Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iar te iei de lucruri sfinte, mai bine lasa-ma sa visez la o buzdruna de tiganca cu labii cafenii, delicios... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Dudesti
Postat

Iar te iei de lucruri sfinte, mai bine lasa-ma sa visez la o buzdruna de tiganca cu labii cafenii, delicios... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Plm,nu ca vreau sa-ti tai din elan,dar dupa cum arata in poze,siguranta are gingiile vinete si labiile de un maroniu exagerat de accentuat =))

Spor la treaba! :)

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Azi ma simt trista :blushing2  am revazut pe iubirea mea ,sufletul si viata mea  :girly   te iubesc viatza mea Ventrinoooo..a trebuit sa plec si te-am lasat suparat.. :girly  sunt trista.... fut-ui mama masii de viata...cine poate sa ma ajute.?.sa-mi ridice putin moralul...vreau sa zambesc :blushing2

• Like 1
Postat

Mi-a fost dor de tine, ti-am simtit lipsa viata mea. Tucu-te-as pe labia dreapta.  :kiss3

Te ador ca pe un puiul meu, inima mea.  :serenade  :serenade  :serenade  :serenade

Postat

Nu mai fii suparat stefi, lasa ca la noapte exorcizam patul... :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos sa vezi cum iti trec toti dracii..... :werinlove  :werinlove  :werinlove

Postat

sunt trista.... fut-ui mama masii de viata...cine poate sa ma ajute.?.sa-mi ridice putin moralul...vreau sa zambesc :blushing2

Xoxo,e singurul care-ti poate readuce zambetul pe buze =))

Postat

Nu mai fii SUPARATA Stefi, lasa ca la noapte exorcizam patul... :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos sa vezi cum iti trec toti dracii..... :werinlove  :werinlove  :werinlove

TE IUBESC VENTRINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CURAT SI SINCER..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti cel mai adevarat BARBAT de pe forumul asta.. :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  te pup apasat 

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ba ventrino =)) te iubeste un transexual =))

• Minus 2
Postat

Xoxo,e singurul care-ti poate readuce zambetul pe buze =))

da nu este oneline :no2 .........sa ma injure sa zica ceva.... o fi cu familia.... fie sanatos :blushing2  :girly

Postat

da, e femeie, CU PULA =))

• Minus 2
Postat

TE IUBESC VENTRINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CURAT SI SINCER..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti cel mai adevarat BARBAT de pe forumul asta.. :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  te pup apasat 

Cine m-o fi pus pe mine sa fac dragoste cu tine.  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :maninlove  :maninlove  :maninlove

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...