumpit si ca e 60 de acuma. Bine, tot 50 am dat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am fost si eu la blonda aceea de la Gara,ca re are locatia intr-un apartament vizavi de TBC.Ce pot sa spun,doar ca incearca sa scoata cat mai mult de la tine pe langa ce ai negociat.Locatia e neprimitoare,desi mai dai un extra pt ea. Cat despre serviciile prestate,de slaba calitate.

Oral 7 - isi aprinsese si o tigara

normal 6

locatie 5

aspect 8

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Informatie: in ultima vreme am vazut in parcarea de tiruri dintre Filipesti si Dumbrava vreo trei fete prestatoare. Daca nu sunt la munca, stau fie printre tiruri, fie adunate ciorchine in fata restaurantului vizavi de parcare. Nu va pot spune tarife si servicii, am postat sa va anunt ca a reaparut cuibul de escorte stradale de pe E 85.

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

La casa de langa centrul de dializa vad ca au o bruneta noua. Nu m-am inteles la pret, zicea ca vrea 80 ca e noua fata. Inca mai e si blonda care era inainte. (A nu se confunda cu blonda de la colt iesirea spre gara vopsita spalacit)

Link spre comentariu

Intr-adevar am trecut si eu aseara si am vazut bruneta, pare a se merita, la cum arata.... de tarif nu am intrebat tinand cont la cat de mari erau cei care erau cu ea :)) si la colt spre gara, deasemeni, nelipsita blonda, nimic iesit din comun la ea...

Link spre comentariu

si acum o recenzie despre asa zisa bruneta

acum cateva seri venind dupa la suceava si seara fiind nu am gasit nimic pe drum si zic sa fac o vizita la aceea casa de la gara ,la poarta bruneta vine la masina imi prezinta oferta adica oral nep si normal protejat nimic altceva nu face pret 1mil nr ca atat am vrut zis si facut am intrat cu ea in casa o camera vai mama ei nota 4 aaaaa uitasem la poarta iti zice ca are dus alea ale dar nimic dupa ba ca nu merge ba ca este ocupata si trecem la actiune cu oralul cand surprize surprize cu adreaa marin mai vine si blonda cu inca unul isi cere scuze ca da busna dar aia este singura camera de desfasurare al actiuni si asa ne-am trezit toti patru in acelasi pat mic unde daca dadeai mai tare din cur te loveai de celalat partener ptr acest lucru nota 2 si acum revenim la oral sa petrecut aproape 1 min atat timp cat sa sculat instrumentul dupa care am trecut la normal stai ca a amortit stai ca nu sta bine asa si surpriza stai ca a trecut cele 15 min de cand am intrat in curte si a uitat sa-mi zica ca mai mult de 15 min nu pot sta deci prin urmare o experienta neplacuta ptr mine.

aaaaa si aveti grija sa nu va muste cainele pe langa care treceti cand intrati in cam si doi luati ceva la bord inainte ca mai cald este afara decat in camera

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare dragi futaci,

 Eu sunt eu :laugh2  și un membru mi-a recomandat acest forum (Mulțumesc!) . :pepsi

 

Acum să trec direct la recenzie. Nu știu dacă o să vă plictisesc dar încerc să povestesc Aventura lui Guliver în țara piticilor.

Target: fetele de pe strada perpendiculară cu Gara. 

Prestatoare: blondă, sâni medii dar fermi, fund ferm

 

Preț: Am stabilit 100 normal+oral. :atm Am zis ok. (Mult timp plecat de acasă, ouă grele etc..)

Locație: Nu a vrut în mașină nici în ruptul capului. Fișu care era la poartă probabil o ardea dacă urca. Hai să mergem în casă. 

Aici începe epopeea: o curte întunecată (am lăsat-o pe ea în față să nu-mi rup gâtul pe acolo). Am ajuns la o altă curte mai mică unde, dacă nu ești atent, s-ar putea să fii "capsat" de un câine lup. Camera este de un jeg penal și în plus s-ar putea să ai "norocul" ca în același pat să dai la copcă și tu și un alt client cu altă fată. 

Sunt prea multe de spus și la ora asta mi-e destul de somn. Sper să revin mâine cu alte detalii, dacă mai vreți.

 

Juriul acordă notele

Locație: 2

Aspect: 7

Oral: 7

Normal: 2 (ba că o doare, ba că o înțeapă, dictează ea pozițiile)

Preț: 100 oral și normal. Trebuie să te încadrezi în 15 min pe cronometru. :hump

 

CONCLUZIE: Mai bine îți dai singur "o mână de ajutor"  :blushing2

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Eu acum fac prima mea recenzie asa ca daca nu fac ceva cum trebuie va rog sa ma iertati.


mMa apucat o nebunie ca sa merg :atm la fetele de pe strada perpendiculară cu Gara. Ajuns in zona vad 4 fete acolo aleg bruneta arata ok ,da mia zis ca s-a vopsit recent ca era blonda inainte. Am stabilit 100 normal+oral.  Am zis ok.Mia zis ca are camera si costa 15 ron ce sa zic am acceptat.Am ajuns in 2 min la locatia de pe strada Oituz intram intr-o garsoniera unde incepe aventura.in camera era dezordine mirosea a mancare si merege televizorul pe pro tv.Am incercat sa mai discut cate ceva dar ma grabea si am trecut repede la actiune cu un oralo protejat iar dupa 5 min la normal la cererea mea unde nu se inplica si am inceput sa ma inervez la schimbarea de pozitii(sus nu imui place,din spate nu si asa mai departe....)Eram super inervat ca tot ma grabea ca vezi ca stam cam de mult timp ca imi dau greu drumul si am rugat-o sa imi faca un oral ca sa termin mai repede si am terminat pe sani ei mari si misto(super misto)


 


Mai asi avea ce sa zis dar la ora asta mi-e foarte  de somn.


 


Si acuma notele:


 


Locație: 2 cu indulgenta


Aspect: 8-8.5


Oral: 7


Normal: 3 (ba ca nu i place sa fie ea sus ,ca nu ii place din spate,ba că o doare, )


Preț: 100 oral și normal+15 ron camerta. Trebuie să te încadrezi în 15-maxin 20 min. 


 


CONCLUZIE: Mai bine faceam eu o l..a buna.Eu personal nu mai apelez la ea poate am avut eu ghinion .

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

salut

 

Am ajuns si eu prin Bacau .. cam rea piata la voi.

 

Am tot cautat si pana la urma am ajuns la iesire spre Brasov langa Lukoil

 

Era o tipa pe balustrada, am orpit masina la vreao 20 metri. a venit la mine "Cauti ceva"? si i-am spus ca vreau pasarica.

 

E de etnie, nu m-a deranjat asta. Curata.

 

Am optat pentru un numar, vroiam un Oral dar nu facea fara prezervativ.

 

Tarif: 50 RON

 

Note: Normal 9, dadea contre misto. Cred ca locatia e de vina pentru nota asa de mica (la mine in masina)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dupa experienta placuta cu fetele de pe Bicaz imi parea rau ca nu am facut si a treia finalizare. Pula era beton, simteam nevoia sa o linistesc. Imi doream si o finalizare orala, dupa treburile rezolvate in oras, "trag" in zona garii in fata portii binecunoscute. Nu era nimeni, era ora 20. Mai insist prin zona si vad o "piranda" subtirica, imbracata in pantaloni de piele, par lung, aspect "teen" (cred ca avea maxim 18 ani). Intreb de "blonde", nu erau pe "treaba". Nu am vrut sa intru in "locatie", pentru ca nu ma simt confortabil cu "ciorile" in preajma. Fata nu vrea in masina, fara 100 lei. Propun o finalizare orala in banii astia, dupa sexul normal. Accepta si "tragem" la dos. 

Pe bancheta, fata ramane in chiloti, nu a vrut sa "decarteze" maleta, a dat doar sutienul "pe vine", sani foarte mici, ca niste muguri. desi e de etnie, e frumusica, nu am sezizat  mirosuri, pizda umeda, cu o "creasta". s-a jurat pe ma-sa ca are 18 ani, dar nu dau mai mult de 16. Pula era beton, asa ca am trecut direct la pizda, ea deasupra. Pozitie incomoda in masina. Nu reuseam sa simt placere. O pun "cu spatele", eu rezemat. Dupa 10 minute de bataiala, revine ea deasupra. Chin prea mare, asa ca trecem la oral. Fata incepatoare, am chinuit-o cam 20 minute, explicandu-i ce inseamna un DT. O tinea in guritza, apoi dadea drumul. Ca sa termin, am alternat "labuta" cu guritza, cand am simtit ca "vine", i-am indesat-o in gurita adanc, finalizand intr-un orgasm in care nu m-am abtinut sa nu urlu. O parte s-a dus in guritza, restul pe sanii ei numarul 1.

Fizic nota 8, o tigancusa in "crestere", corp perfect desenat, slabuta tare, cam 1.70/45.

Profesional, e la inceput de drum, vocabular de cartier. Eu mi-am facut fantezia (orala). Asta a contat.

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:European Union
  • Oras:European Union

Aseara pe la 21.00,m-am horatat sa vad si eu cum sta treaba cu fetele din zona garii.Zis si facut....am ajuns in zona,dar surpriza:nu era nimeni pe acolo.Asa ca mi-am aprins o tigara si mi-am spus ca daca nu apare nimeni pana o termin,m-am carat.Nu a trecut nici cinci minute si apare un  taxi din care coboara o fetisoara(minioana la vreo 17-18 ani...ea mi-a spus ca are 19,dar slabe sanse).Ii fac semn si fata vine la masina,dupa care imi spune pretul:50 de lei oral sau normal.Ok...am decartat cei 50 de ron si am plecat pe treaba.Locatia:masina personala parcata langa niste garaje din zona Energiei.La inceput a facut fite ca nu o suge decat cu prezervativ,dar dupa mici negocieri a renuntat la idee si mi-a luat-o in gura fara.Fata o suge ok,a acceptat finalizare in gura(a si inghitit....ceea ce e ciudat pt una care nu vroia sa o suga decat cu prezervativ).Din pacate cand si-a dat geaca jos,si s-a descheiat la pantaloni....a venit un miros de pescarie de nu mai imi ardea de nimic :| deci...la oral ii dau un 7/10 pt ca s-a implicat ok,si la final a si inghitit tot.Dar cine vrea sex normal,sau GFE nu o recomand pt ca mi se pare ca are destule probleme cu igiena personala.Bafta si ciocane tari!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:European Union
  • Oras:European Union

thumzilla, ai din greseala un numar de tel al ei?

Nu pt ca nu i-am cerut nr de tel.Dar le gasesti seara dupa ora 20 in fata frizeriei(aseara erau trei fete in zona)iar pe cea cu care am fost eu am vazut-o ziua la Lukoilul de la iesirea spre Onesti.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Salutare,

 

Pentru cei grabiti si pasari nocturne pe strada perpendiculara cu gara langa frizerie prestau 2 tipe, mi s-au parut de etnie. Pe la mijlocul strazii vis-a-vis de centrul de dializa la portita pe bancuta alte doua caprioare, o roscata slabuta si o bruneta  mai corpolenta, nu grasuta la job. Ora: dupa 22.00.

 

Nu eram interesat insa mi-au aruncat in trecere un tarif 70 RON un scurt, probabil se mai poate pisca ceva...le-am multumit si am trecut mai departe.

 

Bafta la ce vreti voi!

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am trecut in seara asta pe la gara... erau 4 fete...a venit prima la mine si a zis 50ron oral si 50ron normal dar nu mi-a placut cum arata deloc...si era una singura care avea un corp mai frumos si mi-a zis 70ron oral si 70normal...si ii zic ok hai in masina la care imi zice k nu se suie in masina daca vreau are camera, doar la camera lucreaza...mam uitat la casa...era foarte suspecta casa...era o femeie invarsta la porta si foarte suspicios locul...am luat decizia sa nu stau...nu am nevoie de probleme...oricum e cam pierdere de timp..cel putin pt mine...nu mai intorc inca odata in acest loc...succes la ....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am trecut in seara asta pe la gara... erau 4 fete...a venit prima la mine si a zis 50ron oral si 50ron normal dar nu mi-a placut cum arata deloc...si era una singura care avea un corp mai frumos si mi-a zis 70ron oral si 70normal...si ii zic ok hai in masina la care imi zice k nu se suie in masina daca vreau are camera, doar la camera lucreaza...mam uitat la casa...era foarte suspecta casa...era o femeie invarsta la porta si foarte suspicios locul...am luat decizia sa nu stau...nu am nevoie de probleme...oricum e cam pierdere de timp..cel putin pt mine...nu mai intorc inca odata in acest loc...succes la ....

 

 

#Robert05 

 

ai respectul meu pentru decizia luata ...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...