Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Pot o ora ?Erhan după ce termini turul în Suceava (vad la profil ca ești din alt oraș) , încearcă și tu să faci o recenzie te rog eu mult, se vede urât contul tău, atât pentru noi cât și pentru fete. Din 2015 fără o recenzie regulamentara. Fă-ți timp 15 minute chiar de sunt prețioase. Și la noi sunt crede-mă. Scuze Alice de of topic. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 27, 2019 Pot o ora ? 💋Depinde la ce ora dorești programarea 😘 Link spre comentariu
erhan Reputație: -4 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 27, 2019 La cat pot veni pentru o ora maine ?💋 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 27, 2019 La cat pot veni pentru o ora maine ?💋Te rog contActeaza-ma mâine dupa10:00 și stabilim! 🤗💋 Link spre comentariu
unseen Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 28, 2019 Buna Alice,maine esti disponibila? Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 28, 2019 Buna Alice,maine esti disponibila?Da , pana la 14:00 💋🤗 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 28, 2019 Bună frumusețe!🥰 Aș dori să te sun să mă treci și pe mine în agenduța de programări. Mai diseară sau mâine dimineață ar fi bine? Mulțumesc! Pupici!😚 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 28, 2019 Bună frumusețe!🥰 Aș dori să te sun să mă treci și pe mine în agenduța de programări. Mai diseară sau mâine dimineață ar fi bine? Mulțumesc! Pupici!😚Poți face programarea aici sau ma poți suna astăzi pana la 16:00 sau mâine Pana la 14;00 💋💗🤗🤗💋 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 28, 2019 Bine, spune-mi te rog atunci când ai locuri libere, de sâmbătă 6 până miercuri pe 10 iulie. Merci!🤗 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 28, 2019 Bine, spune-mi te rog atunci când ai locuri libere, de sâmbătă 6 până miercuri pe 10 iulie. Merci!🤗 E prea devreme ca sa îți spun acum ce va fi atunci 💋, nu știu momentan , cel mai bine este sa ne auzim cu o zi doua înainte 💋💋💋 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna frumusete! :*Nu mai retin cat de devreme iti incepi programul zilnic. Programari matinale, pt. ora faci?Multumesc, :hug1 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 2, 2019 Am vrut să scriu ora 9, Sorry!🤗 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 2, 2019 Am vrut să scriu ora 9, Sorry!🤗Hei 💋💋 depinde de zi și de disponibilitate 💋 Link spre comentariu
erhan Reputație: -4 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2019 Pe la un 11 azi esti libera? 💋 Link spre comentariu
aleodor semaca Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Alice, nu e ok din partea ta. Te-am sunat, am programat,am zis ca vin in 10 minute... fix dupa 10 minute te am sunat si... pauza! Nu ai mai raspuns. Nu poti sa te porti asa cu clientii. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 3, 2019 Alice, nu e ok din partea ta. Te-am sunat, am programat,am zis ca vin in 10 minute... fix dupa 10 minute te am sunat si... pauza! Nu ai mai raspuns. Nu poti sa te porti asa cu clientii.Buna scuzama te rog, probabil eram la dus, spune-mi te rog la ce ora aveai programare ? Pentru ca eu astăzi nu m-am încurcat cu nimeni ðŸ™ðŸ’‹ Iartă-mă dar numi aduc aminte Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 3, 2019 Pe la un 11 azi esti libera? 💋Hei, cel mai bine programările le stabilim la telefon 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Alice o escapadă la Oradea? Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 3, 2019 Alice o escapadă la Oradea? momentan nu 😓😥💋 Link spre comentariu
cuculdinpadure84 Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Buna alice se poate o programare azi??? Ți-am dat si un sms(cu 10 la urma .ms Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 4, 2019 Buna alice se poate o programare azi??? Èši-am dat si un sms(cu 10 la urma .msÈši-am dat sms 💋💋🤗 Link spre comentariu
gentleman tb Reputație: 4 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2019 Prin ce zona stai? :snap Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 4, 2019 Prin ce zona stai? :snapTe rog astfel de detalii sa le vorbim la telefon ! 💋🤗 Link spre comentariu
123curiosul Reputație: 28 Postat Iulie 5, 2019 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat Iulie 5, 2019 Buna, am fost la Alice, de doua ori, o experienta placuta si de repetat.mi-am facut curaj sa scriu o recenzie, prima....programare telefon, vorbit frumos, stabilit totul....la intrare .... zeita nu alta..atmosfera placuta, curat, senzatie de okoral exceptional neprotejat (te intreaba), maxim finalizare in gurita(si ce gurita)corp exceptional, dupa parerea mea...69 reusit, miros frumos, epilata, bronzata, tot ce poti dori de la o femeiesex normal protejat.in mai multe pozitii (accepta cam toate)anal nu am ncercat, poate data viitoare...recomand cu incredere.super fata 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 5, 2019 Buna, am fost la Alice, de doua ori, o experienta placuta si de repetat.mi-am facut curaj sa scriu o recenzie, prima....programare telefon, vorbit frumos, stabilit totul....la intrare .... zeita nu alta..atmosfera placuta, curat, senzatie de okoral exceptional neprotejat (te intreaba), maxim finalizare in gurita(si ce gurita)corp exceptional, dupa parerea mea...69 reusit, miros frumos, epilata, bronzata, tot ce poti dori de la o femeiesex normal protejat.in mai multe pozitii (accepta cam toate)anal nu am ncercat, poate data viitoare...recomand cu incredere.super fataMulțumesc mult ! 👌🤗💋Te mai aștept cu mare drag! 💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum