Sari la conținut

DOAMNA BRAILA

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

Adevarat ca esti si submisiva?

De unde ai scos-o pe asta cu submisiva.nu am si nici nu am avut vreodata vreun client,careia sa-i fiu supusa.niciodata.ce-ti veni?ai vrut ceva anume?cum poti scoate asemenea aberatii?vrei sa induci in eroare?niciodata.poate ma confunzi.eu doar biciuesc.te astept pentru o sedinta de dominare.pupa-ma.stii tu unde
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De unde ai scos-o pe asta cu submisiva.nu am si nici nu am avut vreodata vreun client,careia sa-i fiu supusa.niciodata.ce-ti veni?ai vrut ceva anume?cum poti scoate asemenea aberatii?vrei sa induci in eroare?niciodata.poate ma confunzi.eu doar biciuesc.te astept pentru o sedinta de dominare.pupa-ma.stii tu unde

Se gandea omul.
Postat

Se gandea omul.

asa ceva nu exista.nici in gandurile lui cele mai nastrusnice,nu are voue sa gandeasca asa ceva.ce ar insemna sa intreb si eu un simplu curvar,daca cumva e si pe invers.de unde si pana ubde,m-as gandi la sa ceva?nu exista.nu e voie
Postat

Dar in lumea asta,nu te mai miri de nimic.toata lumea gandeste ce vrea,gandeste anapoda,abereaza,inventeaza,vorbeste mult si prost,aiurea

Postat

Doamna matura ofer ședințe cu diverse fantezii și fetișuri. Lucrez și în cuplu

• Telefon: 0750461136
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Telefon: 0750461136
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Uro si folosit pe post de hârtie igienică se poate ?

Postat

Uro si folosit pe post de hârtie igienică se poate ?

ar fi bine sa ma contactezi telefonic
  • Oras:galati
Postat

Doamna matura ofer ședințe cu diverse fantezii și fetișuri. Lucrez și în cuplu

In cuplu? te rog detaliaza!

Postat

Fara dominare NU se poate? Oral,normal, poate un 69? NU sunt adeptul perversiunilor si nici al BDSM-ului!

Multumesc si astept raspuns! Si un pret daca se poate!

Postat

Buna...as vrea sa incerc si eu o dominare...e doar o fantezie..dar sa nu fie hard..cv mai simplu.sa ma pui sa te ling pe unde vrei...cheatii gen..ce pret?

Postat

Buna...as vrea sa incerc si eu o dominare...e doar o fantezie..dar sa nu fie hard..cv mai simplu.sa ma pui sa te ling pe unde vrei...chestii gen..ce pret?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...