Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 Stiu ce zici . Si eu i-am spus in cateva randuri sa lase naibii prostiile si am incercat sa o incurajez sa se tina de treaba (facultate si servici) ptr. ca nu era prosta si chiar o ducea creierasii , dar avea momentele ei "vesele" cand relativ claca .Este destul de greu ptr. o pers. si mai ales femeie, venita din alta tara si fara rude sau un minim de sprijin sa poata sa se descurce cat de cat pe picioarele ei. ABSOLUT ca ai dreptate ))))) Toti aveti dreptate ) 1 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 30, 2017 dar rozkendra ce mai face?s-a retras in glorie , dupa ce s-a scandalizat cu cativa clonati , Paraschiv , nu mai spune , ......etc 3 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 Stiu ce zici . Si eu i-am spus in cateva randuri sa lase naibii prostiile si am incercat sa o incurajez sa se tina de treaba (facultate si servici) ptr. ca nu era prosta si chiar o ducea creierasii , dar avea momentele ei "vesele" cand relativ claca .Este destul de greu ptr. o pers. si mai ales femeie, venita din alta tara si fara rude sau un minim de sprijin sa poata sa se descurce cat de cat pe picioarele ei. ABSOLUT ca ai dreptate ))))) Toti aveti dreptate )Proastă nu e deloc! O duce capul, avea niște replici de ma lasa masca și pe Mine chiar! Doar ca trebuie sa se tempereze,și sa folosească acele abilități când trebuie. Faptul ca mai bea....e ok,as zice și eu ca nea Sarlatanu... Dar,totuși... Același lucru -l spun și acum-stai pe Drum!La final,doar Campionii se întâlnesc! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 s-a retras in glorie , dupa ce s-a scandalizat cu cativa clonati , Paraschiv , nu mai spune , ......etcParaschiva ie Rozkendra? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 30, 2017 Paraschiva ie Rozkendra?Pe dracu' ...hai bre ce naiba . Rozi este destul de inteligenta , as zice.Nu are nici in clin , nici in maneca cu MAMALIGARL asta din "bucatarie" . Chiar si ea a facut bine asocierea clonelor , fara sa vada ce am scris eu putin inainte. Ai ratat scandalul clonelor ......ultima oara....cand Rozi a julit-o cum trebuie pe fatalau :laugh2 Proastă nu e deloc! O duce capul, avea niște replici de ma lasa masca și pe Mine chiar!Doar ca trebuie sa se tempereze,și sa folosească acele abilități când trebuie.Faptul ca mai bea....e ok,as zice și eu ca nea Sarlatanu... Dar,totuși...Același lucru -l spun și acum-stai pe Drum!La final,doar Campionii se întâlnesc!Stau ...cum sa ma abat.Nici macar nu dau semne 3 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 Pe dracu' ...hai bre ce naiba . Rozi este destul de inteligenta , as zice.Nu are nici in clin , nici in maneca cu MAMALIGARL asta din "bucatarie" . Chiar si ea a facut bine asocierea clonelor , fara sa vada ce am scris eu putin inainte. Ai ratat scandalul clonelor ......ultima oara....cand Rozi a julit-o cum trebuie pe fatalau :laugh2 Stau ...cum sa ma abat.Nici macar nu dau semne De ea ziceam Tu ai drumul tău Miky Dar toate drumurile duc...tot la Mine
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 30, 2017 De ea ziceam Tu ai drumul tău Miky Dar toate drumurile duc...tot la Mine adica?...detaliaza 3 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 adica?...detaliaza Vezi tu Miky,Eu îmi trăiesc toate experientele prin voi.De ce crezi ca V-am creat? Și atât de Mulți?Crea ce trăiește fiecare din voi, Eu trăiesc ca experienta. ceea ce simțiți voi,și Eu simt.Când terminați,va întoarceți în Absolut, la Mine, și rezumam. Apoi...ciclul reîncepe 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 30, 2017 Vezi tu Miky,Eu îmi trăiesc toate experientele prin voi.De ce crezi ca V-am creat? Și atât de Mulți?Crea ce trăiește fiecare din voi, Eu trăiesc ca experienta. ceea ce simțiți voi,și Eu simt.Când terminați,va întoarceți în Absolut, la Mine, și rezumam. Apoi...ciclul reîncepe derbedeule....ai baut apa dupa Vis :laugh2 9 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 derbedeule....ai baut apa dupa Vis :laugh2 Aj bea cu ea ceva,something little stronger, după care sne futem ca la mondiale ) 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 1, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 1, 2017 Aj bea cu ea ceva,something little stronger, după care sne futem ca la mondiale )O bere rece, apoi fa antrenament cu o fata super sexy! Un 1 mai frumos sa ai! La multi ani! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 O bere rece, apoi fa antrenament cu o fata super sexy! Un 1 mai frumos sa ai! La multi ani!Mulțumesc DB!De fapt azi ma întorc de la Giurgita, doar eu și nevasta. Program de călărie diseară după meci 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 1, 2017 Aj bea cu ea ceva,something little stronger, după care sne futem ca la mondiale )Te-ar impinge curiozitatea ...mie mi s-a cam taiat , datorita aberatiilorSi i-am spus sa mai taie din ele , d'ale dracu' 7 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Te-ar impinge curiozitatea ...mie mi s-a cam taiat , datorita aberatiilorSi i-am spus sa mai taie din ele , d'ale dracu' Ma-mpinge curiozitatea să i-o-mping ) 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 1, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 1, 2017 Mulțumesc DB!De fapt azi ma întorc de la Giurgita, doar eu și nevasta. Program de călărie diseară după meci Distractie placuta Chucky!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 1, 2017 Amada s-a maritat! 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Amada s-a maritat! Cinea fos' norocosu '?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Vezi tu Miky,Eu îmi trăiesc toate experientele prin voi.De ce crezi ca V-am creat? Și atât de Mulți?Crea ce trăiește fiecare din voi, Eu trăiesc ca experienta. ceea ce simțiți voi,și Eu simt.Când terminați,va întoarceți în Absolut, la Mine, și rezumam. Apoi...ciclul reîncepe Pe mine mă doare-n pulă, nu m-ai creat tu. Eu sunt The Darkness. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Pe mine mă doare-n pulă, nu m-ai creat tu. Eu sunt The Darkness.Ce faci Sor 'Meo? ) 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Ce faci Sor 'Meo? ) Distrug ce a mai ramas de distrus. 1
miskin in padurea norvegiana Reputație: 5 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Sa ridice mana sus, cei care au fost penetrati de straponul Amadei. Minim 3 trepanați. Cel de deasupra, de exemplu. Unde s-a ajuns, fratele meu.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum