Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nici un fost sau sef nu a trecut neatins....Nu sunt ce crezi, te-am rugat sa te mai gandesti... Eu nu dau in bobi, nu mai ai viata pentru ca te certi cu cel care ti-a dat-o. Nu mai iert, mi-ati mancat zilele, egoisti de... Ai idee in ce te-ai bagat? Ai macar o vaga idee ce te asteapta? Ai vrut suflet... Iti explic eu ce inseamna sa-ti bati joc de ce iti da cel care nu are vreo legatura cu religia.

Postat

Nu s-a inteles nici ultima postare. E ras cu plans. :) cum sa plec cand stiu cat o sa sufere... La mii km o sa-mi transmita starea... Nu-mi dau seama cum sa-l trezesc sa inteleaga. Eu tai din mine si plec, dar ma va urmari toata viata... Nu degeaba spun ca sunt extraterestra, oamenii nu ma inteleg. Nu pot sa plec pana nu sunt sigura ca ramane intreg, desi la nervi l-am si "blestemat"... Nu ramane cineva nemarcat dupa ce ma cunoaste... Nu am intalnit oameni sa nu ma caute dupa ce mi-au gresit, am fost corecta... M-a distrus cautarea binelui pentru ceilalti. Am abilitati sa-l si distrug, dar nu pot pentru ca nu m-a facut sa sufar intentionat, e doar prea prost pentru mine si nu se va naste unul potrivit mie...

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Fetelor mai incet ca-l speriat mosu,este pe drum saracu si daca va aude cum strigati nu se opreste!

:)

:)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

sa nu se impiedice

se impiedica uneori doar in pida  :rockettes-1  :rockettes-1  :rockettes-1 

• Like 2
Postat

da' ce tanti Ika intra cu picioarele in ea?

cu gura, :ellao  :ellao  :ellao

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean

pre_1450893321__giphy.gif

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean ?

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean ?

În poola mea =))

Postat

mai lasa palinca amada, ca ieri alaltaieri te-ai crezut, pe rand, medic nutritionist, antrenor de fitness si stapana si mai dadeai si sfaturi pe temele astea... ce pula mea urmeaza sa mai deschizi topic si sa ne inveti tu cum se navigheaza vaporul in ocean

Zapacila, nevoia te invata. Cand am cerut un sfat ca nu sunt expert nici in IT, pula! Valoarea pizdii cu care te dai, nici asta n-ai stiut. Ma pricep si la prize sau sanitare, tu? Lasa batu ca te sparg!

Postat

Ma retrag oficial. Am dat destul din coate, nu o sa ma iubeasca cineva mai mult, nici nu mai credeam ca se poate. Laptopul are ultima sansa, daca ii pun iar w8 si tot nu merge inseamna ca-mi cade hd si e bun de aruncat la stadiul asta. Na ca sunt si it-st, pizducutzule! :D

Numai bine tuturor!

Postat

Da' XP-ul ce-are mai, pune XP acolo ca merge  :laugh2

Da' XP-ul ce-are mai, pune XP acolo ca merge  :laugh2

Tractorul a venit cu w8. alte drivere nu are pe net. Am cautat eu s-o dreg, dar dupa ce i-am drivere de w8 fie pe xp sau w7... Pe xp oricum era mai stabil, deci tot raman la parerea ca e mai bun, pe w7 cade cu eroarea de ecran albastru. Pun w8, desi nu-l suport, daca mere dupa, sanse sunt, ok, daca nu, ii spun pa, pa! :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ma retrag oficial. Am dat destul din coate, nu o sa ma iubeasca cineva mai mult, nici nu mai credeam ca se poate. Laptopul are ultima sansa, daca ii pun iar w8 si tot nu merge inseamna ca-mi cade hd si e bun de aruncat la stadiul asta. Na ca sunt si it-st, pizducutzule! :D

Numai bine tuturor!

Duamneee ... Moș Crăciun există!  :laugh2

Am glumit! Crăciun fericit, Amada!

Postat

Duamneee ... Moș Crăciun există!  :laugh2

Am glumit! Crăciun fericit, Amada!

numai dc sugi(scz,sugeti) drops mentolat inainte de a incepe tavaleala cu "craciunita"  :feet

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...