Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Ce mi-ai făcut Boss-ule ?!?!...m-ai retrogradat.... :)))

daca ti-ai schimbat acum parola sau e-mail-ul contului, intri in regulamentul ala ca doar >5000 de postari te fac mov, chiar daca ai fost facut candva mov pe merit, nu pe postari.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

daca ti-ai schimbat acum parola sau e-mail-ul contului, intri in regulamentul ala ca doar >5000 de postari te fac mov, chiar daca ai fost facut candva mov pe merit, nu pe postari.

Da-te-n sloboz de moldovean!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

La Galati parca ar veni iarna, nu primavara.... brrrr... :(

Vizitator
Postat

Mulțumesc! Aștept un răspuns oficial... :))

Albastrule care esti tu albastru :) 

• Like 4
  • Minus 9
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12801443_1977234342502353_2469110465508230095_n.jpg?oh=c6da792d2dbbccbeb836f3f7bc3bf8c0&oe=578FAEB6

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/934849_573301052826714_2244402858702127838_n.jpg?oh=b69cae7377c3d10bf80ffbf34688037c&oe=575C125D :kiss3  :hug1

• Like 4
  • Oras:sud
Postat

Cum te simti azi?

Mulţumesc, prost !

Răcit, cum n-am mai fost demult. Lasă că trece , o tratez cu ...indiferenţă şi cu câteva citrice

Vizitator
Postat

Cum te simti azi?

Mulţumesc, prost !

Răcit, cum n-am mai fost demult. Lasă că trece , o tratez cu ...indiferenţă şi cu câteva citrice

:no2 :no2 :no2 O raceala netratata poate avea urmari catastrofale... Nu e destul cu citrice (parerea mea). Macar stai la caldura sau evita deplasarile pe vremea asta (aici la noi sufla un vant de te ia pe sus, si e un friigggggggg....)

Insanatosire grabnica iti urez !

• Like 3
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Cum te simti azi?

Mulţumesc, prost !

Mah, tu fie ai dormit desculţ, fie ai f*tat in p*la goala şi te-a tras pe la gaura. ;-)

Însanatoşire grabnica iţi doresc! :-)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Chill, are obiceiul prost sa umble prin casa si sa doarma in pielea goala indiferent de temperatura, nu e un accident.

Daca ii spui sa se imbrace ca raceste, spune ca este impacat cu natura si temperaturile...  :laugh2

Sanatate psihica mai bine ii doriti!  :laugh2

:hug1

• Like 1
Postat

Mah, tu fie ai dormit desculţ, fie ai f*tat in p*la goala şi te-a tras pe la gaura. ;-)

Chill, are obiceiul prost sa umble prin casa si sa doarma in pielea goala indiferent de temperatura, nu e un accident.

Daca ii spui sa se imbrace ca raceste, spune ca este impacat cu natura si temperaturile...  :laugh2

Sanatate psihica mai bine ii doriti!  :laugh2

:hug1

Mulţumesc mult , doamnă şi domnilor. E reconfortant să mai auzi/vezi o vorbă bună , contează mult.

Vizitator
Postat

Mulţumesc mult , doamnă şi domnilor. E reconfortant să mai auzi/vezi o vorbă bună , contează mult.

Manca bine,bea ceva tarie(da nu mult) ia cateva aspirine(blonde,brunete,de orice culoare)si....te faci bine :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Manca bine,bea ceva tarie(da nu mult) ia cateva aspirine(blonde,brunete,de orice culoare)si....te faci bine :)

Săr"na ! Mi-am adus aminte de vin fiert cu scortisoara ......... da,da,da, eheeee !

Postat

N-ai de ce. Iti doresc o raceala de toata frumusetea, minim 2-3 saptamani, doar asa poate-ti vin putin mintile la cap cand mai umbli in putza bleaga prin casa, frumoaso!  :laugh2

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

N-ai de ce. Iti doresc o raceala de toata frumusetea, minim 2-3 saptamani, doar asa poate-ti vin putin mintile la cap cand mai umbli in putza bleaga prin casa, frumoaso!  :laugh2

Hooo, nebuno...! Mai lasă-l!

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :FIREdevil

Daca statea cuminte in banca lui ieri... ma abtineam.  :rax2

pai daca femeia nu sta odata,....si-i ia si cam mult sa se-mpiedice :P

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Mihai Eminescu - Scrisoarea III

...

De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris şi pentru noi, 

Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.

...

Vizitator
Postat

Ei, de asta incepuseram sa scriu, dar mi-am dat seama ca as fi vorbit singura. :)

Lasa prostiile, ce ai patit la mana de scrii cu una singura?

si-a bagat-o in cur si nu poate sa o mai scoata  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

amandindo nebunatico....stai asa.....

Postat

pai daca femeia nu sta odata,....si-i ia si cam mult sa se-mpiedice :P

Ei, eu dat sa fug, dar asta nu se lasa pana nu-i trag una!  :laugh2

si-a bagat-o in cur si nu poate sa o mai scoata  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Cer iertare Domniilor-voastre dacă am greşit cu ceva ieri ! 

Care Domnii?! Faci pe victima acum si cauti aprobarea celorlalti?!  :laugh2

Despre mine comentai ieri, punct.

Ai tendinta extrem de proasta sa te bagi acolo unde vezi ca scriu, sricandu-mi orice dispozitie, inclusiv topicul asta, pe care nu scriai deloc inainte sa plec...

Cum te-ai bagat si alaltaseara peste o discutie de a mea...  :slap2

Esti mai ceva ca o raie, aia macar se trateaza, de un parazit ca tine nu scapi neam!  :slap2

Postat

Klm-ule, da' ce facuşi aşa rau de sa-ţi ceri iertare!?

Prea clar nu-mi este, că io sunt uMpic retardat , da" nu strică să-ţi mai ceri iertare din când în când. 

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Azi, dupa ce am terminat cu treaba, mi-am propus sa merg la mall Coresi. Zis si facut, pe drum imi taie calea un bou cu Infinity, trece dobitocul, brusc, de pe prima pe banda a doua fara sa semnalizeze, nimic. Era sa-mi ia bine aripa dreapta fata, noroc cu reflexele mele nemaipomenite si nemaiintalnite :P. Incep sa-l claxonez pe ala, flash-uri cu farurile, flutur degetul mijlociu la greu, franeaza ala , nervos, in fata mea, ma obliga sa opresc si eu. Ne dam amandoi jos din masini, ca la comanda, ca sa facem cunostinta. Urmeaza un schimb de amabilitati: "O fut pe ma-ta, bai cacatule!" versus "Sa-ti fut copiii-n gura, putregaiule!". Ne limitam la acest recital de perle lingvistice. Actiunea full contact sau judo a cazut rapid, cand un domn binevoitor s-a apropriat de noi si ne-a rugat frumos, cu un glas duios, sa simplificam urgent peisajul si sa nu mai incurcam circulatia, in caz contrar, o sa ne izbeasca pe amandoi cap in cap, in asa hal ca :ill  :ill. Domnul binevoitor semana foarte bine (marime + infatisare) cu ursuletul ala grizzly din filmul lui Inarritu: "Revenant" cu Leo diCaprio si Tom Hardy, asa ca, noi, ca la comanda, l-am ascultat imediat si am taiat-o de acolo ca Speedy Gonzales. Goneam, bai frate, cu o viteza pe sosea de ziceai ca ma antrenam pentru raliul Paris - Dakar. Ajung la mall (mai repede decat anticipasem), fac shopping-uri, mai casc gura pe la magazine, o cafeluta, una alta si zbughea inapoi acasa.

Acu-s bine mersi, cred ca ma uit din nou la filmul pe care l-am pomenit mai sus.

Ma simt bine? Fuck yes!

post-168894-0-65508100-1457975723_thumb.jpg

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...