n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 pai ce-ai mancat? Ieri paste cu unt, feta si un ou prajit. In afara de asta, ceai si paine cu sos de usturoi (home made), pe principiul ca usturoiul e un antibiotic natural. Nimic iesit din comun, nu e de la mancare, scrie si in prospect la antibiotice ca asta e unul din efectele secundare. Whatever, le mai iau maine si poimaine ca cica nu e bine sa nu termini tratamentul ca daca mai ai nevoie mai tarziu (sa ma fereasca) nu-si mai fac efectul.Mi s-a facut somn. Azi ma bag devreme in pat, iar sa dorm, in plm. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 Ieri paste cu unt, feta si un ou prajit. In afara de asta, ceai si paine cu sos de usturoi (home made), pe principiul ca usturoiul e un antibiotic natural. Nimic iesit din comun, nu e de la mancare, scrie si in prospect la antibiotice ca asta e unul din efectele secundare. Whatever, le mai iau maine si poimaine ca cica nu e bine sa nu termini tratamentul ca daca mai ai nevoie mai tarziu (sa ma fereasca) nu-si mai fac efectul.Mi s-a facut somn. Azi ma bag devreme in pat, iar sa dorm, in plm. Paine prajita cu sos de usturoi si suc de rosii/ketchup (dupa preferinte) ii spune "bruschetti" si e o minunatie, merge o bere dupa ! 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 24, 2016 Ieri paste cu unt, feta si un ou prajit. In afara de asta, ceai si paine cu sos de usturoi (home made), pe principiul ca usturoiul e un antibiotic natural. Nimic iesit din comun, nu e de la mancare, scrie si in prospect la antibiotice ca asta e unul din efectele secundare. Whatever, le mai iau maine si poimaine ca cica nu e bine sa nu termini tratamentul ca daca mai ai nevoie mai tarziu (sa ma fereasca) nu-si mai fac efectul.Mi s-a facut somn. Azi ma bag devreme in pat, iar sa dorm, in plm. pai si de unde mirosu de iasomie? de la feta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 In pana mea, de ce nu are Simona Halep mentalitatea Monicai Niculescu ? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Paine prajita cu sos de usturoi si suc de rosii/ketchup (dupa preferinte) ii spune "bruschetti" si e o minunatie, merge o bere dupa ! Rosii maruntite cu verdeata (patrunjel sau marar dupa preferinte), ulei, otet, sare (ca la salata) intinse pe o paine prajita unsa in prealabil cu putin sos de usturoi. Merge cu un vin rosu sau roze. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 Rosii maruntite cu verdeata (patrunjel sau marar dupa preferinte), ulei, otet, sare (ca la salata) intinse pe o paine prajita unsa in prealabil cu putin sos de usturoi. Merge cu un vin rosu sau roze. Sau asa !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 pai si de unde mirosu de iasomie? de la feta? Pai am facut baie. (cu spuma)
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2016 Ieri paste cu unt, feta si un ou prajit. In afara de asta, ceai si paine cu sos de usturoi (home made), pe principiul ca usturoiul e un antibiotic natural. Nimic iesit din comun, nu e de la mancare, scrie si in prospect la antibiotice ca asta e unul din efectele secundare. Whatever, le mai iau maine si poimaine ca cica nu e bine sa nu termini tratamentul ca daca mai ai nevoie mai tarziu (sa ma fereasca) nu-si mai fac efectul.Mi s-a facut somn. Azi ma bag devreme in pat, iar sa dorm, in plm. https://www.youtube.com/watch?v=L29zJXK_KQs&feature=player_detailpage 3 11
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 24, 2016 Ieri paste cu unt, feta si un ou prajit. In afara de asta, ceai si paine cu sos de usturoi (home made), pe principiul ca usturoiul e un antibiotic natural. Nimic iesit din comun, nu e de la mancare, scrie si in prospect la antibiotice ca asta e unul din efectele secundare. Whatever, le mai iau maine si poimaine ca cica nu e bine sa nu termini tratamentul ca daca mai ai nevoie mai tarziu (sa ma fereasca) nu-si mai fac efectul.Mi s-a facut somn. Azi ma bag devreme in pat, iar sa dorm, in plm. Ps.mii dor di pula ca di mama
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Ps.mii dor di pula ca di mama That was uncalled for.Nu mai glumi de parinti, mi-e ca intr-o te trezesti cu ceva foarte greu in cap si nu te mai ridici.
ceaica Reputație: 875 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Februarie 24, 2016 Era o gluma cu moldoveanca maritata si plecata de acasaNu se vroia nici un afront legat de parintiDaca asa s-a inteles scuze
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Februarie 24, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Februarie 24, 2016 WOW!A postat nea Crisrescu altceva decât muzici, pilde și poze! Desfac o bere, nu credeam să apuc clipa asta! si inca ce postare....gandita pret de cateva mii de melodii
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2016 Era o gluma cu moldoveanca maritata si plecata de acasaNu se vroia nici un afront legat de parintiDaca asa s-a inteles scuzeNu te agita! E de la metempsihoză...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 24, 2016 Rosii maruntite cu verdeata (patrunjel sau marar dupa preferinte), ulei, otet, sare (ca la salata) intinse pe o paine prajita unsa in prealabil cu putin sos de usturoi. Merge cu un vin rosu sau roze. incearca sa le iei in timp ce manancu pe la mijlocul mesei, asimilarea medicamentelor se face mai bine in timp ce se digera mancarica. in rest multa odihna. tk care of u hug 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2016 Ieși fă! 3 11
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Era o gluma cu moldoveanca maritata si plecata de acasaNu se vroia nici un afront legat de parintiDaca asa s-a inteles scuze Mama e moarta de cand aveam 5 ani, la glume de genul asta daca erai langa mine, garantat iti trecea cheful sa mai incluzi parinti in glume cu orice alta persoana.Nu stiai, ei, daca nu stii de ce-ti permiti?Am incheiat subiectul. Nu te agita! E de la metempsihoză... Mars in straponul meu de avorton! Radem, glumim, desi mi-e rau, dar esti prea nesimtit de la un timp tot bagandu-mi nasul ala in cur.Jet!
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2016 Mama e moarta de cand aveam 5 ani, la glume de genul asta daca erai langa mine, garantat iti trecea cheful sa mai incluzi parinti in glume cu orice alta persoana.Nu stiai, ei, daca nu stii de ce-ti permiti?Am incheiat subiectul. Mars in straponul meu de avorton! Radem, glumim, desi mi-e rau, dar esti prea nesimtit de la un timp tot bagandu-mi nasul ala in cur.Jet!Te-am băgat în seamă și nu am realizat, pielea pulii!?!? Beși dreaq în pula mea de imbecilă! Bagă-ma la ignor și ia-ți un ercefuryl, să-ți treacă de cacare!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Te-am băgat în seamă și nu am realizat, pielea pulii!?!? Beși dreaq în pula mea de imbecilă! Bagă-ma la ignor și ia-ți un ercefuryl, să-ți treacă de cacare! Sunt intradevar impresionata, ba m-ai speriat nitel. Eu zic s-o rezolvam ca 2 barbati ce suntem (la caracter sunt ceva mai barbata ca tine) cand ajung in Bucuresti face-to-face.Ce-mi place mie de macho in spatele monitorului. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 24, 2016 Sunt intradevar impresionata, ba m-ai speriat nitel. Eu zic s-o rezolvam ca 2 barbati ce suntem (la caracter sunt ceva mai barbata ca tine) cand ajung in Bucuresti face-to-face.Ce-mi place mie de macho in spatele monitorului. si mami ia antibiotice, fiind bolnavioara. dar i-a dat medicul si ceva pt sporirea imunitatii. nu stiam de ele, dar uitandu-ma pe prospect suna binisor si destul de natural. ia baga constant si echinacea. poate le incerc si eu in viitoru apropiat, uite daca esti interesatahttp://www.helpnet.ro/prospecte/A/baraka-450-mg 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 incearca sa le iei in timp ce manancu pe la mijlocul mesei, asimilarea medicamentelor se face mai bine in timp ce se digera mancarica. in rest multa odihna. tk care of u hug Ieși fă! ...in pwla mea. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 si mami ia antibiotice, fiind bolnavioara. dar i-a dat medicul si ceva pt sporirea imunitatii. nu stiam de ele, dar uitandu-ma pe prospect suna binisor si destul de natural. ia baga constant si echinacea. poate le incerc si eu in viitoru apropiat, uite daca esti interesatahttp://www.helpnet.ro/prospecte/A/baraka-450-mgBIG like pentru medicamente naturiste !
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2016 Sunt intradevar impresionata, ba m-ai speriat nitel. Eu zic s-o rezolvam ca 2 barbati ce suntem (la caracter sunt ceva mai barbata ca tine) cand ajung in Bucuresti face-to-face.Ce-mi place mie de macho in spatele monitorului. Du-te cacă-te, nu te ține că murdărești așternutu'!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Du-te cacă-te, nu te ține că murdărești așternutu'! Asta e tot? Si cu intalnirea cum ramane? Acum te caci tu pe tine?
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 24, 2016 stimati bărbati:să nu mai confundăm barbatia cu marlania
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 si mami ia antibiotice, fiind bolnavioara. dar i-a dat medicul si ceva pt sporirea imunitatii. nu stiam de ele, dar uitandu-ma pe prospect suna binisor si destul de natural. ia baga constant si echinacea. poate le incerc si eu in viitoru apropiat, uite daca esti interesatahttp://www.helpnet.ro/prospecte/A/baraka-450-mg Merci frumos! Cu imunitatea stau bine, nu mai stiu in ce an am racit ultima data. Am avut canalul descoperit la o masea, netratata s-a infectat ca tot intra mancarea in ea, atata tot.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum