Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde

Nu am revenit , sunt doar in trecere citind ici si colo si nu-ti face griji, daca unii te baga in ignore, sunt suficienti de multi care sa te citeasca :D... **spam editat**itatea nu va depasi majoritatea ever

Nu-mi fac griji pentru asta, aprecieri mai multe se fac de cei nebuni dupa anilingus...  :laugh2

Mi-a parut bine sa te revad, sa fii fericita, meriti... :)

Si o sa fii.  :hug1

Link spre comentariu

:pimp  bleah!  

PS:

nu-ti bate capul cu mine.... nici tu nici altcineva 

Eram sigura, tocmai vroiam sa modific...  :laugh2

Nu te subestimam, calm down, tu nu esti o victima...

Nu-mi bat capul cu tine, tu ai cap.

Link spre comentariu

jos :)

Nu vad care e diferenta unde sunt... Sunt tot eu, nu ma ascund, daca vrea cineva sa ma gaseasca intradevar ca sa-mi faca rau, ar avea doar de suferit, asa am fost si in Bucuresti...

Nu mai pune botul la orice prostie...

Pretul e care e, nu fumez mai putin sau mai mult. :)

Link spre comentariu

cat mai sunt tigarile pe acolo? :)

In timp ce tu scriai asta, eu scriam in alta parte exact despre ce te gandeai tu...

Nu mai stiu daca ce fac este un dar sau un blestem...  :no2

Cert este ca nu o sa dispara si desi uneori ma incurca, de multe ori ma ajuta si nu vreau sa renunt la el, orice ar fi...

Acum ca sa usurez decizia, o sa ma retrag, nu mai stiu decat parola la n-am.ce.face.acum, dar poate reusesc sa "ma fac" ca nu o tin minte... :)

:wavey

Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end

supeeeer coool. si-a luat un vecin manelar sistem si ii face testul la maximum zilnic pe sandu ciorba si robert calota.

a invatat butonul repeat din winamp, fmm.  :slap2  :slap2  :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

si ai ciocanit la usa sa-i sugerezi si aia noua a lui sorinel cu vulturul pe stanca

banuiesc ca m-au ajuns ragaciunile unui preot, caruia ii bagam numai skrillex

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

WTF ! Ba baiatule, am fost sa fotografiez bujori si stejari spre Vaslui, se pare ca am pierdut o gramada ! Amanduta, probleme bre ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti

WTF ! Ba baiatule, am fost sa fotografiez bujori si stejari spre Vaslui, se pare ca am pierdut o gramada ! Amanduta, probleme bre ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Amandina  :blushing2

Ce probleme???

Si eu cui mai dau puncte???plecasi tu din tara,da de pe forum nu scapi tu di mine  :girly

Link spre comentariu
Vizitator

Deloc, deloc (nici nu vreau sa scap)! :blushing2 :hug1

Ce probleme???

Si eu cui mai dau puncte???plecasi tu din tara,da de pe forum nu scapi tu di mine  :girly

Link spre comentariu

:)

Mi-am retras contul...

M-am auto-regradat cum ar fi pentru ca scriu de pe asta...  :laugh2

Nu mai am puncte de dat, PM nu mai vreau, iar ma tragea cineva de maneca ca unde sunt, ca poate ne vedem... :)

In rest toate bune, cred, Randu' a fost sau mai este la plimbare... nu m-a mai interesat aspectul... Ilexus (Phoenix) incepe sa plateasca pana la urma pentru felul sau de a fi, mi-a epuizat rabdarea...

La Yka inca mai tin, desi mai fac spume din motive personale...  :laugh2

Totul bine. :)

Ce probleme???

:kiss3

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Phoai, cred ca m-am dilit, scriu intr-un fel de sare Sorina imediat cu gramatica :laugh2 :laugh2 De abia mai vad ce scriu, aici in zona Moldovei au fost 30 de grade la umbra, dar bujorii infloriti au facut toti banii ! Mai am si de developat. Ca sa nu zic ca inca nu am descarcat cardurile... :(

Link spre comentariu
Reputație: 9109

:)

Mi-am retras contul...

M-am auto-regradat cum ar fi pentru ca scriu de pe asta...  :laugh2

Nu mai am puncte de dat, PM nu mai vreau, iar ma tragea cineva de maneca ca unde sunt, ca poate ne vedem... :)

In rest toate bune, cred, Randu' a fost sau mai este la plimbare... nu m-a mai interesat aspectul... Ilexus (Phoenix) incepe sa plateasca pana la urma pentru felul sau de a fi, mi-a epuizat rabdarea...

La Yka inca mai tin, desi mai fac spume din motive personale...  :laugh2

Totul bine. :)

:kiss3

Berbecutooooooooooooooooooooooo,io fac spume,

Stii ca rasa noastra se straduieste din plin sa isi potoleasca impulsul(incapatanate,incontrolabile,dar nu tradeaza)...

Controlul il oobtii si din starea interioara,asa ca citeste pe aci,si apeleaza imediat la Amnezie....

Te pupa Yka,numai cu limba  :kiss3

Link spre comentariu

Berbecutooooooooooooooooooooooo,io fac spume,

Stii ca rasa noastra se straduieste din plin sa isi potoleasca impulsul(incapatanate,incontrolabile,dar nu tradeaza)...

Controlul il oobtii si din starea interioara,asa ca citeste pe aci,si apeleaza imediat la Amnezie....

Te pupa Yka,numai cu limba  :kiss3

:hihat  :kiss3

Link spre comentariu

Vizitator

Nu prea te vad adunat... Ai mari fluctuatii de pareri, ba haitz, ba cea...

Si nu tine de ce spune lumea, ci cu care lume te aliezi, pe moment...

Sa fie pace, deci s-a terminat plimbarea? :)

Da, pentru astazi da, multe frumuseti are tarisoara asta, inca exista locuri in care securea.drujba, bocancul, cizma, cazmaua, harletul, nu au intrat ! Dar au intrat gratarele si mititeii in schimb :( :hug1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...