Sari la conținut

Flori 0751875649


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

A existat un topic despre o anume Flori din Gavana.Unii confrati au sunat si li s-a comunicat de catre respectiva ca anuntul i-a fost facut de altcineva,ca nu e adevarat,bla,bla,bla.Eu am sunat luni la ea si anuntul era cat se poate de adevarat.Ce-i drept,i-am spus ca numarul mi l-a dat un prieten (bineinteles,m-a pus da fac descrierea prietenului imaginar) si i-am spus ca vreau cat mai multa discretie deoarece sunt insurat (am mintit la greu! :)) ).Mi-confirmat zona Gavana piata si serviciile,adica oral+normal (nu mai tin minte daca oral protejat sau nu).Um singur lucru m-a pus pe ganduri: nu a vrut sa specifice nimic despre tarife,spunand doar ca cineva i-a dat 2 mil si apoi s-a laudat ca i-a dat decat 400 de mii.Probabil ca a vrut sa ciupeasca ceva mai mult de la mine in baza faptului ca am vb frumos la tel si nu cu tupeu,gandindu-se ca "Il arf putin pe pustiul asta...".Nu am mai reusit sa ajung deoarece era deja 17.30 cand am vb cu ea la tel si la 18 termina programul.

Rog un admin sa redeschida totusi topicul initial si iar confratii futaciosi sa incerce o noua abordare cu dansa,nu cea clasica de pana acum

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

salutare! as vrea sa fac o completare utila daca se poate referitoare la aceasta doamna.inca presteaza,stiu sigur deoarece eu am fost la ea si cand statea in gavana apoi s a mutat la o casa undeva pe fratii golesti iar acum locuieste in trivala. mi a spus ca nu vrea si ai e frica sa mai primeasca pe oricine deoarece a avut necazuri cu unii oameni care au vizitat o..stiti mai sunt si oameni destia si odata cu ei pierdem cu totii. deci cu o buna abordare si cu mai multe detalii referitoare la locatiile unde a stat poate o convingeti sa va cunoasteti.. rog un admin sa citeasca postul meu si poate se redeschide topicul pt cei ce sunt interesati.

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Roger poti sa ne faci o descriere a acestei doamne? eu personal am sunat-o de vreo 2 ori, i-am spus ca avem cunostinte comune, insa m-a tot amanat pe motiv ca nu ma cunoaste indeajuns si ca trebuie s-o mai sun; mi s-a parut foarte iscoditoare...lamureste-ne tu mai bine daca detii informatii in plus...multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

nu este iscoditoare,doar ca asa cum am scris mai sus nu mai are incredere in oricine deoarece a avut mai multe neplaceri cu unii care au vizitat o asa mi a spus. poti sa mai revii cu tel asa cum ti a zis si chiar spune i ca ai nr de tel de la un amic ada cum ai spus. acum locuieste in trivale. cat despre ea pot sa ti spun ca are cam 45 ani statura potrivita epilata aspect ingrijit cu forme putina burtica tunsa scurt vopsita roscat. in locatie mai locuieste cu nora ei dar ea nu presteaza. chiar am intrebat o.sper ca am fost destul de explicit. astept o recenzie de la tine daca reusesti sa i faci o vizita..

Link spre comentariu

Flori se recomanda , mai are un thread descis la ''intrebari si raspunsuri'' iar de contactat am contactat-o la acelasi numar de telefon  0751 875 649 .

 

Am sunat-o, am reusit sa o conving sa ma primeasca ( este putin paranoia doamna , cine esti , de unde ai numarul etc ) si am pornit catre dansa. Candva a stat si in Gavana , cred ca vara asta , apoi s-a mutat in Trivale la bloc iar acum s-a mutat de la bloc la casa . Acum locuieste tot in Trivale , in spatele cartierului , pe unde sunt vilele acelea frumoase , undeva in spatele capatului de linie 8 . Dar mult in spate , bine dosit , de mi-a luat vre-o 20 de minute sa o gasesc , aproape ca am apelat la GPS :)). Locuieste intr-o casa modesta, saracacioasa, cu Wc in curte , pe un varf de deal ( la propriu varf de deal ) .

 

Tin sa mentionez ca nu era singura , am observat la geamul uneia dintre camere o mecla de barbat ,de pustan ; Tind sa cred ca era biatul dansei unde tot zice ea ca sta cu nora , deci trebuie sa fie si un baiat prin preajma .

Ajuns acolo , ma invita in curte (gardurile stau sa cada , probabil asteapta doar crivatzul sa sufle) iar apoi in casa. Am fost reticient sa intru la inceput , nu stiam la ce sa ma astept , parea genul de situatie in care erau 3 insi in casa gata sa ma jegmaneasca . Asta era senzatia pe care am trait-o in imprejurarile astea, de filme cu tampiti :))

 Insa , din fericire, m-am panicat degeaba , a fost serioasa si nu am avut nici o problema de acest gen.

 

Si aici se termina distractia , doamna cred ca are 45 de ani , poate si mai bine de atat , este de etnie roma , cred ca undeva la 1.70 , 1.75 m , tunsa scurt si corpolenta , nu grasa , dar corpolenta ( cum zice grasu in turbofin , ''arata ca matusile tale si nu alea bune'' :)) ) Parea mai de la tara , adica neingrijita , probabil si varsta are un cuvant de spus .

Nici la fata nu are vre-o trasatura aparte, frumoasa este in cel mai bun caz banala sau poate chiar nasparlie dupa gusturile mele , dantura iar lasa de dorit , asa ca nici pentru un oral nu se punea problema sa raman .

M-a intampinat intr-o tinuta care iti taie tot cheful , pijamale obosite , prin care se vedea cum atarna tatele .

De servicii sau de tarife nici nu am mai intrebat , nu eram interesat indiferent de oferta , m-am scuzat politicos de deranj si am plecat mentionand ca nu este genul meu de distractie .

 

Chiar si la suma de 50 de ron ora cum am citit pe aici ca se poate negocia , in opinia mea, nu merita . Cautam o Milfa sexy si cu experientza dar am gasit-o pe doanma asta .

 

In concluzie nu recomand , la mine a fost doar timp pierdut si dezamagire .

       
  • Like 4
Link spre comentariu

Salut,

Am fost si eu la doamna aceasta ieri.

Am stabilit la telefon ora pentru intalnire, mi-a spus ca o gasesc in trivale - defapt la Smeura aproape pe Str(cartier) Olteni.

Nu mai fusesem niciodata acolo.

De la strada principala, faci dreapta, apoi iar dreapta pe drum de tara.

Mergi pe niste coclauri pana ajungi la niste tomberoane, apoi faci din nou dreapta pe un drum de caruta, deabia am bagat masina.

Casa este extrem de izolata, ai senzatia ca ai belit pula inainte de termen. Eu voiam sa intorc masina inainte sa ajung acasa la femeia asta dar nu aveam unde pt ca sunt numai hirtoape si drumul este PRAF.

Ajung intr-un final la ea. Curtea este plina de caini si te intampina latrand.

Tanti asta, are undeva la +45 de ani, roscata, tunsa scurt, dinti lipsa avea par pe barba, cred ca se rade...

A iesit la poarta intr-o roche roz mulata pe corp si SHOCK!!! Am crezut ca e gravida, avea un burtalau prin rochia aia...Horror.

Nu merita nici macar efortul sa formez numarul pe telefon.

M-am ars de data asta, am batut drumul degeaba pana acolo.

Nu am mai intrebat nici de tarif, nici de nimic, doar am salutat-o, am intors masina la ea in poarta si am plecat.

Cand intorceam masina imi zice ceva de genul "hai intra ca nici ca vei mai iesi de aici" CEA MAI BUNA INCURAJARE pe inserat (ora 19:30)

 

Cred ca este suficient sa va faceti o parerea.

 

Cu stima,

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

imi cer scuze ca nu am detaliat recenzia me de data trecuta    

am fost si eu la flori cum i se spune,dar nu am mai plecat ca mi a fost rusine,sincer........sta,undeva pe la smeura intr o casa cu chirie ce spunea ea........m a asteptat intr un tricou si niste colanti.........am urcat in casa ,la mansarda avea acolo camera,,erau caini in curte ,o atmosfera nu tcmai placuta............m am dezbracat ,a inceput sa mi faca un oral,cu dantura nu prea sta bine,are ceva dinti lipsa in fataa.......,este foarte atenta cu zonele intime,linge si anal daca esti curat,dupa care am trecut la normal ,dar imi murise pula,nu prea mai aveam chef cand am vazut in ce hal arata,avea par pe maini,era neepilata,......in final am terminat in balon,dupa care m am imbracat si am plecat .......decartat 50 de ron,aproximativ o jumate de ora.......NU O RECOMAND......

Link spre comentariu

salutare.vreau sa continuai acest topping inceput.tipa s-a mutat de la curtea aceea din Smeura,de pe strada Victoriei mai exact...tot in Trivale langa peco Petrom la iesirea din cartier Trivale ,spre maxi-taxi de Mosoaia,ultimul bloc ”verde” ,la scara din mijloc.despre ea pot spune ca se poate negocia chiar f mult,ajungand undeva si la 20-30 ron pt un sex normal si oral.se descurca destul de binisor.locuieste cu o tipa,cica ”nora” dar ii spune tanti.merge de plictiseala si de o descarcare rapida.bafta.sper ca am ajutat cu ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...