freebsd Reputație: 344 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 4, 2017 da este...multumit? Ma pune dracu sa intru in polemici lipsite de cel mai mic nivel de IQ. si uite ca ai si tu un minus de la mine. Bye Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 da este...multumit? Ma pune dracu sa intru in polemici lipsite de cel mai mic nivel de IQ. si uite ca ai si tu un minus de la mine. Bye da imi dau seama.Tu ai asa mare IQ incat iti iese pe urechi.De aceea stai cu vata,sa nu cumva sa ramai gol! Ps.Chiar te-ai bagat ca chilotii in cur,total pe langa.Era vorba despre limbi la curve.Tu ai venit din prima cu atac personal.Aaaa,dar scuze...tu ai un iq foarte dezvoltat si ai sarit peste subiect Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 4, 2017 nu bai chilotarule.....am sarit peste TINE.....salutare....incepusem sa cred ca esti simpatic, poate nu ma-nsel. dar hai, pe alta data 1 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 nu bai chilotarule.....am sarit peste TINE.....salutare....incepusem sa cred ca esti simpatic, poate nu ma-nsel. dar hai, pe alta data bafta..si daca te simti vreodata singur si ai nevoie de umarul cuiva pe care sa plangi am sa fiu aici pt tine ).Ciaules Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 4, 2017 ma bazez pe asta .hahaha Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 4, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Mai 4, 2017 bafta..si daca te simti vreodata singur si ai nevoie de umarul cuiva pe care sa plangi am sa fiu aici pt tine ).CiaulesCand mai bagi o poza cu cardu? 3 3 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Cand mai bagi o poza cu cardu?Brava jeane )...uite unu cu tinere de minte!nota 10 Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 4, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Mai 4, 2017 Brava jeane )...uite unu cu tinere de minte!nota 10Poate ca pe unde iti golesti tu coaiele ajung noutatile mai greu.Nu am epoleti si am contracte de doua luni,asa ca ... uite ca nu conteaza epoletii. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Poate ca pe unde iti golesti tu coaiele ajung noutatile mai greu.Nu am epoleti si am contracte de doua luni,asa ca ... uite ca nu conteaza epoletii.aaaa? Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 4, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Mai 4, 2017 Durata contractelor nu se face in functie de epoleti. Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Durata contractelor nu se face in functie de epoleti.Bine jenica,depinde de companie,domeniu si functie! PS.nu am vrut sa discut despre subiectul asta,dar am fost provocat! Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 4, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Mai 4, 2017 Despre limbi in cur cand incepi dezbaterea,ca nu voi sa o pierd ? 3 3 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Despre limbi in cur cand incepi dezbaterea,ca nu voi sa o pierd ? Cadn vrea musciuletul tau jenica boerica!Dar,limbi date sau luate?Sa stim sigur carui public de adresam ) Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 4, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Mai 4, 2017 Tu deschide ca vezi tu ce iese.Sa vedem care e mai grave,alea-n cur sau alea-n pizda. 1 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 bai sa mor daca am inteles ceva!!in topicul Limbi la curve se dezbate ce e Ovidiu si ce e Constanta, shaworma, epoleti?on topic: eu merg pe principiul: spalata e ca si noua! deci daca intr-o zi sunt clientul nr 11, sau sunt primul, e acelasi lucru. dushul obligatoriu din parte ambelor parti apoi oral/limbi la greu!!daca avem "principii", excludem gfe-ul cand mergem la curve! nu sex oral, nu fk (ca fata a supt pula si nu trebuie sa pup eu in pla tot orasul), nu nimik! prezervativul, 250 ml gel sa putem invinge forta de frecare si sex la blana! apoi ne vaitam ca "aia" a stat ca o vaca si intreba daca mai am mult pana termin! repet, eu merg pe principiul Spalata e ca noua! 7 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Mii ami plasi di voi astia vierzi, ka va dati bulini di rosu reciproc...va plinjiti di Pisicu ka nui triaba acilea...da di dat ii dati bani !!! Ie misto triaba aista. )))))) Back ontoping...Codulie...tu dai mah linbi ??? 2 1 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Mii ami plasi di voi astia vierzi, ka va dati bulini di rosu reciproc...va plinjiti di Pisicu ka nui triaba acilea...da di dat ii dati bani !!! Ie misto triaba aista. ))))))Alo cumetre?!cine se plange?Mi-e imi place aici pe forum,ba o caterinca ba o minciuna o capsuna.Lasa sa faca pisicu pula mare ! Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Mii ami plasi di voi astia vierzi, ka va dati bulini di rosu reciproc...va plinjiti di Pisicu ka nui triaba acilea...da di dat ii dati bani !!! Ie misto triaba aista. )))))) Back ontoping...Codulie...tu dai mah linbi ??? Da ma limbi,nu vezi ca pro limbi! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Il doare la basca pe pisicutu ala de tine.Sincer..nici acolo.Poi ii daci mam inspirat. Ka dak pi Pisoi il doari la basca di ala...clar il doari la basca si di tini Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Si mai am o propunere!Vad ca au aparut si din curve pe aici.Daca sunt ele asa de open mind si vor limbi in pizda pe banii nostri.De ce nu au oferta in pret,De exemplu,200 de lei ora si daca dai limbi in pizda se scade la juma`.Ca sa fie bine si pt ele si pe cei care dau limbi!aaa?cum e? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Da ma limbi,nu vezi ca pro limbi!Da dice raspunzi tu ??? Poati ma io fak un sondaj pi Nimfo...cini baga linba la bijboaca...si cini minte Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Da ma limbi,nu vezi ca pro limbi!Da dice raspunzi tu ??? Poati ma io fak un sondaj pi Nimfo...cini baga linba la bijboaca...si cini minte Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Poi ii daci mam inspirat. Ka dak pi Pisoi il doari la basca di ala...clar il doari la basca si di tiniIti dai seama ca acolo il doare:)) Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Da dice raspunzi tu ??? Poati ma io fak un sondaj pi Nimfo...cini baga linba la bijboaca...si cini minte Cred ca cel mai bine ar trebui sa le intrebam pe domnisoarele curve.Stiu ele mai bine Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2017 Pisoiu ii jmeker mah !!! Prosti bat cîmpi pi forumu lui...ii dau lovele...si iel baga manele !!! ))))))))))))))))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum