katran Reputație: 1093 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Katrane, boschetar de 3 zile, ce esti, sa nu cumva sa te pierzi in Krung Thep. ...a dracului tarfelnita esti ma ... arunci cu d-astea , marlanule !!! Vrei tu neaparat sa ma oftici , este ? Porcusor paros ce esti ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114331 Postat Februarie 19, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 19, 2018 Am baut degeaba! :laugh2Una aranjeaza flori artificiale, alta nu stie sigur daca blonda arata cat gandeste... unii s-au tot frecat cu putzile intre ei pana era sa-mi iasa bautura... Bleah!Ma bag in pat, scarbos site! :rax2 1 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Un sistem draconic Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Ma simt manipulata. :laugh2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Mirifica. Minunea lumii. Ce drag imi e de mine ! Ma pup singura. De mangaiat, prefer sa ma mangaie partenerul ... Cine vine sa ma mangaie ? 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Sexoasa. Fiindca am sexoase buci,sunt strigata : - Ai s-o-ncurci !Mi se spune : - Faci in ciuda !iar prenume mi-este Uda.Poreclita : Iti dau tarcoale,Te-as proba la balamale,Ti-as da-o la temeliesi-alte asemeni, vreo mie. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 O mie de ce ? :)))) Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2018 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 19, 2018 nebunatica=incarcata/conectata” :laugh2 10 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 nebunatica=incarcata/conectata” :laugh2 La ce ti-ai conectat bucile alea, honey? :crazyloveOff topic si on topic in acelasi timp: mi s-a sculat! :laugh2 4 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2018 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 19, 2018 nebunatica=incarcata/conectata” :laugh2 La ce ti-ai conectat bucile alea, honey? :crazyloveOff topic si on topic in acelasi timp: mi s-a sculat! :laugh2la curent ”trifazic” DIADINAMIC :laugh2 , amu sa vezi ce spor oi avea :feet :kiss3 8 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 19, 2018 nebunatica=incarcata/conectata” :laugh2 La ce ti-ai conectat bucile alea, honey? :crazyloveOff topic si on topic in acelasi timp: mi s-a sculat! :laugh2daca ti se scoala pula la babe ai o problema,se numeste gerontofilie. Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 la curent ”trifazic” DIADINAMIC :laugh2 , amu sa vezi ce spor oi avea :feet :kiss3 La ce foloseste asta, honey?? 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 daca ti se scoala pula la babe ai o problema,se numeste gerontofilie. Stii, un prieten de-al meu are o vorba: "tra-la-lelii, piszda catzelii"...Da, mie mi se scoala la "babe" si sunt gerontofil.Probleme, parinte?! 5 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 19, 2018 Stii, un prieten de-al meu are o vorba: "tra-la-lelii, piszda catzelii"...Exact! Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Exact!Ma bucur ca esti de acord cu mine.Doamne-ajuta! 4 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 neata! https://funcatpictures.com/wp-content/uploads/2015/10/funny-cat-pictures-in-need-of-coffee.jpg 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 neata! https://funcatpictures.com/wp-content/uploads/2015/10/funny-cat-pictures-in-need-of-coffee.jpgNeata ... ce mai faci? ce mai zici? 2 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 Neata ... ce mai faci? ce mai zici? nu mai zic nimic pana la a treia cana... am avut o zi ieri, de n-am mai stiut cum ma cheama :slap2 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 nu mai zic nimic pana la a treia cana... am avut o zi ieri, de n-am mai stiut cum ma cheama :slap2... trebuie sa gandsti pozitiv ... si trece pe ceai ca 3 cani de cafea e cam mult. Parerea mea :hihat 2 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 ... trebuie sa gandsti pozitiv ... si trece pe ceai ca 3 cani de cafea e cam mult. Parerea mea :hihat de fapt, fac cam trei litri de cafea in fiecare dimineata :laugh2(inca) am tensiune de aviator :D 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 de fapt, fac cam trei litri de cafea in fiecare dimineata :laugh2(inca) am tensiune de aviator :Dpai de aia nu dormi (vorba cantecului eu ... iarna nu dorm ... tra la la)aha ... inseamna ca te incadrezi intre 25-35 de ani ... :hmmm 2 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 pai de aia nu dormi (vorba cantecului eu ... iarna nu dorm ... tra la la)aha ... inseamna ca te incadrezi intre 25-35 de ani ... :hmmm ba dorm, ma, dar mai decalat, asa :D.... imi fac somnul de frumusete :innocent sigur ca da.... am spiritul tanar :laugh2 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 ba dorm, ma, dar mai decalat, asa :D.... imi fac somnul de frumusete :innocent sigur ca da.... am spiritul tanar :laugh2off ... da-ti drumul :wink2 la PM-ul ala ca vreau sa-ti spun parerea mea despre tine si de ce ai intrat pe forumul asta... dar nu pot sa spun in clar, ca te asalteaza toti forumistii. Din experienta mea ... femeile au fantezii mai puternice si mai kinky decat barbatii, doar ca barbatii au curajul sa le puna in aplicare.Nu mai zic ... nimic in plus ... te astept pe PM. 2 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 20, 2018 off ... da-ti drumul :wink2 la PM-ul ala ca vreau sa-ti spun parerea mea despre tine si de ce ai intrat pe forumul asta... dar nu pot sa spun in clar, ca te asalteaza toti forumistii. pana la urma o sa fac alergie la cuvantul ala :slap2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Off, da-ti drumul, forbiden-desire, simt ca vrei sa-mi spui parerea ta despre mine :)Da' mai repede, anul asta, daca se poate, ca o sa vina alta inaintea ta, daca nu te grabesti :!!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum