machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 18, 2016 ma simt fara chef de activitate. aseara am visat "anormal" deci nu-i de bine. Activitate? Nu pricep...
crystinutza Reputație: 7707 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Ianuarie 18, 2016 Activitate? Nu pricepactiune, adica ma simt lenesa
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 si ce-ai de gand sa faci cu ea? Sa ne afurisesti cum iti vine la....mana? :laugh2 Sau.... :laugh2 Buna idee! M-am repus un pic pe sine, maine cred ca sunt brici si ma apuc de curatenii, epilat, etc...Arat ca dracu'! Orice om normal lua o tastatura a doua zi, dar nuuuuu, cap in nori, de lucruri intradevar importante nu mai zic. Nu mai am nervi ca nu mai am asteptari si nu mai are cu ce sa ma dezamageasca.Sa mearga lucrurile cum o fi.Sorry ca am facut tambalau pe aici, am zis ca e mai bine asa decat sa ma duc cu capul (nu ca as fi intreaga complet) :laugh2 O sa ma futa cine vrea, asta a durut, restul au fost cirese prea multe pe tort. 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 18, 2016 :laugh2 Buna idee! M-am repus un pic pe sine, maine cred ca sunt brici si ma apuc de curatenii, epilat, etc...Arat ca dracu'! Orice om normal lua o tastatura a doua zi, dar nuuuuu, cap in nori, de lucruri intradevar importante nu mai zic. Nu mai am nervi ca nu mai am asteptari si nu mai are cu ce sa ma dezamageasca.Sa mearga lucrurile cum o fi.Sorry ca am facut tambalau pe aici, am zis ca e mai bine asa decat sa ma duc cu capul (nu ca as fi intreaga complet) :laugh2 O sa ma futa cine vrea, asta a durut, restul au fost cirese prea multe pe tort. Ai revenit la normal? 1 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Ce bine ca si-a revenit amandina, au loc si altii aici PS. amandino, ai gasit tastatura? Fara misto, am cel putin 2 perfect functionale ( daca nu chiar 3). Le-am dus la subsol pt. ca nu mai am niciun pc in casa. Toate sunt "de firma", daca le vrei da-mi un pm si incerc sa ti le aduc cumva cand am timp. 2 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 si ce-ai de gand sa faci cu ea? Sa ne afurisesti cum iti vine la....mana? :laugh2 Sau.... ba, am observat ca anona si amada nu se supara cand iti bati pula de ele, chiar te apreciaza. )le gadila cumva? )) ))) no offence )))
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 ba, am observat ca anona si amada nu se supara cand iti bati pula de ele, chiar te apreciaza. )le gadila cumva? )) ))) no offence ))) Ma, eu am observat ca amadoua sunt "stapane", asta sa fie ? La fel, no offence, orice ar insemna asta
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 La fel, no offence, orice ar insemna asta foloseai aia gen daca imi ziceai ceva de Deeana mai lav' )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 Ai revenit la normal? Era cazul. Ce bine ca si-a revenit amandina, au loc si altii aici PS. amandino, ai gasit tastatura? Fara misto, am cel putin 2 perfect functionale ( daca nu chiar 3). Le-am dus la subsol pt. ca nu mai am niciun pc in casa. Toate sunt "de firma", daca le vrei da-mi un pm si incerc sa ti le aduc cumva cand am timp. Pai cand am nevoie de winouz - pui poze, cand se rezolva cu tastatura - ai 3! :laugh2 Te bat! Din dragoste! ba, am observat ca anona si amada nu se supara cand iti bati pula de ele, chiar te apreciaza. )le gadila cumva? )) ))) no offence ))) Iar aberezi. Stiu eu cand ma atzatza si cand vorbeste serios...Inteligent, capos, figurant e uneori, dar pe langa tine are si suflet, tu esti un frustrat ingamfat si atat. Vezi ca eram niste parliti si tu desteptul care nu gasea notificarile...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Bre, da incurajari pentru Simonica n-are nimeni ? Ca la noapte are meci ! 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 Inteligent, capos, figurant e uneori, dar pe langa tine are si suflet, tu esti un frustrat ingamfat si atat. si io am suflet proasto, doar sunt viu ))
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 18, 2016 si io am suflet proasto, doar sunt viu ))cuvântul de dinaintea virgulei e inutil și total nepoliticos
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Devine frustrant, totusi, no offence ! :no2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 si io am suflet proasto, doar sunt viu )) Pai nu fi haina, prostule, toti avem un suflet, tu ce ai cu al meu?Nu ai pe cine sa te versi si ma iei cu frustrarile tale, incercand lamentabil sa ma faci sa simt prost...Nu ma faci nimic, eu vad mai mult ca tine, si ti-am raspuns strict din lipsa de ocupatie. Tu cauta, dar nu gasesti ce crezi.Mi se face si mila deja, mai bine vorbeam ca 2 oameni normali decat sa sari pe mine ca un turbat, asa nu demonstrezi nimanui nimic.Cu tot offence-ul ca poate intelegi.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Pai cand am nevoie de winouz - pui poze, cand se rezolva cu tastatura - ai 3! :laugh2 Matei 7.7 2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 Matei 7.7 :laugh2
flstkz Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Hello everyone.. Eu sunt Florin. Nu sunt nou, dar m-am inregistrat de curand .vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit ) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dim
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 Hello everyone.. Eu sunt Florin. Nu sunt nou, dar m-am inregistrat de curand .vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit ) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dim 50-60 de ani sau kg?
raul_123 Reputație: 838 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Hello everyone.. Eu sunt Florin. Nu sunt nou, dar m-am inregistrat de curand .vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit ) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dim50-60 de lei poate... 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 18, 2016 Hello everyone.. Eu sunt Florin. Nu sunt nou, dar m-am inregistrat de curand .vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit ) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dimsau grade Kevin afară
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2016 Lei noi, sau vechi?
flstkz Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Postat Ianuarie 18, 2016 Sunt din 2006 din ce vad eu... cam vechi
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 sau grade Kevin afarăKelvin, si nu sunt grade
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 18, 2016 vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit ) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dims-a dat drumu la santier?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum