Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:#nothere

Daca nu incetezi cu glumele proaste o sa refuz sa vorbim privat iarasi. Pt ca nu e ok sa ma indispui cu glume de cacat si raca. Eu nu am de ce sa ma gandesc la ea, evit femei de genul ei nu ii dedic ganduri si insteres de niciun fel spunandu.i in fata de cand a aparut ca o consider f proasta ,goala pe dinauntru,comuna etc etc de duzina,

nu am ce sa caut eu cu pitpoance frustrate crizate care sa agata de mine ca lipitoarea si halucineaza. Mai e si labila si are constant crize de nervi la vasrta mica sdi fraiere in spume pune botu ca orice botanista la cacat.

Tie iti convine sa te faca loverboy?ia sa ii ceri sa iti trimita asemeni sa arate ca poate

eu zic sa o iei usor asa agale pe langa mine ca esti pe teren minat :)abia ieri ti.am vb dupa multa vreme,nu ti.o lua in cap

[/url]

• Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Mda.. induiosator :))))

Nu este Ines asa! Încearcă sa înțelegi ca aici vorbele sunt de doua feluri...mari si late!

• Like 6
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

A scz tantric,mii de scz ma ocup cu altceva.my bad de data asta.sa nu o fac eu pe ea sa se simta nu vuceversa.

Chiar sunt prinsa tare cu multe de data asta am pricept eu prost. Sper sa acceptoi ca am crezut ca ai citata.o pe ea. Am urmarit toata conversatia pe sarite ca fac altceva de reo 2ore

Se vede ca esti prinsă...vai de tine cum ai scris textul acesta, cu picioarele! 😅😅😅

PS. Acesta a fost un roast, mi-ai dat ocazia...nu te impacienta, n-am avut in intenție sa te jignesc!

• Like 6
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Daca nu incetezi cu glumele proaste o sa refuz sa vorbim privat iarasi. Pt ca nu e ok sa ma indispui cu glume de cacat si raca. Eu nu am de ce sa ma gandesc la ea, evit femei de genul ei nu ii dedic ganduri si insteres de niciun fel spunandu.i in fata de cand a aparut ca o consider f proasta ,goala pe dinauntru,comuna etc etc de duzina,

nu am ce sa caut eu cu pitpoance frustrate crizate care sa agata de mine ca lipitoarea si halucineaza. Mai e si labila si are constant crize de nervi la vasrta mica sdi fraiere in spume pune botu ca orice botanista la cacat.

Tie iti convine sa te faca loverboy?ia sa ii ceri sa iti trimita asemeni sa arate ca poate

eu zic sa o iei usor asa agale pe langa mine ca esti pe teren minat :)abia ieri ti.am vb dupa multa vreme,nu ti.o lua in cap

Eu cand ti-am zis ca rade de tine , mi-ai zis ca mint . :))) tu ma bagi mereu in seama cu replicile tale in care te dai ce nu esti, iar eu am fost nevoita sa iti reamintesc ca esti ..zero barat :)))
  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

pt mailu trimis si postarea de mai sus esti mort pt mine cacat cu ochi. Iti interzic din nou si definitiv sa ma mai contactezi eu raprtandu-te din nou ca spam cat despre forum hai sa lucram la banarea ultimului meu cont :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu cand ti-am zis ca rade de tine , mi-ai zis ca mint . :))) tu ma bagi mereu in seama cu replicile tale in care te dai ce nu esti, iar eu am fost nevoita sa iti reamintesc ca esti ..zero barat :)))

Nu e bine sa stam supărați Innes, avem alte treburi de făcut mai importante... Însă, asta cu râsul de altul ti-o pot întoarce eu grav si nici nu te sesizezi, de fapt in sine! Asa ca pisicut, doar n-are ce face si nu trebuie sa ii acordam atâta importanta... Vezi, intreaba pe Adina, ca i-am exemplificat ieri fenomenul in privat, nu stiu cum a luat-o...ca nu prea este setată pe raspuns, eu doar am facut actiunea! Asta cu facut actiunea...mi se pare o formulare bizară, dar deh, asta-i limba romana, e a mea si o accept!

• Like 6
  • Minus 17
Link spre comentariu

pt mailu trimis si postarea de mai sus esti mort pt mine cacat cu ochi. Iti interzic din nou si definitiv sa ma mai contactezi eu raprtandu-te din nou ca spam cat despre forum hai sa lucram la banarea ultimului meu cont :)

Si ti-am spus si ca ai tulburari de comportament .

Link spre comentariu
  • Oras:Back home

Vezi donsoara ines de ce nu te mai cred eu ... vorbesc in general, nicidecum de un fapt anume.

Spui ca esti retrasa ,,chipurile,, ca sa te dai singura de gol ca ai programari !

P.S. Da-o-n plm de treaba, macar poti fi consecventa in afirmatii !

Vezi totusi sa nu-l astepti pe cel cu programarea in slapi de casa ... esti de lux donsoara, nu ?

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vezi donsoara ines de ce nu te mai cred eu ... vorbesc in general, nicidecum de un fapt anume.

Spui ca esti retrasa ,,chipurile,, ca sa te dai singura de gol ca ai programari !

P.S. Da-o-n plm de treaba, macar poti fi consecventa in afirmatii !

Vezi totusi sa nu-l astepti pe cel cu programarea in slapi de casa ... esti de lux donsoara, nu ?

Trebuiau înroșite alte cuvinte din text si treaba era ca si făcută!

• Like 7
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Si ti-am spus si ca ai tulburari de comportament .

Nici asa Innes! Mai încearcă! Si-au stors si altii creierii cu ea! Iar pe anumiti i-a secatuit cu storsul ăsta... Asta ii este si meseria de fapt, a afirmat in repetate rânduri aici, aceasta! Iar dacă faci o alăturare a cuvintelor "stors" si "tors" iti iese un roast destul de bun...

• Like 7
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Duduie Vis, ai liber de la mine sa inrosesti ce-ti doreste inimioara ...

Nu stiu s-o fac... 😦

PS. De ce ma necajesti cu aceasta...si imi mai spui si duduie pe deasupra? Ce ti-am facut eu!? ðŸ˜

• Like 7
  • Minus 17
Link spre comentariu

Nu stiu s-o fac...

PS. De ce ma necajesti cu aceasta...si imi mai spui si duduie pe deasupra? Ce ti-am facut eu!?

Chiar nimic nu mi-ai facut donsoara Vis ... scuze pt ,,duduie,, ...

Nu te necajesc deloc, ti-am comunicat doar ca ai mana libera sa faci ce doresti.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

La cate conturi ai avut banate , ce ar mai fi unul in plus :)))))))

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...