anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 3, 2018 Își face singură.Numai pomeni astepti Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 3, 2018 Numai pomeni asteptiDe la matale, mamae, doar dacă sunt în pragul comei alcoolice 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 3, 2018 De la matale, mamae, doar dacă sunt în pragul comei alcooliceInca respiri? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 4, 2018 =)))) Amuzată Și că sa nu întrebați de ce, am sa va spun... De Pisalaul forumului... Satul de atâta orez cu paine, s-a apucat de plagiat =)))) și plictisit de atâta copy-paste a zis sa bage niste puncte negative să-și facă simțită prezența în ochii prințesei =)))) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 5, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 5, 2018 Terminata/rupta/frantaAi inceput muncile agricole? 1 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 5, 2018 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ai inceput muncile agricole?De ce întrebi? Ești interesat sa mănânci eco/bio/natural? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 5, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 5, 2018 De ce întrebi? Ești interesat sa mănânci eco/bio/natural?Nope. Nu cred in prostiile cu eco si bio..... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Abuzat ! De fapt nu ma simt...chiar sunt abuzat ! :) ... si e si luni ! *are legătură cu job-ul , nu va gânditi la... nu , nuuu :) 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Răcit cobză. 1 3 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Februarie 5, 2018 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Februarie 5, 2018 Răcit cobză.Multa sanatate, Maestre! :)O ”aspirina” ar fi chiar salutara! ;) 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Răcit cobză.Sănătate! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Multa sanatate, Maestre! :)O ”aspirina” ar fi chiar salutara! ;)Sănătate! Mulțumesc! Sunt mult mai bine acum. Nu prea bolesc eu. 1 3 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Plina de energie. Era sa rup patul azi. 2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Răcit cobză. Greieras cobzar de noapte,ai racit de nu se poate.Asistenta medicalate va scoate-acum din boala.O angajezi o saptamanasa iti tina cucu-n manasi, in funduletul gol,sa te frece cu carmol,sa iti prepare ceiuturi,cand, din nari, simti ca-ti ies turturi. 2 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 V, cand o sa intelegi ca eu ma pis pe tine si pe avertismentele tale? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Se observă cu okiu liber, bă, muistule. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Acum asa... :) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Miskin is in Veil... Again. :))) 1 Link spre comentariu
cvrtester Reputație: 175 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ma simt "bine ok":))Voi?In alta ordine de idei, cand a fost ultima data cand le-ati multumit doamnelor si domnisoarelor de pe forum, ca mna in real e ai greu 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Ma simt "bine ok":))Voi?In alta ordine de idei, cand a fost ultima data cand le-ati multumit doamnelor si domnisoarelor de pe forum, ca mna in real e ai greuVineri 2 feb. 2018 am adresat mulțumiri unei domnișoare de pe forum. Sper sa mai am ocazia ☺ 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Inspirat..."turat"...motivat ;) 3 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 . Link spre comentariu
ciuciuca Reputație: 168 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Romania/Arad Oras:Romania/Arad Partajează Postat Februarie 6, 2018 Nu am chef de munca ..... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Nu am chef de munca .....de pwzda ai kef? :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum