Sari la conținut

Giasmina - 0733177291 - Bucovinei


Vizitator ShadowX

Postări Recomandate

Vizitator ShadowX
Reputație: 0

In sfarsit si una din cele noi la care am fost si va pot face o recenzie. Pe domnisoara am ales-o sa merg la ea probabil pentur ca mi-a placut funduletzul si buzele ce se vedeau in poze.
Am vazut pe forumul de Timisoara ca a fost la ea si i-a facut o recenzie si stimabilul Loki. In mare sunt de acord cu el, dar cu mici exceptzii. Si apropo, poate bievoieste domnul Loki sa ne faca o recenzie si aici, se putem face o comparatzie.
El zicea ca-i un pic mai negricioasa dar nu-i "conlocuitoare". Eu zic ca-i exact "conlocuitoare". Si mi-am dat seama inca din poze, dar totusi mi s-a parut interesanta si m-am dus. Fata e de treaba, dragutzica la fatza, are niste ochi mari si interesantzi, o privire sexi si buze faine. La corp arata binisor, sani micutzi si un funduletz fain. E genul "tzigancusa light" cum zicea cineva odata. Poate-i doar pe jumate tzigancusa, ca mi-a zis ca tatal ei e ceva strain si mama "moldoveanca".

Apartamentul ok si curat, conditzii bune, fata foarte curata. Spre deosebire de ce zicea Loki ca ofera mie la telefon cand am intrebat mi-a zis ca ofera "tot" in afara de anal. Cand am ajuns a cam vrut ea s-o dea la intors sa se fereasca de sarut si sa-mi zica ca CIM nu face ca-i e greatza. Cu FrenchKiss-ul am convins-o repede si in final si cu CIM-ul  La prestatzie parca nu prea se implica ea dar e ok la corp, stramta si din fericire eu eram cu un chef de sex fantastic si intr-o forma de zile mari, cel putzin primul numar. Foloseste prezervative de calitate, foarte subtziri si mi s-a parut ok la normal fata. Oralul iar interesant, stie sa foloseasca limba si o ajuta si ochisorii mari si privirea porno in timp ce o suge. In final la al doilea numar am vrut sa-i fac un COF de zile mari, ca CIM zicea ca nu face. Cand colo-mi zice ca nici aia. Deci un pic cam smechera fata. Atunci deja mi-am aratat nemultzumirea ca la telefon mi-a zis "tot in afara de anal" iar la ea a inceput cu aia nu si ailalta nu. Atunci ca sa-mi faca pe plac, sa fie ok si sa fiu multzumit a zis ca-mi face pe final un CIM, care trebe sa recunosc c-a fost destul de spectaculos. Si culmea nu i-a fost greatza deloc Ba chiar mi-a facut impresia ca se pricepe destul de bine si ca-i place.

Per total am fost multzumit de prestatzia ei si m-am simtzit bine, dar daca lasam dupa ea cum a facut domnu Loki fara sarut si fara finalizare orala, la 250 de ron ora nu era chiar ok. De asta eu sunt de parere ca pe banii nostri e bine sa cerem ce vrem noi sa obtzinem ca sa ne simtzim bine. Totusi, parca 250 ron ora, mi se pare un pic cam mult pentur ea. Pe banii astia gasesti si mult mai bine. Blonda Diana26 care e cu o clasa peste, de exemplu, dar care din pacate nu stiu daca mai activeaza in TM.

In rest ora a fost cam nemtzeasca, nici mai mult nici mai putzin, dandu-mi din start de intzeles fata ca se uita la ceas si nu i-ar conveni sa depasesc. Ca atitudine, amabila, dragutza, m-a servit cu suc si chiar cu prajitura si si-a dat silintza sa ma faca sa ma simt bine.

Daca ar fi sa-i dau o nota per total ar fi un 7. Nu-i de evitat, dar la banii astia se poate si mai bine, parerea mea...

post-21182-0-72536400-1351028801_thumb.jpg

post-21182-0-33218900-1351028817_thumb.jpg

post-21182-0-89438900-1351028828_thumb.jpg

post-21182-0-41781500-1351028840_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange

Aloha! Loki aici :)

Teoretic nu accepta FK practic am reusit si eu sa o conving,problema,probabil sunt nespalatzii , atat pt FK cat si pt CIM

Tatal e Makedonac ( de a lui nea Gigi :)) cred ca asta explica culoarea,"conlocuitoarele" au extremitatzile violacee (buze,labii),oricum poate fi shi o "light"

CIM-ul puteam usor sa-l fac surpriza,nu cred ca ar fi protestat dar mi-a placut prea mult cum se misca shi k e stramta asa k am lungit cat s-a putut normalul,folosit mobila din dotarea apartamentului:)

Depasit ora putzin ,fara proteste.

Intr-adevar mi-a atras atentzia sa-i las anusul in pace :)

Curul arata fain.

Miroase bine

Sanii nr 2 dar tari.

Nu am ce sa mai completez la recenzia lui Shady

 

Nota personala 8

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Zilele trecute am ajuns si eu pe la d-soara din poze.

 

A trebuit sa sun de cateva ori pana am dat de ea.Am stabilit intalnirea la o anumita ora.Zona mi-a zis ca e str Bucovina, pe langa pizzeria Giovanna, mai exact este str Cernauti pentru ca de la Giovana mai ai un pic de mers.Am ajuns in zona, la ora stabilita si ma directioneaza catre locatie.Ajuns acolo, dau ochii cu o domnisoara brunetica, frumusica, cu un fundulet mediu de bombat care iesea in evidenta prin fusta mulata care o purta.

 

Prima impresie: poze reale, cum au confirmat si colegii de mai sus, din punct de vedere al aspectului, fata era exact genul meu( brunetica cu niste ochi si buze sa le manci toate) :inlovee

 

Ma invita inauntru, apartamentul foarte ok, camera de actiune spatioasa, patul daca nu ma insel era o canapea din aia extensibila, destul de confortabila.Ea cum ziceam, imbracata intr-o rochie/fusta(whatever nu le am cu astea) une piece, mega mulata, si scurta, se termina imediat sub fund.Era goala pe sub ea :crazylove

 

Ca aspect fata frumusica, un pic creola(zicea ca e de pe la Constanta, cum ziceau colegii de mai sus nu stiu daca era de etnie sau nu, oricum pentru mine e irelevant atata timp cat are o atitudine buna), ochii expresivi, par lung brunet, fundulet tare si bombat ok ( nu bombat negrese like), corp fit, sani mici spre medii.

 

Ne asezam si imi expune oferta, 150/ON+NP/numarul sau 250/hr.Intreb de FK, zice ca nu, categoric!. Nu stiu ce noroc au avut colegii de mai sus,mie mi-a zis ca nu face FK.Nu am mai insistat prea mult vazand-o asa categorica!Prima dezamagire! :cry2

 

Am zis ca raman la un numar, chiar daca sunt fan FK si GFE(the heavier the better).Mi-a cerut banii inainte, dupa care i-a dus in alta camera, unde probabil era "sponsorul" pe acolo. Buuuun!

 

Am mai conversat un pic, fata chiar placuta si volubila.Acum ca si actiune, venind dusat de acasa n-am mai vizitat baia doar la sfarsit.Fata a luat un servetel umed, a sters organul( vad ca e moda la toate care au lucrat dincolo) si s-a pus pe un oral peste medie, cu tentative de DT, si schimbari de ritm, chiar foarte ok, piesa de rezistenta e privirea care ti-o da si buzele.Trecem la un normal(destul de sec din punctul meu de vedere avand in vedere ca GFE nu prea fost) dar cu schimbat de pozitii(am schimbat 2 pozitii ).La normal fata se misca bine, se implica, funduletul chiar e de milioane, stie sa dea contrele exact cand trebuie si cum trebuie, mai strangea si de muschii vaginali, parca te mulgea, senzatie!!! :D Terminat in prezervativ, si dupa m-am dus la baie sa ma spal.

 

Concluzii:

 

Aspect - 9 - aici sunt subiectiv , mie mi-a placut fata, frumusica la fata, buze, ochi expresivi,sani ok, funduletul exact cat trebui mai ales la statura ei( undeva la 1,60 zic eu)

Locatie - 9 - apartament ordonat , curat si spatios.In baie la fel.Obiectul de sters era o rola de aia de prosop din ala de hartie ce se foloseste in bucatarie.Ii ok, decat sa-ti dea unul umed sau unul uscat si folosit.

Igiena - 9 - nici un miros suspect, chiar dimpotriva

Oral - 8,5 - peste medie, tentative de DT, schimbari de ritm, plus cireasa de pe tort e privirea ei

Normal - 8,5 - chiar bun, schimba pozitii, faza cu muschii vaginali lasa si ea o impresie bune, da contre , normal bun , clar peste medie

GFE - 5 - nu face FK, in rest ca si atitudine e ok, vorbareata, deschisa

 

Experienta a fost una, ca sa folosesc un termen asa mai pompos, oximoronica, in sensul ca desi, prefer GFE maxim si FK si de obicei nu merg sau nu raman , am ramas si chiar daca de obicei nu revin la cele care nu ofera GFE si Fk probabil voi mai ajunge de 1-2 ori pe la ea.

 

Fata e de revenit doar daca nu preferi FK si GFE. Tehnic vorbind oralul si normalul au fost peste medie, atitudine buna iar ca aspect mie fata chiar mi-a placut :maninlove

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

D-soara vad ca baga marketing la greu de isi updateaza pozele relativ regulat. :crazylove

 

Am mai revenit la fata asta de 2 ori de la ultima vizita, si imi mentin parerea.Nu s-a schimbat nimic fata de ultima recenzie din punctul meu de vedere.

 

De revenit pentru sexul normal si oral peste medie si corpul slim cu forme.Cine vrea FK sau GFE accentuat nu recomand

 

 

post-30210-0-90511100-1358703191_thumb.jpg

post-30210-0-03300700-1358703194_thumb.jpg

post-30210-0-91937200-1358703195_thumb.jpg

post-30210-0-90545800-1358703196_thumb.jpg

post-30210-0-97242800-1358703225_thumb.jpg

post-30210-0-05640100-1358703227_thumb.jpg

post-30210-0-12437100-1358703229_thumb.jpg

post-30210-0-47557200-1358703252_thumb.jpg

post-30210-0-29409700-1358703255_thumb.jpg

post-30210-0-06060500-1358703257_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

     Ma bucur ca are timp sa-si puna poze noi..din pacate la muista asta sun cu jumatate de ora inainte imi face programarea si o intreb la telefon daca sigur are timp in jumatate de ora,dupa 24 min sunt In fata la pizerria de langa ea,surpriza..nu mai raspunde catzeaua si am tot sunat vreo 10-15min asa,oricum ar fi mie nu-mi convine sa vin din partea cealalta a orasului pt penala asta neserioasa.Eu unul nu mai am de gand sa incerc si a doua oara..

Link spre comentariu
  • Oras:timis
  • Oras:timis

buna draga dragules,,,,,sincer cred ca ai gresit persoana ...probabil mi ai zis k vi in 30 de min si ai venit in vreo 50 si normal sa nu ti raspund fiind ocupata..te rog sa-ti tii jicnirile pentru tine...imi respect programarile si ``amicii`.....imi vocabularul tau :girly ...indraznetule.

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Bine..exista doua posibilitati sa mint eu sau nu ai tu dreptate,nu am nici un motiv de polemica pe tema asta,eu am scris exact cum a fost situatia mea,in cazul in care are cineva impresia ca denaturez lucrurile sau am vreun motiv personal sa fac acest lucru poate sa nu tina cont de relatarea mea si gata..

Pe de alta parte imi pare rau pt limbajul folosit,iti dai seama ca nu am nimic personal cu tine sau ceva..era un fel de-a vorbi ca-ntre baieti,nu obisnuiesc sa ma ascund dupa vreun monitor si sa injur,imi place sa cred ca am puterea sa jignesc un om in fata daca consider eu ca e cazul..asa ca nu-mi cer scuze,dar imi pare rau pt limbaj dupa cum am mai zis e cam penal sa te ascunzi dupa un monitor si sa injuri lumea,mai ales ca escortelor in general daca e sa le faci plata le-o faci oricum pt ca sunt foarte expuse,pot sa aiba ele cati pesti vor..

   PS: daca inainte nu mi-am cerut scuze o fac acum pt offtopic

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

 Eu n-am avut probleme cu programarea, totul o decurs ok, locatie curata, tipa se vede in poze ca arata bine, fundul bombat si fin.

Servicii bune, oral np, cu deep..si o suge nu glumeste, ba chiar intre timp iti mai face si complimente, de genu esti dragutz, ai o p.la faina, arati bn....

la normal se implica, geme si da bine din buci, eu prin toata camera m-am tavalit cu ea, Pare mai tigancusa, dar e amabila si stie sa se fak placuta, merita vizitata. 

 Un nr placut si fara graba cu d-soara m-a costat 150 ron.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Iasmina. Ce-i drept, am prins-o cam greu la telefon, insa programarea a decurs fara probleme. Pozele postate sunt reale, ultimul set fiind chiar din locatia unde activeaza duduia, undeva in zona Bucovina. La corp mie mi-a placut cum arata, sanii sunt putin cam mici pentru gustul meu, insa compenseaza prin aspectul general. La fata e dragutica si are un "ceva" care te atrage. Veverita nu era epilata total, astfel ca era si mai apetisanta. Nu e "conlocuitoare" dupa parerea mea, tenul putin mai masliniu fiind dat de locul de provine, adica de la malul marii. Conditiile, atat in camera de lucru, cat si in baie sunt foarte bune. A venit cu mine la dus si desi nu l-am facut impreuna (dusul) a stat langa mine pana am terminat igienizarea. Chiar mi-a spus ca i se pare sexi sa se uite la un barbat cum face dus. Asa o fi, nu stiu, nu am incercat :laugh2. In toata aceasta perioada nu a existat un moment de tacere, lucru care mi-a placut la ea. Si desi ma vedea pentru prima data, s-a aratat foarte deschisa si volubila. Intorsi in camera de lucru, am trecut la actiune. A inceput cu saruturi, ce-i drept de la gat in jos. Cand am intrebat-o daca nu saruta pe gura mi-a raspuns foarte politicos, ca nu. Am purtat o mica discutie despre intimitatea sarutului pe gura, eu incercand sa o conving sa treaca peste principii, ea incercand sa ma convinga sa nu mai insist si asta a fost. A urmat oralul, unul bun de altfel. E super tare privirea ei cand o (il) ia in gurita sau cand se bate cu ea (el) pe fata. Nu folosete mana decat atunci cand isi mai trage sufletul. Are si usoare tendinte de deep (nu ca si Magda-pentru cunoscatori), dar merge. In timpul oralului am testat si eu putin veverita, cu degetul ce-i drept si era OK. Dupa 7-8 minute de oral, am trecut la normal. Desi soldatelul meu nu era el cel mai vertical dintre verticali, a avut ea grija sa-l trezeasca la realitate. General l-a facut. Are un stil de a strange muschii vaginali incat nu ai cum sa nu reactionezi pozitiv. Nu orice femeie poate sa faca asta. Pozitia alesa a fost eu deasupra. In timpul actiunii (scuzati ce a iesit "tim-pula-ctiunii", desi totul s-a petrecut cu sprijinul ei nemijlocit), am incercat s-o conving sa ne sarutam, insa fara rezultate spectaculoase. Au fost cateva mici pupaturi pe gura, insa nu sarut in toata regula cum imi place mie. Ba chiar am primit si cateva palmute peste fundulet (desi corect ar fi peste fund) cand am devenit prea insistent. Evident in gluma, pentru ca nici eu nu am fortat nota. De reactionat, reactioneaza bine la normal. E destul de stramta, nu geme teatral ca in filme, dar nici nu sta ca o scandura. Finalizarea a fost in balonas, asta si pentru ca nu am intrebat de finalizari speciale. La final, cumva involuntar mi-a facut un compliment. Mi-a spus ca o doare putin burtica deoarece o am cam lunga :clap2 . A urmat si cel de-al doilea dus, de asemenea cu domnisoara Iasmina in incinta. Am mai fumat si doua tigari iar dupa aproximativ 45 de minute i-am spus: La revedere! La revedere si nu PA pentru ca voi reveni cu siguranta. Nu de alta, dar mi-a facut o promisiune. Stie ea despre ce e vorba. Cele doua dusuri plus actiunea dintre ele m-au costat 150 de lei. Notele publicului sunt urmatoarele:

- atitudine + GFE: 8 (daca ar fi si sarutat era cu un punct in plus)

- conditii apartament + baie: 9

- igiena: 9,5 (curata, miroase bine, era chiar si machiata)

- oral: 9

- normal: 9

- aspect general: 9

- raport calitate/pret: 8,5

In concluzie, o experienta reusita motiv pentru care o recomand cu incredere.

P.S. Nu stiu, poate am fost eu norocos, dar aproape cu toate escortele la care am fost in ultima vreme pentru prima data (cu exceptia escorta 0734691462 fost 0733622468) m-am simtit bine sau foarte bine. Repet, ori am fost eu norocos, ori fetele au invatat ca pentru a primi, trebuie sa si dai.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Am trecut astazi din nou pe la domnisoara Iasmina. Nu de alta, dar voiam sa vad daca isi tine promisiunea. Si-a tinut-o, motiv pentru care ma simt nevoit sa modific nota de la postarea precedenta la capitolul atitudine+GFE. Nota la capitolul amintit pentru cea de-a doua intalnire este 9 spre 9,5.

P.S. Domnisoara citeste forumul, motiv pentru care primul lucru pe care l-a facut cand s-a dezbracat a fost sa-mi atraga atentia ca de data asta veverita nu mai are pic de blanita. Desi i-am spus ca mie chiar mi-a placut (si) cum era "mancatoarea de alune" la prima intalnire.

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Te-ai prins! Stiam eu ca numai baieti destepti sunt(em) pe forumul asta. Cu mine da, s-a sarutat, dar nu pot spune ca e o regula. Dovada ca nici cu mine nu a facut-o la prima intalnire.

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Poze noi cu domnisoara Iasmina, aparute ieri. Confirm autenticitatea lor. Nu de alta, dar chiar mi-a povestit la ultima intalnire ca si-a facut (singura ce-i drept) poze noi. In rest, servicii neschimbate fata de a doua mea intalnire cu ea. Ca fata de prima, s-a schimbat ceva.

 

post-50122-0-58166100-1364023638_thumb.jpg

post-50122-0-86639000-1364023644_thumb.jpg

post-50122-0-95104400-1364023651_thumb.jpg

post-50122-0-83105200-1364023661_thumb.jpg

post-50122-0-83788100-1364023666_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Mda...azi am vizitat domnisoara de mai sus. sustin autenticitatea pozelor. Fata foarte ok si mai rar (printre escortele probate de mine .....)foarte implicativa...Domnisoara a inceput cu un oral executat asa cum trebuie... (nu chiar pe gustul meu) cu incercari de DT si implicare. apoi am pus cauciucul ala afurisit si am trecut la un normal nu foarte spectaculos dar important este implicarea si dorinta ei de a satisface (clientul). dupa un timp am trecut din nou la un oral schimbat cauciucul urmat apoi de un alt normal(precizez ca eram obosit si un pic baut) , unde am finalizat in cauciuc.

(Bacsis) : 200 lei

Note:

aspect : 9

oral: 9 stiu ca se poate mai bine dar are vointa...

normal: 9,5 e exact ce iti doresti de la o fata (sa fie acolo)

anal: nu stiu nu am intrebat.

FK:7 probabil de la bere (o inteleg)

GFE: 9,5 

 

per total de revenit cu alte ocazii

scuze de recenzie dar e prima si nu am spirit de narator

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

  • Locatia aceeasi, in zona Bucovina, curat, aranjat ok

Detalii despre intalnirea efectiva Intrat, recapitulat oferta, discutat putin, am mers la dus, cand m-am intors am gasit-o dezbracata, am inceput cu un oral bun, lins, supt, contact vizual, atentie la oua. Dupa cateva minute i-am cerut sa treaca ea deasupra, apoi am invartit-o cu fundul spre mine ( tot ea deasupra ) am mai dat o vreme dupa care am finalizat pe funduletul eu sexy si bombat :)

Aspectul fizic draguta, corp fain, sani mici spre medii care mi-au placut, imbracata sexy, se poarta frumos, degajata

Detalii despre servicii - oral neprotejat, normal protejat, finalizare pe corp. Eu am ales totul protejat, ca de obicei

Tarifare - 150 o finalizare, 250 ora. De data asta am ales o finalizare pentru ca eram putin grabit si era destul de cald

Note

  • Oral 8, o suge fain, se uita la tine, se ocupa si de oua. daca ar face si anilingus sau finalizare orala ar mai creste

Normal 8 - destul de scurt in cazul meu dar mi-a placut cum se misca si a fost cooperanta

Concluzia finala - i-as da un 8-9 per total, planuiesc sa revin alta data si sa stau o ora si recomand si altora

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Exista doar 3 Escorte de Top in Timisoara care merita banii si care iti permit sa dormi noaptea linistit orice ai face cu ele si anume:

 

1. GIASMINA

 

2. BIANCA ESCORT

 

3. GIANINA

 

Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.

 

 

 - miopia este considerata handicap in Romania - ;)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Vizitat pe Giasmina .Locatie pe langa  pizeria Giovana,fata este tigancusa dupa parerea mea,ochiosa,tate cam lasate.fund micut dar frumusel,placuta la vorba,spunea ca a lucrat afara,fara ca eu sa o intreb,imbracata in danteluta sexi. Am ales o ora,oral neprotejat,nu este specialista ,mai mult o mesteca,interes din partea ei zero cu z mare,fara incursiuni la zone adiacente,finalizare mai mult masturbare.Normal protejat ,privea pe tavan in timpul actiuni,fara sarut,nu are initiativa,sta lemn.,bustean,cum vrei sa o pui,asa sta.Daca o pui capra,capra sta,cu picioarele in sus ,asa sta pana amorteste.Amenda 250,dati inainte.Imi pare rau ca am vizitat-o pe domnita Poate am prins-o in pasa proasta,

Nu este de revenit

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...