Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vrut sa scriu agramat ca tine, dar totusi mai bine sa scriu romaneste, ca unii nu au trecut pe la scoala,stateau la labuta ! Se scrie "mare ti-e" . Dar na..tu nu stii cu de astea mari,nu iti e mare nimic,  tu esti cu cele mici ,de asta nu scrii corect ! 

• Minus 3
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

Am vrut sa scriu agramat ca tine, dar totusi mai bine sa scriu romaneste, ca unii nu au trecut pe la scoala,stateau la labuta ! Se scrie "mare ti-e" . Dar na..tu nu stii cu de astea mari,nu iti e mare nimic,  tu esti cu cele mici ,de asta nu scrii corect ! 

Mai trista viata decat a ta...nici Ion Iliescu nu o are !! Iti dau 100 lei sa mai dai negative? :)))))) Mare tie?? gradina Doamne si e un singur prost in ea !

mai ai si alte fustrari falcosule ? poti sa ni le zici aici :))))

• Like 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Ce este varsta ? Un simplu numar, fara nicio importanta ! :)

80 de ani !!!! La Multi Ani ! :)

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Amada la St. Petersburg ? :) :) :) 

Vizitator sserum
Postat

Nu vad o coerenta a ideilor la tine ... Vorbesti aiureli. Ti-am mai spus ca nu stii nici sa taci, nici sa vorbesti si ai putere slaba de intelegere a lucrurilor. Ce te fute grija de poeziile mele, ti le-am scris tie,  pe parbrizul masinii sau pe usa ta, de la intrarea in casa ori ti le-am tatuat pe piept  ?

Greşeşti ! Dacă mi-aş dori să-mi tatuez din versurile tale, dacă !!!... nu pe piept aş face-o, ci pe ... pulă, le bat, bwahahahahahaha

P.S. aici ... scriu ! Nu vorbesc, toanto !

Vizitator sserum
Postat

Si mai e pacat ca nu stii sa vorbesti frumos ... Esti needucat.

P. S. Daca aveai un comportament ok te faceam asistentul meu in show-uri.

Realizezi că mă jigneşti ? Îmi cunoşti tu părinții, familia, să-mi spui că sunt ... needucat ?

.. asistent ? ..

consuela ai fost, siana eşti, cu mine cum te renumeai ?

Tusea şi junghiul ?

Bwahahahaha....

• Oras:bucuresti
Postat

Realizezi că mă jigneşti ? Îmi cunoşti tu părinții, familia, să-mi spui că sunt ... needucat ?

.. asistent ? ..

Tusea şi junghiul ?

Bwahahahaha....

Parintii sunt oglinda copiilor lor ... Te-am citit bine din prima.

Ca asistent erai bun sa te imbrac in tarfa si sa te pun sa sugi pula in locul meu, asteptand clientii cu un dildo infipt in cur. Dar nu te ridici tu, la nivelul asta, ca sa fii bagat atat de mult in seama.

Postat

Greşeşti ! Dacă mi-aş dori să-mi tatuez din versurile tale, dacă !!!... nu pe piept aş face-o, ci pe ... pulă, le bat, bwahahahahahaha

P.S. aici ... scriu ! Nu vorbesc, toanto !

Mars, in fundul clasei, si fa-ti o laba trista, ca sunt satula de idioti, ca tine ! Te las repetent anul asta !

• Oras:FALASTOACA
Postat

.. asistent ? ..

Tusea şi junghiul ?

Bwahahahaha....

Parintii sunt oglinda copiilor lor ... Te-am citit bine din prima.

Ca asistent erai bun sa te imbrac in tarfa si sa te pun sa sugi pula in locul meu, asteptand clientii cu un dildo infipt in cur. Dar nu te ridici tu, la nivelul asta, ca sa fii bagat atat de mult in seama.

Ba Serum,fa-ti schimbare de sex,ca nu meriti sa fii numit barbat.De cateva luni taratura asta te umileste iar ti taci si inghiti.

Ai-de PLM?

Postat

Ba Serum,fa-ti schimbare de sex,ca nu meriti sa fii numit barbat.De cateva luni taratura asta te umileste iar ti taci si inghiti.

Ai-de PLM?

Vad ca atunci cand e de supt pula, dai din coate sa iesi in fata, s-o sugi tu, primul. Pai pe tine te-am umilit de o suta de ori mai mult, latura umana, ce esti.

Nu mai incerca sa instigi oamenii intre ei, ca nu iti mai iese, s-a dus vremea ta, nea parnaie !  Iti da sserum una cu pula in cap de te adoarme pe veci, ca e mai tanar si mai potent decat tine.

Postat

Vad ca atunci cand e de supt pula, dai din coate sa iesi in fata, s-o sugi tu, primul. Pai pe tine te-am umilit de o suta de ori mai mult, latura umana, ce esti.

Nu mai incerca sa instigi oamenii intre ei, ca nu iti mai iese, s-a dus vremea ta, nea parnaie !  Iti da sserum una cu pula in cap de te adoarme pe veci, ca e mai tanar si mai potent decat tine.

Mortaciune,daca eram in locul flausatului,te legam cu lanțul de gat si te scoteam in pizda goala in strada,iar pe procuror/proxenet il futeam in cur si apoi ii dadeam la muie.

Pe zdrente ca tine m-am pisat pe multe...la propriu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...