anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 si colesterolul ce zice? :laugh2vezi ca trebuie sa faci miscare multa ... :feetAcum am voie...sunt la regim "miscator" :p
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Acum am voie...sunt la regim "miscator" :Pnu stiu ce inseamna .... daaar imi place cum suna :laugh2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 nu stiu ce inseamna .... daaar imi place cum suna :laugh2Perversule, nu e ceea ce gândești =))))
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Perversule, nu e ceea ce gândești =))))am o gandire sanatoasa de barbat heterosexual .... :laugh2.... si mie imi place miscarea, in special aia facuta la orizontala :laugh2 2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Ce bine ma simteam inainte de recenzie! :) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 am o gandire sanatoasa de barbat heterosexual .... :laugh2.... si mie imi place miscarea, in special aia facuta la orizontala :laugh2Așa așa...nu da norocul peste mine zilele astea??? Neeee... Abstinenta voită...da' recuperez curând și atunci atârn in cui ghiftuiala nesimțită :( 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Așa așa...nu da norocul peste mine zilele astea??? Neeee... Abstinenta voită...da' recuperez curând și atunci atârn in cui ghiftuiala nesimțită :(aha :wink2 ... dar si cand o trece ... presimt ca o sa rupi "patul" :onbed 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 aha :wink2 ... dar si cand o trece ... presimt ca o sa rupi "patul" :onbedSesizez o fărâmă de invidie :p 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 Ce bine ma simteam inainte de recenzie! :)Cine ți-a stricat feng-shui-ul? Spune repede! Mă duc să-l...disciplinez 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Sesizez o fărâmă de invidie :P... si gelozie chiar as putea zice.... :laugh2M-am saturat sa "ma pastrez" pentru weekend ... sperand intr-o minune :angry 2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Cine ți-a stricat feng-shui-ul? Spune repede! Mă duc să-l...disciplinezAm si uitat cum le zice :)
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 ... si gelozie chiar as putea zice.... :laugh2M-am saturat sa "ma pastrez" pentru weekend ... sperand intr-o minune :angryBati vreun apropo??? Nu-mi amintesc sa fi promis ceva cuiva (memorie scurta) :p
katran Reputație: 1093 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Beat turta !!! Ranga m-am facut ! Clei ! Am dus muierea si odrasla la aeroport , au plecat pe coclauri vreo saptamana , am ramas flacau !!! Obiective : 1. Vreau s-o fut pe Deliaro in gura pana plange ...2. Vreau s-o fut pe Vis Naucitor in cur ( bine , asta e long-shot , ca nu ma vad pe drum pana la Valcea ... ) Unde-i tembelul de Miskin ? Fir-ai tu sa fii de loaza cracanata , la toamna vreau sa fac o excursie la Bangkok , in Tailandezia ... fac 25 de ani de casnicie si i-am promis ... am belit pula . Unde stau si io vreo 5-6 zile la un hotel misto ? 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Beat turta !!! Ranga m-am facut ! Clei ! Am dus muierea si odrasla la aeroport , au plecat pe coclauri vreo saptamana , am ramas flacau !!! Obiective : 1. Vreau s-o fut pe Deliaro in gura pana plange ...2. Vreau s-o fut pe Vis Naucitor in cur ( bine , asta e long-shot , ca nu ma vad pe drum pana la Valcea ... ) Unde-i tembelul de Miskin ? Fir-ai tu sa fii de loaza cracanata , la toamna vreau sa fac o excursie la Bangkok , in Tailandezia ... fac 25 de ani de casnicie si i-am promis ... am belit pula . Unde stau si io vreo 5-6 zile la un hotel misto ?:))))))))))))))))))))
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2018 Beat turta !!! Ranga m-am facut ! Clei ! Am dus muierea si odrasla la aeroport , au plecat pe coclauri vreo saptamana , am ramas flacau !!! Obiective : 1. Vreau s-o fut pe Deliaro in gura pana plange ...2. Vreau s-o fut pe Vis Naucitor in cur ( bine , asta e long-shot , ca nu ma vad pe drum pana la Valcea ... ) Unde-i tembelul de Miskin ? Fir-ai tu sa fii de loaza cracanata , la toamna vreau sa fac o excursie la Bangkok , in Tailandezia ... fac 25 de ani de casnicie si i-am promis ... am belit pula . Unde stau si io vreo 5-6 zile la un hotel misto ? Nu plânge. De Deliaro, zic.
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 2, 2018 În pericol!Nevastă-mea dă semne evidente că vrea să mi-o pună!Asta înseamnă că au plecat "musafirii"!Mă așteaptă momente grele,dar plăcute!Îmi place să trăiesc periculos!!
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 3, 2018 În pericol!Nevastă-mea dă semne evidente că vrea să mi-o pună!Asta înseamnă că au plecat "musafirii"!Mă așteaptă momente grele,dar plăcute!Îmi place să trăiesc periculos!!Am simțit bine pericolul!Din fericire am scăpat!Întreg și nevătămat!La fel și orgoliul și reputația mea!
katran Reputație: 1093 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2018 Bleah ... berea e bere , ce sa zic ... da' laturilea alea cine le-a vomitat ? Fa n-auzi ? Te-am intrebat un smen ... Da' si mie un pont , un hotel decent in Bangkok , sa stau vreo cateva zile cu familia ...
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Cu mare placere, trebuie doar sa ma rogi frumos.In privat.
katran Reputație: 1093 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2018 Cu mare placere, trebuie doar sa ma rogi frumos.In privat. Bineee .... vrei tu sa ma milogesc ... ok , no problem . Am promis , si tre' sa ma tin de cuvant , altfel ... cheers.
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Consulta un agent de turism.Sau Google.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 3, 2018 Bineee .... vrei tu sa ma milogesc ... ok , no problem . Am promis , si tre' sa ma tin de cuvant , altfel ... cheers. Păi, dâ unde pula mea să capete și el validare. Ete coalea, de la târfe proaste și pyzdoy sensibyly. 2
katran Reputație: 1093 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2018 Consulta un agent de turism.Sau Google. Hai sa traiesti !!! Esti original , nu-i asa ? Pfff .... Bine ma , las' ca ma descurc singur ... tu sa fii sanatos . 1
katran Reputație: 1093 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2018 Păi, dâ unde pula mea să capete și el validare. Ete coalea, de la târfe proaste și pyzdoy sensibyly. Fratioare , nu fii naspa ... chiar credeam ca e capabil sa ma indrume . Nu se lauda el de atata timp si pune o gramada de poze p-acilea ? Ma gandeam ca stie el ceva , ca batut in cap nu este ... Acu' , ce sa zic ... avea dreptate , e corect sa-l intreb civilizat ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum