Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai ca ti-am facut lipeala cu visul urat, poate va mirositi jegul unul celuilalt

Eu? Ce spui si tu... Eram curioasă doar daca e asa cum se zice despre tine... ca sa nu crezi ca lynx m-a inspirat sa scriu un text când chiar sunt plictisită.
  • Like 7
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca ne lingi iti tragem sio mama de bataie poate dormi linistit noaptea asta

Faci dominare?
  • Oras:B
Postat

daca ne lingi iti tragem sio mama de bataie poate dormi linistit noaptea asta

Nu pot spune acelasi lucru, as face un pacat, pe ti e te-a batut Dumnezeu!

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Bah, tu esti un animal raspopit, ai violat femei si te-au dat afara din biserica. Mai rau este ca te-ai bagat si la popouri de stareti. Se pare ca nu i-ai satifacut si ai ajuns sa belesti pula pe centura.

nui asa cal urasti pe tactu ca a fututo pe mata cand erau beti amandoi si tea avortat pe tine?

Postat

Faci dominare?

te las pe tine sa zdrobesti sub calcai o libarca zemoasa ca acest nevertebrat numit lisandru 

Postat

Eu? Ce spui si tu... Eram curioasă doar daca e asa cum se zice despre tine... ca sa nu crezi ca lynx m-a inspirat sa scriu un text când chiar sunt plictisită.

Plictiseala nu este o scuza! Ori gandesti, ori esti o muie!

Postat

Nu pot spune acelasi lucru, as face un pacat, pe ti e te-a batut Dumnezeu!

ai dato pe scripturi, faci laba cand citesti biblia?

Postat

nui asa cal urasti pe tactu ca a fututo pe mata cand erau beti amandoi si tea avortat pe tine?

Pana acum nu m-am luat de parintii tai! Adevarul este ca nu cred ca si-au dorit un idiot ca tine asa ca le doresc tot binele din lume

Postat

ai dato pe scripturi, faci laba cand citesti biblia?

Cand aud de ti e nici laaba nu mai fac! Pana mea, ies din canal mutanti ca tine

Postat

Pana acum nu m-am luat de parintii tai! Adevarul este ca nu cred ca si-au dorit un idiot ca tine asa ca le doresc tot binele din lume

iam zis lu mama si lu tata de tine si se bucura ca nau adus pe lume asa un retardat

Postat

Cand aud de ti e nici laaba nu mai fac! Pana mea, ies din canal mutanti ca tine

la cat esti de retardat nici la canale nai loc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Plictiseala nu este o scuza! Ori gandesti, ori esti o muie!

Inteligenta si forta unui om nu sta doar in gândire... stai linistit. Sunt atâtea lucruri pe lumea aceasta si-n inima mea încât este păcat sa ma opresc la un grăunte de gândire. Clipa îmi poate oferii mai mult decat un gand... Ai facut măcar o data sex în care sa nu găsesti nici măcar un gand în mintea ta?
Postat

Inteligenta si forta unui om nu sta doar in gândire... stai linistit. Sunt atâtea lucruri pe lumea aceasta si-n inima mea încât este păcat sa ma opresc la un grăunte de gândire. Clipa îmi poate oferii mai mult decat un gand... Ai facut măcar o data sex în care sa nu găsesti nici măcar un gand în mintea ta?

lasal ca in tigva carei tine loc de dop in gat nus decat curvele pe care le batea ca sai dea bani

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

te las pe tine sa zdrobesti sub calcai o libarca zemoasa ca acest nevertebrat numit lisandru

Nu... mai bine nu... mai bine sa nu-mi fie lăsat nimic pe mână cu astfel de intenții. E mai bine sa nu fiu singură... am motivele mele.
Postat

Nu... mai bine nu... mai bine sa nu-mi fie lăsat nimic pe mână cu astfel de intenții. E mai bine sa nu fiu singură... am motivele mele.

dai cu flit ca moare singur

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

lasal ca in tigva carei tine loc de dop in gat nus decat curvele pe care le batea ca sai dea bani

Da... am zis ca eram curioasă daca e asa, si am zis sa-i vad măcar o singură reacție. În rest nu am ce sa-ti spun mai mult decât e în primul text referitor la acest subiect.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

dai cu flit ca moare singur

Măi...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A loat bătaie Astra

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

La cat de nespalat esti ai succesuri' doar la bulangii ca troleu, justitiari, picon, etc

Pardon? 

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13900083_301467153555808_5866504127782706077_n.jpg?oh=ef002001855fc6284756823ba08ab301&oe=5821233D :D  :hug1

• Like 6
  • Minus 19
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ce nu folosesti tot W7,mie mi se pare cel mai bun Win si la mine merge de zbarnaie de vreo cativa ani buni :) ........W8 mi se pare cam de cacat,cel putin interfata e infecta :)

:iagree

Am incercat 2 versiuni de W7, la sfarsitul instalarii se dezinstaleaza spunand ceva de incompatibilitate...

Si cei de la service s-au scarpinat in ceafa. :slap2

Ieri nu am avut rabdare, azi am rezolvat cu stick-ul de net si i-am dat update, W8.1 e ceva mai suportabil, cel putin e cu licenta, decat un W7 piratat.

:hug1

Scumpete,apelează și tu la un amic sa pună pe un stick Windows.E mai rapid.Și sa știe sa-l facă și bootabil.

A doua chestie,la instalare sa știe el sau tu,sa dai setare în Bios,ca Primary Boot sa fie stick-ul. Te scutește de cumpărarea unui dvd extern.Împuști doi iepuri as zice-te alegi cu Windows sho puvunula. :)

Am apelat la dvd r extern, mai am niste chestii pe cd/dvd, mai vechi, dar nu de neglijat... :)

O sa iau si un hd extern sa-mi pun toate cele in caz ca mai are apucaturi laptopul, desi am 2 partitii deseori nu-mi ajunge memoria.

In bios oricum a trebuit sa intru sa booteze de pe cd.

:hug1

OT: Ma simt odihnita, dupa o zi de rahat ce a fost ieri, azi pare cu potential placut... :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Odihnit ce pula mea....

Vizitator
Postat

se cam invarte casa cu mine :)))

cred ca am exagerat cu apa minerala

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...