Sari la conținut

0765 340 348 longinescu nr 9 o nebuna


Postări Recomandate

E prima oara cand scriu aici,cu chef de nebunii zic sa incerc o matura, sun la nebuna imi zice ca in 10 min si ma intrebat de unde am nr, ii zic ca de pe publi24, bun ajung la ea o tipa de 40 de ani nu arata rau la corp, imi spune sa ma descalt de adidias langa usa, dau adidasi jos imi spune da si sosetele ca sigur sunt ude, dau si sosetele ma invita in camera intru si ma intreaba daca am facut dus ii spun ca nu si ma invita sa fac de aici incepe nebunia, ii spun sa stea un pic sa o intreb ce practica si la ce preturi ea imi spune 100 oral si normal amblele protejate, eu ii spun ca, caut pe cineva sa faca oralul neprotejat si o intreb daca e deacord a inebunit ma facut nesimtit porc zic ok plec nu ma pun cu nebuna am ajuns la usa mi-a luat adidasi cu sosetele in ei si ia scos afara sa ma incalt facundu-ma libidinos si porc cand am iesit afara i-am zis ca e nesimtita a dat cu piciorul in mine si a inchis usa.

post-37756-0-89786000-1494324075_thumb.png

Link spre comentariu
  • Oras:Salt Lake City
  • Oras:Salt Lake City

Nu vrea si nu accepta sarutari,cunni,etc.

Te face sa te simti inferior,te injoseste de cate ori are ocazia prin vocabular si comportament.

Preturile stiu ca sunt 80/numarul,150/ ora.

O perioada nu a mai lucrat si daca o sunai te facea praf de parca erai un infractor ,gen de unde ai numarul ei,cine esti,de unde o cunosti,etc.

Parerea mea e ca e periculoasa.

Milf ,milf dar totusi..

Link spre comentariu

Am trecut si eu pe la ea zilele trecute daca știi cum sa pui problema ,femeia e super ok si te fute de ți-o ia pula razna :) ! Despre băiatul adita123 e bisexual Omu, vedeți la intrebari si răspunsuri ,unde spune ca e bi , acum eu ceva ceva am aflat de întâmplarea lui cu melisa si e ceva de ce nu ca Omu a vrut vibrator in cur si etc :)) ! Problema e ca a făcut nutela pe acolo :))) ma rog ...deci tipa e chiar ok daca știi cum sa pui problema !

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Da, confim si eu ca este cel putin ciudata. Am avut o tentativa pe la ea. Am luat numarul de telefon din ziar, sunat, stabilit intalnirea, era pe langa sediul PNL. Cand am ajuns nu mai raspundea la telefon. Intr-un final dupa 3, 4 apeluri a raspuns, am urcat, un tratament de doi lei, avea si un catel ce nu se mai oprea din latrat, reguli militaresti, te descalti acolo, te dezbraci dincolo. Datorita acestui tratament si a catelului am renuntat si atunci s-a dezlantuit furtuna, ce era la gura ei ca la usa cortului. Aproape ca m-am incaltat pe hol.Deci nu recomand, nu stiu cum trebuie "sa pui problema " dar este foarte dificila sau cel putin ciudata sau cum vreti voi dar, pentru mine a fost o experienta dezastruoasa.

Link spre comentariu

Ceva detalii? Tarife? Prestație?

In regula , actiunea petrecuta sambata noaptea subliniez noapatea undeva in jur de 23:00 cred! locatia longinescu , super curat super ingrijit! Intrat stabilit ostilitatile , mers la baie dus , baia dotata cu absolut tot ce trebuie geluri prosopun curat etc. Actiunea incepe cu un masaj executat perfect si de care btw chiar aveam nevoie :)) mi-am simtit spatele si umerii cu 30 de kg mai usor/usori !!! oral protejat si am respectat chestia asta dar destul de ok si asa chiar foarte bine pot spune ! normal schimbat diferite pozitii , femeia se misca intr-un mare fel se vede ca are experienta! finalizat apoi intr-o mica fantezie de a mea aici nu intru in detalii :) ! Una peste alta ca timp cared ca am petrecut in jur de o ora , fara sa ma simt grabit, fara ochi pe ceas si asa mai departe! achitat 150 de ron ca timp repet in jur de o ora sau peste chiar , timp in care m-am simtit super rasfatat si satisfacut ! sanatate la neamuri !!!

Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

salutare,,confirm spusele colegului ,suntvagabot,pentru cei care prefera genul milf este f buna cucoana,are fixurile bineinteles,,de ex. nu ai voie sa atingi caciulita :),si-o baga singura,nu am insistat pe alte detalii fiind in fuga,,am ramsa doar un nr,,face totul protejat..

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

salutare,,confirm spusele colegului ,suntvagabot,pentru cei care prefera genul milf este f buna cucoana,are fixurile bineinteles,,de ex. nu ai voie sa atingi caciulita :),si-o baga singura,nu am insistat pe alte detalii fiind in fuga,,am ramsa doar un nr,,face totul protejat..

pai scrie o recenzie daca ai fost la ea.

Link spre comentariu
  • Oras:Salt Lake City
  • Oras:Salt Lake City

Pentru cine vrea sa composteze un milf e buna,GFE nu prea exista,oral bunicel,ruleaza prezervativul pe organ cu buzitele la normal un 7 spre 8.E foarte curata,nu te lasa sa-i dai limbi pt.cine-i amator.La pozitii mai comenteaza,are deasupra fundului in dreptul rinichilor un tatuaj cu doua aripioare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...