Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 :blushing2 http://f.tqn.com/y/easteuropeanfood/1/0/g/d/-/-/romanian-stuffed-cabbage-byCml5arf.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 :blushing2 http://f.tqn.com/y/easteuropeanfood/1/0/g/d/-/-/romanian-stuffed-cabbage-byCml5arf.jpgLe vrea sa le manance...!ca in poze i le-am aratat si eu!P.S:cine imi pune si mie(aici)melodia(nu stiu cine o canta) ... Stiu doar un vers"o luna doua ,mananci numai oua,dar dupa un an ciorba de curcan"!Multumesc
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 'moară COPI mei, așa memorie?!? D-aia te iubesc io...'ca-mi-ar, Lisandru, coaili Am telefon smecher, tine minte tot ce-i spun. E ca Basescu. 1 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Le vrea sa le manance...!ca in poze i le-am aratat si eu!P.S:cine imi pune si mie(aici)melodia(nu stiu cine o canta) ... Stiu doar un vers"o luna doua ,mananci numai oua,dar dupa un an ciorba de curcan"!MultumescAsta ? https://www.youtube.com/watch?v=R7-VDbhlWqE 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Asta ? https://www.youtube.com/watch?v=R7-VDbhlWqE Altă bagaboantă
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Asta ? https://www.youtube.com/watch?v=R7-VDbhlWqEDa!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 HUH !? :blushing2 OOOOKKK ! :habarnam Pai, indiferent cat de aiurea suna, cineva tot arunca cu pantofi in tine....Daca desenez, ai fost sub o mare presiune copil fiind, acum inca traiesti cu niste sechele...Scuza-ma si iarta-ma, nu vreau sa te fac sa suferi.Stau de 3 luni si... sa dezdob... tot dusman sunt, desi ii vreau binele... Sa ma urati toti, ce stiu eu si ce vreau eu...? Sa va fac rau nu pot, am in suflet orice in afara de rautate, dar chem si iadul cand vi se nazare ca un om la pamant este bun de luat la bataie... Gresit. Cand sufar dau cel mai tare, idiotilor!
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 daca beau cateva carafe cu Robert azi , le dau toate teoriile peste cap Se aproba...parafat si semnat
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Am telefon smecher, tine minte tot ce-i spun. E ca Basescu. Asta înseamnă să fii mafEoată, să ţii același telefon timp dă 2-3 ani 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Se aproba...parafat si semnat Ca premaru'...dă semnătură zic 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Am telefon smecher, tine minte tot ce-i spun. E ca Basescu. Faptasul se intoarce la locul faptei! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Faptasul se intoarce la locul faptei! Ce minte criminală ai...'ca-mi-ai corcodușili 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Pai, indiferent cat de aiurea suna, cineva tot arunca cu pantofi in tine....Daca desenez, ai fost sub o mare presiune copil fiind, acum inca traiesti cu niste sechele...Scuza-ma si iarta-ma, nu vreau sa te fac sa suferi.Stau de 3 luni si... sa dezdob... tot dusman sunt, desi ii vreau binele... Sa ma urati toti, ce stiu eu si ce vreau eu...? Sa va fac rau nu pot, am in suflet orice in afara de rautate, dar chem si iadul cand vi se nazare ca un om la pamant este bun de luat la bataie... Gresit. Cand sufar dau cel mai tare, idiotilor! A fost cu ejaculare? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Pai, indiferent cat de aiurea suna, cineva tot arunca cu pantofi in tine....Daca desenez, ai fost sub o mare presiune copil fiind, acum inca traiesti cu niste sechele...Scuza-ma si iarta-ma, nu vreau sa te fac sa suferi.Stau de 3 luni si... sa dezdob... tot dusman sunt, desi ii vreau binele... Sa ma urati toti, ce stiu eu si ce vreau eu...? Sa va fac rau nu pot, am in suflet orice in afara de rautate, dar chem si iadul cand vi se nazare ca un om la pamant este bun de luat la bataie... Gresit. Cand sufar dau cel mai tare, idiotilor! :no2 :no2 :no2 :no2 :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Ce minte criminală ai...'ca-mi-ai corcodușili Cred ca-i place CSI, Criminal Minds, Bones... :laugh2
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Faptasul se intoarce la locul faptei! Asta nu e doar faptas. Este faptas foarte prost daca s-a intors la locul faptei fara sa-si schimbe ... hainele. =)) 1 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Cred ca-i place CSI, Criminal Minds, Bones... :laugh2Saw,DoctorG-medic legist..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Cred ca-i place CSI, Criminal Minds, Bones... :laugh2 Îi place poola
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Ce minte criminală ai...'ca-mi-ai corcodușili Mai am putin de studiat si o sa fiu capabila sa fac crima perfecta!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Asta nu e doar faptas. Este faptas foarte prost daca s-a intors la locul faptei fara sa-si schimbe ... hainele. =))Si nici mannusi nu a purtat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Mai am putin de studiat si o sa fiu capabila sa fac crima perfecta! :shocked :slap2 Ai fi putut sa zici si tu: " Mai am putin de studiat si o sa fac sexul perfect !" :rax2 :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 :no2 :no2 :no2 :no2 :( Peste 3 luni stau face-to-face... Cu greu face niste progrese...Nu te compar, dau doar un exemplu, e mult peste ce realizezi...Daca tu spui NU, eu nu insist, pup si te las in pace, poate deschizi tu subiectul si daca nu, tot bine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 :shocked :slap2 Ai fi putut sa zici si tu: " Mai am putin de studiat si o sa fac sexul perfect !" :rax2 :laugh2La capitolul sex mereu se poate mai bine...!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Mai am putin de studiat si o sa fiu capabila sa fac crima perfecta! Studiază urcarea peștelui în copac, efectul e garantat 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 La capitolul sex mereu se poate mai bine...!Corect !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum