Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

:slap2  ma simt fara chef de activitate. aseara am visat "anormal" deci nu-i de bine. :laugh2

Activitate? Nu pricep...

• Oras:Bucuresti
Postat

si ce-ai de gand sa faci cu ea? Sa ne afurisesti cum iti vine la....mana? :laugh2 :laugh2 :laugh2  Sau....

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Buna idee! :laugh2

M-am repus un pic pe sine, maine cred ca sunt brici si ma apuc de curatenii, epilat, etc...

Arat ca dracu'! :laugh2 :slap2 :blushing2 

Orice om normal lua o tastatura a doua zi, dar nuuuuu, cap in nori, de lucruri intradevar importante nu mai zic. :no2

Nu mai am nervi ca nu mai am asteptari si nu mai are cu ce sa ma dezamageasca.

Sa mearga lucrurile cum o fi.

Sorry ca am facut tambalau pe aici, am zis ca e mai bine asa decat sa ma duc cu capul (nu ca as fi intreaga complet) :laugh2 :laugh2 :laugh2

O sa ma futa cine vrea, asta a durut, restul au fost cirese prea multe pe tort. :)

:hug1

• Like 3
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Buna idee! :laugh2

M-am repus un pic pe sine, maine cred ca sunt brici si ma apuc de curatenii, epilat, etc...

Arat ca dracu'! :laugh2 :slap2 :blushing2

Orice om normal lua o tastatura a doua zi, dar nuuuuu, cap in nori, de lucruri intradevar importante nu mai zic. :no2

Nu mai am nervi ca nu mai am asteptari si nu mai are cu ce sa ma dezamageasca.

Sa mearga lucrurile cum o fi.

Sorry ca am facut tambalau pe aici, am zis ca e mai bine asa decat sa ma duc cu capul (nu ca as fi intreaga complet) :laugh2 :laugh2 :laugh2

O sa ma futa cine vrea, asta a durut, restul au fost cirese prea multe pe tort. :)

:hug1

Ai revenit la normal? :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce bine ca si-a revenit amandina, au loc si altii aici  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS. amandino, ai gasit tastatura? Fara misto, am cel putin 2 perfect functionale ( daca nu chiar 3). Le-am dus la subsol pt. ca nu mai am niciun pc in casa. Toate sunt "de firma", daca le vrei da-mi un pm si incerc sa ti le aduc cumva cand am timp.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

si ce-ai de gand sa faci cu ea? Sa ne afurisesti cum iti vine la....mana? :laugh2 :laugh2 :laugh2  Sau....

ba, am observat ca anona si amada nu se supara cand iti bati pula de ele, chiar te apreciaza. =)))

le gadila cumva? =)))) =)))))

no offence :))))

Vizitator sarlatanu
Postat

ba, am observat ca anona si amada nu se supara cand iti bati pula de ele, chiar te apreciaza. =)))

Ma, eu am observat ca amadoua sunt "stapane", asta sa fie ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

La fel, no offence, orice ar insemna asta  :laugh2

Postat

Ai revenit la normal? :laugh2

:laugh2  Era cazul.:)

:kiss3

Ce bine ca si-a revenit amandina, au loc si altii aici  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS. amandino, ai gasit tastatura? Fara misto, am cel putin 2 perfect functionale ( daca nu chiar 3). Le-am dus la subsol pt. ca nu mai am niciun pc in casa. Toate sunt "de firma", daca le vrei da-mi un pm si incerc sa ti le aduc cumva cand am timp.

Pai cand am nevoie de winouz - pui poze, cand se rezolva cu tastatura - ai 3! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Te bat! Din dragoste! :laugh2 :rax2

Iar aberezi. :slap2  Stiu eu cand ma atzatza si cand vorbeste serios...

Inteligent, capos, figurant e uneori, dar pe langa tine are si suflet, tu esti un frustrat ingamfat si atat. :laugh2

Vezi ca eram niste parliti si tu desteptul care nu gasea notificarile... :laugh2 :slap2

Vizitator
Postat

Bre, da incurajari pentru Simonica n-are nimeni ? Ca la noapte are meci ! :)

• Like 1
Postat

Inteligent, capos, figurant e uneori, dar pe langa tine are si suflet, tu esti un frustrat ingamfat si atat. :laugh2

si io am suflet proasto, doar sunt viu :)))

• Oras:sud
Postat

cuvântul de dinaintea virgulei e inutil și total nepoliticos
Vizitator
Postat

Devine frustrant, totusi, no offence ! :no2 :no2 :slap2

• Like 1
Postat

Pai nu fi haina, prostule, toti avem un suflet, tu ce ai cu al meu?

Nu ai pe cine sa te versi si ma iei cu frustrarile tale, incercand lamentabil sa ma faci sa simt prost...

Nu ma faci nimic, eu vad mai mult ca tine, si ti-am raspuns strict din lipsa de ocupatie. :)

Tu cauta, dar nu gasesti ce crezi.

Mi se face si mila deja, mai bine vorbeam ca 2 oameni normali decat sa sari pe mine ca un turbat, asa nu demonstrezi nimanui nimic.

Cu tot offence-ul ca poate intelegi. :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Pai cand am nevoie de winouz - pui poze, cand se rezolva cu tastatura - ai 3! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Matei 7.7  

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Hello everyone.. Eu sunt Florin. Nu sunt nou, dar m-am inregistrat de curand :D .

vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit :)) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dim

Postat

Hello everyone.. Eu sunt Florin. Nu sunt nou, dar m-am inregistrat de curand :D .

vreo fetita la vreo 50-60 gasesc prin B? Am chef sa plec maine la munca fericit :)) gen o fata disponibila cam pe la 10-11 dim

50-60 de ani sau kg? :laugh2

Postat

50-60 de lei poate... :laugh2

• Like 1
Postat

sau grade Kevin afară

Postat

s-a dat drumu la santier?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...