jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 22, 2015 ai ai dat-o-n vorbe batranesti... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2015 Asteapta tu laptopul cum asteapta vrabia malaiul )))))) deci nu vorbeam singura. Nu ti-am cerut si nu ma astept la nimic.
johnny&white Reputație: -438 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 22, 2015 hmmmm Ce?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2015 Ce? Frumos.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2015 Nici un fost sau sef nu a trecut neatins....Nu sunt ce crezi, te-am rugat sa te mai gandesti... Eu nu dau in bobi, nu mai ai viata pentru ca te certi cu cel care ti-a dat-o. Nu mai iert, mi-ati mancat zilele, egoisti de... Ai idee in ce te-ai bagat? Ai macar o vaga idee ce te asteapta? Ai vrut suflet... Iti explic eu ce inseamna sa-ti bati joc de ce iti da cel care nu are vreo legatura cu religia.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Nu s-a inteles nici ultima postare. E ras cu plans. cum sa plec cand stiu cat o sa sufere... La mii km o sa-mi transmita starea... Nu-mi dau seama cum sa-l trezesc sa inteleaga. Eu tai din mine si plec, dar ma va urmari toata viata... Nu degeaba spun ca sunt extraterestra, oamenii nu ma inteleg. Nu pot sa plec pana nu sunt sigura ca ramane intreg, desi la nervi l-am si "blestemat"... Nu ramane cineva nemarcat dupa ce ma cunoaste... Nu am intalnit oameni sa nu ma caute dupa ce mi-au gresit, am fost corecta... M-a distrus cautarea binelui pentru ceilalti. Am abilitati sa-l si distrug, dar nu pot pentru ca nu m-a facut sa sufar intentionat, e doar prea prost pentru mine si nu se va naste unul potrivit mie...
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 ssssssttttt,vine moshuuu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 23, 2015 ssssssttttt,vine moshuuu sa nu se impiedice 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 ssssssttttt,vine moshuuu pe naiba, o floare n-am primit. Ce vrei sa-ti aduca? Am pile! tetzuc, daca nici tu nu meriti... 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 23, 2015 Fetelor mai incet ca-l speriat mosu,este pe drum saracu si daca va aude cum strigati nu se opreste! 1 4
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 sa nu se impiedicese impiedica uneori doar in pida 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 23, 2015 se impiedica uneori doar in pida da' ce tanti Ika intra cu picioarele in ea?
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 da' ce tanti Ika intra cu picioarele in ea?cu gura, 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Ha, ha! Mi-e rusine de ce am scris, la nervi vorbesc prostii... Am trezit! Restul e cancan. tampita sunt si eu uneori. 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 115107 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 23, 2015 mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean 4
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 23, 2015 urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean Acolo V-SHIPS e expertul 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2015 Postat Decembrie 23, 2015 mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean ? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2015 mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean ? În poola mea
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in oceanZapacila, nevoia te invata. Cand am cerut un sfat ca nu sunt expert nici in IT, pula! Valoarea pizdii cu care te dai, nici asta n-ai stiut. Ma pricep si la prize sau sanitare, tu? Lasa batu ca te sparg!
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Dupa ce acum 2 zile nu m-a lasat raceala sa fut linistit, acum nu ma lasa sa dorm
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Ma retrag oficial. Am dat destul din coate, nu o sa ma iubeasca cineva mai mult, nici nu mai credeam ca se poate. Laptopul are ultima sansa, daca ii pun iar w8 si tot nu merge inseamna ca-mi cade hd si e bun de aruncat la stadiul asta. Na ca sunt si it-st, pizducutzule! Numai bine tuturor!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 24, 2015 Da' XP-ul ce-are mai, pune XP acolo ca merge
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Da' XP-ul ce-are mai, pune XP acolo ca merge Da' XP-ul ce-are mai, pune XP acolo ca merge Tractorul a venit cu w8. alte drivere nu are pe net. Am cautat eu s-o dreg, dar dupa ce i-am drivere de w8 fie pe xp sau w7... Pe xp oricum era mai stabil, deci tot raman la parerea ca e mai bun, pe w7 cade cu eroarea de ecran albastru. Pun w8, desi nu-l suport, daca mere dupa, sanse sunt, ok, daca nu, ii spun pa, pa!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 24, 2015 Ma retrag oficial. Am dat destul din coate, nu o sa ma iubeasca cineva mai mult, nici nu mai credeam ca se poate. Laptopul are ultima sansa, daca ii pun iar w8 si tot nu merge inseamna ca-mi cade hd si e bun de aruncat la stadiul asta. Na ca sunt si it-st, pizducutzule! Numai bine tuturor! Duamneee ... Moș Crăciun există! Am glumit! Crăciun fericit, Amada!
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Duamneee ... Moș Crăciun există! Am glumit! Crăciun fericit, Amada!numai dc sugi(scz,sugeti) drops mentolat inainte de a incepe tavaleala cu "craciunita"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum