am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu am revenit , sunt doar in trecere citind ici si colo si nu-ti face griji, daca unii te baga in ignore, sunt suficienti de multi care sa te citeasca ... **spam editat**itatea nu va depasi majoritatea ever Nu-mi fac griji pentru asta, aprecieri mai multe se fac de cei nebuni dupa anilingus... Mi-a parut bine sa te revad, sa fii fericita, meriti... Si o sa fii. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 17, 2015 bleah! PS:nu-ti bate capul cu mine.... nici tu nici altcineva Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 bleah! PS:nu-ti bate capul cu mine.... nici tu nici altcineva Eram sigura, tocmai vroiam sa modific... Nu te subestimam, calm down, tu nu esti o victima...Nu-mi bat capul cu tine, tu ai cap. Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 17, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Mai 17, 2015 On topic: Mi se termina tigarile si nu am chef sa ma duc pana jos...Plm, ma duc. cat mai sunt tigarile pe acolo? Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 cat mai sunt tigarile pe acolo? Unde? Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 17, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Mai 17, 2015 Unde? jos Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 jos Nu vad care e diferenta unde sunt... Sunt tot eu, nu ma ascund, daca vrea cineva sa ma gaseasca intradevar ca sa-mi faca rau, ar avea doar de suferit, asa am fost si in Bucuresti...Nu mai pune botul la orice prostie...Pretul e care e, nu fumez mai putin sau mai mult. Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 17, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 17, 2015 cat mai sunt tigarile pe acolo? In timp ce tu scriai asta, eu scriam in alta parte exact despre ce te gandeai tu...Nu mai stiu daca ce fac este un dar sau un blestem... Cert este ca nu o sa dispara si desi uneori ma incurca, de multe ori ma ajuta si nu vreau sa renunt la el, orice ar fi... Acum ca sa usurez decizia, o sa ma retrag, nu mai stiu decat parola la n-am.ce.face.acum, dar poate reusesc sa "ma fac" ca nu o tin minte... :wavey Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 17, 2015 supeeeer coool. si-a luat un vecin manelar sistem si ii face testul la maximum zilnic pe sandu ciorba si robert calota.a invatat butonul repeat din winamp, fmm. 1 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114294 Postat Mai 17, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 17, 2015 si ai ciocanit la usa sa-i sugerezi si aia noua a lui sorinel cu vulturul pe stanca 4 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 2 4 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 17, 2015 si ai ciocanit la usa sa-i sugerezi si aia noua a lui sorinel cu vulturul pe stancabanuiesc ca m-au ajuns ragaciunile unui preot, caruia ii bagam numai skrillex Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Mai 17, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Mai 17, 2015 http://s2.quickmeme.com/img/e8/e854c7c15b2a446a3f8e5909f6d645813ceca05e74489000181d589905897bab.jpg http://replygif.net/thumbnail/285.gif http://media.giphy.com/media/O0G59jUCTzCKI/giphy.gif Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 WTF ! Ba baiatule, am fost sa fotografiez bujori si stejari spre Vaslui, se pare ca am pierdut o gramada ! Amanduta, probleme bre ? :laugh2 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 WTF ! Ba baiatule, am fost sa fotografiez bujori si stejari spre Vaslui, se pare ca am pierdut o gramada ! Amanduta, probleme bre ? :laugh2 Amandina Ce probleme???Si eu cui mai dau puncte???plecasi tu din tara,da de pe forum nu scapi tu di mine Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Deloc, deloc (nici nu vreau sa scap)! Amandina Ce probleme???Si eu cui mai dau puncte???plecasi tu din tara,da de pe forum nu scapi tu di mine Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 WTF ! Ba baiatule, am fost sa fotografiez bujori si stejari spre Vaslui, se pare ca am pierdut o gramada ! Amanduta, probleme bre ? :laugh2 Mi-am retras contul...M-am auto-regradat cum ar fi pentru ca scriu de pe asta... Nu mai am puncte de dat, PM nu mai vreau, iar ma tragea cineva de maneca ca unde sunt, ca poate ne vedem... In rest toate bune, cred, Randu' a fost sau mai este la plimbare... nu m-a mai interesat aspectul... Ilexus (Phoenix) incepe sa plateasca pana la urma pentru felul sau de a fi, mi-a epuizat rabdarea...La Yka inca mai tin, desi mai fac spume din motive personale... Totul bine. Amandina Ce probleme???Si eu cui mai dau puncte???plecasi tu din tara,da de pe forum nu scapi tu di mine 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Deloc, deloc (nici nu vreau sa scap)! Asta ce a fost? Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 17, 2015 pantru raketi si asasini nu ezitati sa ma contactati.aduc 2 trenuri din N-E. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Phoai, cred ca m-am dilit, scriu intr-un fel de sare Sorina imediat cu gramatica :laugh2 De abia mai vad ce scriu, aici in zona Moldovei au fost 30 de grade la umbra, dar bujorii infloriti au facut toti banii ! Mai am si de developat. Ca sa nu zic ca inca nu am descarcat cardurile... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Asta ce a fost? Nu mai stiu, da-mi pace, incerc si eu sa ma adun momentan ! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Mi-am retras contul...M-am auto-regradat cum ar fi pentru ca scriu de pe asta... Nu mai am puncte de dat, PM nu mai vreau, iar ma tragea cineva de maneca ca unde sunt, ca poate ne vedem... In rest toate bune, cred, Randu' a fost sau mai este la plimbare... nu m-a mai interesat aspectul... Ilexus (Phoenix) incepe sa plateasca pana la urma pentru felul sau de a fi, mi-a epuizat rabdarea...La Yka inca mai tin, desi mai fac spume din motive personale... Totul bine. Berbecutooooooooooooooooooooooo,io fac spume,Stii ca rasa noastra se straduieste din plin sa isi potoleasca impulsul(incapatanate,incontrolabile,dar nu tradeaza)...Controlul il oobtii si din starea interioara,asa ca citeste pe aci,si apeleaza imediat la Amnezie....Te pupa Yka,numai cu limba Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu mai stiu, da-mi pace, incerc si eu sa ma adun momentan ! Nu prea te vad adunat... Ai mari fluctuatii de pareri, ba haitz, ba cea...Si nu tine de ce spune lumea, ci cu care lume te aliezi, pe moment...Sa fie pace, deci s-a terminat plimbarea? 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Berbecutooooooooooooooooooooooo,io fac spume,Stii ca rasa noastra se straduieste din plin sa isi potoleasca impulsul(incapatanate,incontrolabile,dar nu tradeaza)...Controlul il oobtii si din starea interioara,asa ca citeste pe aci,si apeleaza imediat la Amnezie....Te pupa Yka,numai cu limba Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Nu prea te vad adunat... Ai mari fluctuatii de pareri, ba haitz, ba cea...Si nu tine de ce spune lumea, ci cu care lume te aliezi, pe moment...Sa fie pace, deci s-a terminat plimbarea? Da, pentru astazi da, multe frumuseti are tarisoara asta, inca exista locuri in care securea.drujba, bocancul, cizma, cazmaua, harletul, nu au intrat ! Dar au intrat gratarele si mititeii in schimb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum