Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Măi nebunici, femeia e frumoasă, așa a creat-o natura. Bărbații ... plm... doi bărbați care iși sug pula sau care se fut în cur sunt hidoși. 

Pe de altă parte, nu mă omor după show lesbi. Prefer 3-some clasic în care partea de lesbianism poate lipsi fără probleme. E adevărat că poate fi excitantă o femeie care e deja excitată de altă femeie, dar pentru mine, poate lipsi, repet, acest ingredient.

Problema e alta, ma chere! Consider că este anormal ca să fie discriminat cineva pe motiv de orientare sexuală. Consider că e normal să existe o formă de legalizare a conviețuirii a 2 persoane de același sex ( e vorba și de aspectul patrimonial în caz de ruptură a relației), dar nu căsătorie în sensul clasic al termenului. Dar permiterea înfierii de către un cuplu de gay/lesbi, este o monstruozitate, pentru că un copil trebuie să crească și să fie educat de către 2 părinți, un bărbat și o femeie, fiecare aducând aportul său, din prisma sexului ce îl reprezintă. Și în cazul unui divorț, amândoi părinții contribuie, inclusiv cel căruia nu i-a fost încredințată custodia. Situația când unul dintre părinți decedează, este una extremă și oricum mult mai rară, dar și atunci, de multe ori părintele supraviețuitor se recăsătorește tocmai pentru a oferi copilului o familie. 

P.S. Roberto, se pare că o să cam dormi pe preș în seara asta. :laugh2 Hai la o bere și apoi la fetițe, zic.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Alooooooo, cine a pomenit de adoptii?!?! De ce deviezi de la subiect si vorbesti pe langa?!? Era vorba STRICT de faptul ca biserica vrea sa schimbe constitutia in ceea ce priveste parteneriatul civil, ei vor sa se mentioneze ca acesta se va face DOAR intre persoanele cu sexe diferite.

Apoi, referitor la ipocrizia de care pomeneam mi se pare absolut corect sa fii impotriva fenomenului si nu impotriva sexelor. Adica sunt impotriva homosexualitatii indiferent ca e vorba de femei sau barbati. Adica sa rationam, nu sa actionam instinctiv. Daca nu te poti controla atunci cand vezi doua lesbiene lingandu-se nu ai niciun drept sa comentezi de barbatii gay. Pentru ca poate nici ei nu se pot controla. Cum ar veni, eu nu ma pot controla dar pretind altora sa se controleze?!?! Mda...  :no2

Eu vreau sa se dea o lege prin care sa fie interzisa laba. =))

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

(......)

Apoi, referitor la ipocrizia de care pomeneam mi se pare absolut corect sa fii impotriva fenomenului si nu impotriva sexelor. Adica sunt impotriva homosexualitatii indiferent ca e vorba de femei sau barbati. Adica sa rationam, nu sa actionam instinctiv. Daca nu te poti controla atunci cand vezi doua lesbiene lingandu-se nu ai niciun drept sa comentezi de barbatii gay. Pentru ca poate nici ei nu se pot controla. Cum ar veni, eu nu ma pot controla dar pretind altora sa se controleze?!?! Mda...  :no2

Total de acord aici ! :hihat

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

A nu vedea ceva la momentul prezent, sau la un moment dat, nu inseamna ca acel ceva nu exista acolo, sau nu va exista la un alt moment viitor (sau daca a existat in trecut si acum nu mai exista, nu inseamna pur si simplu ca nu mai poate exista din nou la un moment viitor) !

Un fel de alba neagra transcendentala.

Well, nu era cu specific neaparat spiritual...

In momentul "T zero" esti mic. Cand devii erect se numeste ca ti-ai atins potentialul!  :laugh2

• Oras:Lost in the wind
Postat

N-am rabdare sa citesc, dar, sunt convins ca in urma discutiilor constructive de aici se va rezolva si problema homosexualitatii ! Keep up the good work ! :clapp :clapp :clapp

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Alooooooo, cine a pomenit de adoptii?!?! De ce deviezi de la subiect si vorbesti pe langa?!? Era vorba STRICT de faptul ca biserica vrea sa schimbe constitutia in ceea ce priveste parteneriatul civil, ei vor sa se mentioneze ca acesta se va face DOAR intre persoanele cu sexe diferite.

Eu vreau sa se dea o lege prin care sa fie interzisa laba. =))

Aloooo... păi așa s-a derulat treaba acolo unde adopțiile în "familiile" de gay/lesbi s-au legalizat! Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, au dus inevitabil și logic la legalizarea adoptării de copii. Dacă familie = femeie+ bărbat+copil, dar și femeie+ femeie ori bărbat+ bărbat, de ce să nu fie +copil și la ei? A? Nu e discriminare, deci incorect politic? Politica pașilor mărunți. 

Repet, nu am un fetiș cu lesbiene, nu mă excită în mod deosebit, deci nu-mi pierd controlul. 

P.S. și eu aș interzice dildoaiele. Și morcovii.  :laugh2

Hata...ca Roberto e vreun fraier...am pus presul in pat =))

L.E. Picoane...noi ne certam minim o data pe zi...altfel e ceva in neregula :D

Futaiul de împăcare după o ceartă e cel mai bun.  :iagree

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

Aloooo... păi așa s-a derulat treaba acolo unde adopțiile în "familiile" de gay/lesbi s-au legalizat! Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, au dus inevitabil și logic la legalizarea adoptării de copii. Dacă familie = femeie+ bărbat+copil, dar și femeie+ femeie ori bărbat+ bărbat, de ce să nu fie +copil și la ei? A? Nu e discriminare, deci incorect politic? Politica pașilor mărunți. 

Repet, nu am un fetiș cu lesbiene, nu mă excită în mod deosebit, deci nu-mi pierd controlul. 

P.S. și eu aș interzice dildoaiele. Și morcovii.  :laugh2

Futaiul de împăcare după o ceartă e cel mai bun.  :iagree

eu sunt mai mult decat pro pt adoptia cuplurilor gay. avand in vedere ca nu pot crea o familie fizic si nu-s multi care ar co-opta un tert surogat,adoptia e ceva binevenit cand casele de plasament sunt pline de sufleete care dupa varsta legala nu au o marja de sansa in viata,din pricina educatiei precare primite din toate pct de vedere. 

faceam voluntariat cand eram in facultate si copii aia la cateva cutii de pizza e ceva in genul Craciunul vietii lor,daca ii iei putin in brate esti prietenul/a din vis,asa cum doar faurit in imaginatie isi permit sa simta.

Inainte sa deschida gura un pacalici care a avut macar ce manca ca sa emita lozinci dogmatice si lipsite de pragmatism va propun o singura vizita sa vedeti cu ochiul vostru stramb cum arata viata reala pt multi.

stima Piconas

• Like 4
Postat

Roz, știu cum e cu bieții copii din centrele de plasament. Și pot fi de acord cu tine că teoretic, cel puțin din punct de vedere material și afectiv o pot duce mai bine ca în acele centre. Normal ar fi, într-o țară normală, ca să se îmbunătățească situația acolo, iar cuplurile care nu pot avea copii și nu numai ele, să adopte cât mai mulți dintre ei. Eu ziceam că un copil are nevoie de doi părinți naturali pentru că fiecare pot contribui la educația din perspectiva sexului pe care îl reprezintă, oferindu-i educația, sfaturile și îndrumările necesare. Mă întreb cam ce-l poate învăța un cuplu de bărbați pe un băiat de 14-15 ani care este neliniștit de problema sexuală, care nu știe cum să abordeze o fată, cum să o cucerească etc. Sau pe o fată: fetele sun câh, băieții sunt ok. Sau un cuplu de femei. Bine, eu am mers la extrem, dar este clar că informațiile, sfaturile, educația, au de suferit mai mult sau mai puțin, în funcție de cât de inteligenți, instruiți și conștienți sun cei doi. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Roz, știu cum e cu bieții copii din centrele de plasament. Și pot fi de acord cu tine că teoretic, cel puțin din punct de vedere material și afectiv o pot duce mai bine ca în acele centre. Normal ar fi, într-o țară normală, ca să se îmbunătățească situația acolo, iar cuplurile care nu pot avea copii și nu numai ele, să adopte cât mai mulți dintre ei. Eu ziceam că un copil are nevoie de doi părinți naturali pentru că fiecare pot contribui la educația din perspectiva sexului pe care îl reprezintă, oferindu-i educația, sfaturile și îndrumările necesare. Mă întreb cam ce-l poate învăța un cuplu de bărbați pe un băiat de 14-15 ani care este neliniștit de problema sexuală, care nu știe cum să abordeze o fată, cum să o cucerească etc. Sau pe o fată: fetele sun câh, băieții sunt ok. Sau un cuplu de femei. Bine, eu am mers la extrem, dar este clar că informațiile, sfaturile, educația, au de suferit mai mult sau mai puțin, în funcție de cât de inteligenți, instruiți și conștienți sun cei doi. 

cand decizi ca ai ajuns intr-un pct atat de serios al unei relatii ca vrei sa cresti copil impreuna nu mai exista conceptul de gayisme. eu ca viitoare mama nu as fi incantata sa imi expun copilul la limbi de barbati luate intre ele,cate doua,sau femei,procedand la fel la o adica.dar vezi tu pt nu se pune asa :) pt ca acele lesbiene au tati,frati,unchi,verisori.cu 2 barbati acelasi lucru sau macar prieteni de sex opus care sa contribuie activ la educatia copilului.si nu l-ar expune la ce unii considera bolnav

eu personal nu vad cum ar genera unui copil un handicap mai mare in viata decat un parinte de orice sex care isi creste copilul singur de parasire,deces,bla,bla ajutat chiar distant de apropiati,care sa serveasca drept model in viata

Postat

Oare ce educatie primeste un puradel intr-o familie unde ma-sa e curva de duzina(parca 25 euro muia,nu cred ca Fane de la scularie ii zice felatie, does he :) ?),iar sotul,un fel de redactor sef part time,restul timpului fiind ocupat prosoapele?

Astronaut iese. :)

Hai noapte buna.

• Like 1
Vizitator
Postat

Oare ce educatie primeste un puradel intr-o familie unde ma-sa e curva de duzina(parca 25 euro muia,nu cred ca Fane de la scularie ii zice felatie, does he :) ?),iar sotul,un fel de redactor sef part time,restul timpului fiind ocupat prosoapele?

Astronaut iese. :)

Hai noapte buna.

Astronom "Magna Cum Laude Doctor Honoris Causa" !

'Nighty :)

Postat

cand decizi ca ai ajuns intr-un pct atat de serios al unei relatii ca vrei sa cresti copil impreuna nu mai exista conceptul de gayisme. eu ca viitoare mama nu as fi incantata sa imi expun copilul la limbi de barbati luate intre ele,cate doua,sau femei,procedand la fel la o adica.dar vezi tu pt nu se pune asa :) pt ca acele lesbiene au tati,frati,unchi,verisori.cu 2 barbati acelasi lucru sau macar prieteni de sex opus care sa contribuie activ la educatia copilului.si nu l-ar expune la ce unii considera bolnav

eu personal nu vad cum ar genera unui copil un handicap mai mare in viata decat un parinte de orice sex care isi creste copilul singur de parasire,deces,bla,bla ajutat chiar distant de apropiati,care sa serveasca drept model in viata

Roz, citește postarea lui Lopix (14.225, parcă).

Vizitator
Postat

ai vorbit si bine in unele locuri. cat despre infiere, daca doresti, te putem infia pe tine si poti suge de la 2  3 tati =))

p.s am glumit da-te-n colo, tripadvisor-ule, ca te stiu suparacios, :laugh2

• Like 2
Postat

eu sunt mai mult decat pro pt adoptia cuplurilor gay. avand in vedere ca nu pot crea o familie fizic si nu-s multi care ar co-opta un tert surogat,adoptia e ceva binevenit cand casele de plasament sunt pline de sufleete care dupa varsta legala nu au o marja de sansa in viata,din pricina educatiei precare primite din toate pct de vedere. 

faceam voluntariat cand eram in facultate si copii aia la cateva cutii de pizza e ceva in genul Craciunul vietii lor,daca ii iei putin in brate esti prietenul/a din vis,asa cum doar faurit in imaginatie isi permit sa simta.

Inainte sa deschida gura un pacalici care a avut macar ce manca ca sa emita lozinci dogmatice si lipsite de pragmatism va propun o singura vizita sa vedeti cu ochiul vostru stramb cum arata viata reala pt multi.

stima Piconas

Iar nu mai am puncte, asa ca nu-mi ramane decat :hihat

De cate ori nu s-a descoperit un cuplu "traditional" care avea o droaie de copii in ingrijire si nu facea decat sa profite de ei si sa abuzeze de beneficiile aferente? Desigur, se va putea intampla si cu un cuplu gay (desi vor fi cu siguranta mult mai atent supravegheati - de vecini daca nu de autoritati). Eu propun sa interzicem adoptiile definitiv, ca sa nu mai existe riscul sa fie abuzati de familiile adoptive....

Abuzuri asupra copiilor se fac si de catre proprii parinti uneori direct alteori indirect. Si chiar si un parinte natural poate sa faca greseli - neintentionate - in cresterea copiilor. Sa nu mai vorbim de atatea familii in care unul din parinti este ori betiv, ori violent, ori amandoua.

Postat

Stie cineva de p'acilea numerele castigatoare de la 6/49?  Platesc o bere.  :laugh2

3,22,27,32,41,49 - La sigur ies astea ! ;)

Postat

Probabil toata aceasta :) tevatura cu parteneriatele :) civile,casatorii unisex,adoptie pleaca de la schimbarea polului de putere si trecerea de :) la valorile universale,perene si irefutabile la o interpretare agnostica,centrista :) si :) individualista a ceea ce suntem si ce scop avem.Pe Pământ si,mai ales,pe nimfomane.com

Cum ar veni orice pulica :) isi inchipuie ca are dreptul sa se pise in sarmale,ca e dreptul lui.Sau orice whore crede ca distribuirea la liber si :) nediscriminatoriu a balanitei printre vatmani constituie drept credentials pentru studii psihologice...carevasazica :) :) ;)

In Vest,in unele tari,adica :) pe partea cealalta a :) Estului,homosexualii se pot cununa religios,insa :) conservatorii se tem ca,prin aceasta decizie politica,:) institutia casatoriei va avea de suferit in :) viitor.Pentru ca aceasta nu este o constructie politica,ci :) o consecinta biologica,culturala si sociala a legaturii dintre un barbat si o femeie,menita sa asigure :) perpetuarea speciei.

Cand modifici fundamentul acestui concept,se creeza un precedent.Cine stie,daca in viitor,nu :) se vor aduce alte adnotari?

De ex...mreAn va dori sa se marite cu papusa lui :) gonflabila si sa adopte un dildo verde,ca culoarea draperiiiiilor?

Totul se rezuma la :) acest conflict al civilitate....ciliviliJili....civilizatiilor.

Postat

Iar nu mai am puncte, asa ca nu-mi ramane decat :hihat

De cate ori nu s-a descoperit un cuplu "traditional" care avea o droaie de copii in ingrijire si nu facea decat sa profite de ei si sa abuzeze de beneficiile aferente? Desigur, se va putea intampla si cu un cuplu gay (desi vor fi cu siguranta mult mai atent supravegheati - de vecini daca nu de autoritati). Eu propun sa interzicem adoptiile definitiv, ca sa nu mai existe riscul sa fie abuzati de familiile adoptive....

Abuzuri asupra copiilor se fac si de catre proprii parinti uneori direct alteori indirect. Si chiar si un parinte natural poate sa faca greseli - neintentionate - in cresterea copiilor. Sa nu mai vorbim de atatea familii in care unul din parinti este ori betiv, ori violent, ori amandoua.

Dragul meu, postarea ta este un exemplu de retorică atunci când nu ai argumente, adică " da' ce, nu există și situații când ...?" urmat de mențíonarea unor excepții de la regulă. Este adevărat că sunt cazuri de familii tradiționale unde se întâmplă odioșenii ca cele descrise de tine, dar acestea sunt excepții, sunt rare procentual vorbind. Sunt mediatizate, făcute publice, comentate etc. dar ce procent din total reprezintă ele? Voi știți cumva printre ce furci caudine trece o familie pentru a înfia un copil? Nu numai la noi, ci peste tot în lumea occidentală. Ce anchete sociale ( condiții locative, venituri, moralitate etc), câte formalități. Chiar aveți impresia că în general, un cuplu de homosexuali poate îngriji, educa, ocupa de dezvoltarea unui copil la fel de bine ca o familie tradițională? Nu vorbesc aici repet, de excepții în ambele cazuri, ci la modul global.

Toate civilizațiile au dispărut atunci când decadența și hedonismul au atins cote exagerate. Ele au existat tot timpul, dar când acestea a ajuns la un nivel aproape generalizat, când au fost mai mult sau mai puțin legiferate, sau măcar considerate ca fiind firești, civilizațiile respective au dispărut, s-au pulverizat urmând o lungă perioadă de haos, războaie, foamete, moarte. Se pare suntem la începutul unei asemenea epoci!

De dragul corectitudinii politice se ajunge la aberații și inechități, nu insist, știți bine despre ce e vorba. Se invocă nediscriminarea pentru unii, dar sunt discriminați alții. 

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Rău mă dor ochii mă dor.....

asa-i !

Postat

Greseala comunitatii gay in chestiunea adoptiilor este ca ei pun prea mult accent pe dreptul lor de a adopta uitand de fapt ca piconul,pardon,pionul principal este puradelul.

Cred ca Africa de Sud este singura tara(sau a fost prima) unde cuplurile de homosexuali au putut sa adopte copii,insa doar cei cu nevoi speciale.

Activistii au militat pentru dreptul neingradit de a adopta,de parca un copil cu nevoi speciale este mai putin dezirabil.Ori de categoria doua.

Vedeți cum sunt oamenii mari?

Merg la curve si vorbesc de decadenta.

Eu is om mic,ergo imi permit sa fiu echidistant.

:)

Bine ca nu m-am nascut moldovean.Nici macar rusinea pentru unele familii de musulmani de a avea prim nascut o fata nu se compara cu asa ceva.

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...