Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12987071_1721043421504352_2023484030850330633_n.jpg?oh=2ba86dfae44ff6c9b685f38cc8c73e08&oe=5774E9C1

banateni/moldoveni/ragateni... :hug1

• Like 3
  • Oras:-
Postat

ete la el :laugh2

analizezi cam mult e doar o gajica care se relaxeaza pe burta cu bucile in sus in timp ce pb citea presa si tzac pac un snapshot. lasa sa fie cum e :))

drept sa-ti raspund ar fi interesant sa se intoarca, plictisita fiind de atata lecturat (caci oricum sunt sigur ca nu gaseste nimic captivant prin ea) si tzac o prinde snapshot-ul si din partea cealalta, dar na... :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

drept sa-ti raspund ar fi interesant sa se intoarca, plictisita fiind de atata lecturat (caci oricum sunt sigur ca nu gaseste nimic captivant prin ea) si tzac o prinde snapshot-ul si din partea cealalta, dar na... :laugh2

Ba eu cred ca sta asa pentru ca e captivata de ceea ce citeste (si oarecum "infierbantata") :) ;) Daca s-ar intoarce pe spate, poate ca ar sta picior peste picior si se mai vede... la anu. Asa cel putin se vede ce/cat trebuie... :)

Postat

Ba eu cred ca sta asa pentru ca e captivata de ceea ce citeste (si oarecum "infierbantata") :) ;) Daca s-ar intoarce pe spate, poate ca ar sta picior peste picior si se mai vede... la anu. Asa cel putin se vede ce/cat trebuie... :)

aha :laugh2

Vizitator
Postat

Bogdanele ,da-mi mie nr de tel a lu' rozica,o sun io şi stabilesc întâlnirea la mine , am un apartament liber

• Oras:worldwide
Postat

Bogdanele ,da-mi mie nr de tel a lu' rozica,o sun io şi stabilesc întâlnirea la mine , am un apartament liber

nu te baga amice Mari :) lasa-l singur sa se descurce

Vizitator
Postat

nu te baga amice Mari :) lasa-l singur sa se descurce

E timid la telefon....

• Like 1
Postat

E timid la telefon....

stai mumos tu acolo :) mai bea un  vin, mai vrajeste o fata,d-ale tale :laugh2

Vizitator
Postat

stai mumos tu acolo :) mai bea un vin, mai vrajeste o fata,d-ale tale :laugh2

Treaba voastră. ...eu am vrut să vă ajut....

Un sfat îți mai dau.... Ai grijă cu Oly, e bagabont şi vrea să te fută'n cur :)

• Like 1
Postat

Treaba voastră. ...eu am vrut să vă ajut....

Un sfat îți mai dau.... Ai grijă cu Oly, e bagabont şi vrea să te fută'n cur :)

sa stii ca oly are mai multe sanse sa primeasca dubla penetrare anala cu 2 dildouri de min 21 fara lubrifiant

Vizitator
Postat

sa stii ca oly are mai multe sanse sa primeasca dubla penetrare anala cu 2 dildouri de min 21 fara lubrifiant

Io zic să te potoleşti că e oț si cum te întorci ți-o scapă'n cur :)

Postat

Io zic să te potoleşti că e oț si cum te întorci ți-o scapă'n cur :)

ce te face sa crezi ca ma intorc? cand ceva iti pare ostil te departezi in marsarier,privind increzator in ochi adversaru' ca pe un maidanez turbat. o fi el otz,dar eu sunt golanca primu rang

plus ca oly e marunt. eu joc doar cu heavy weight.il las sa ma amuze uneori cu giumbuslucurile lui,cat nu se obrazniceste

Postat

ma simt 'mirific' .mergeam sa cumpar  briose calde,mai degraba orbecaiam cofee did not kick yet cand o tufa m-a doborat de tot cu bicicleta cazut jumatate peste mine si bicicleta m-a lovit si in tendonu din spatele genunchiului unde nu stau prea roz.... am vazut ca se cam clatina,dar am crezut ca se tine pe 2...roti..m-am rastit ca toti dracii auzi da' la ora asta iti arde sa inveti mersul pe bicicleta? ea se tot scuza fastacita si eram gata sa mai zic vreo 2 de dulce dar era chiar frumusica si mi-a parut rau de ea.clar nu pot fi nesuferita cu oameni frumosi,superficial stiu,dar asta e

Vizitator sarlatanu
Postat

Rozico, te fut in cur cand esti beata manga asa ca n ai cum sa scapi o sa ma rogi sa mai chem un prieten ca vrei subla penetrare si o sa vina pisicuts si o sa ti o bage cand in cur cand in gura ca asa ii ceri tu:)))))

Postat

Rozico, te fut in cur cand esti beata manga asa ca n ai cum sa scapi o sa ma rogi sa mai chem un prieten ca vrei subla penetrare si o sa vina pisicuts si o sa ti o bage cand in cur cand in gura ca asa ii ceri tu:)))))

ma pis pe ochii tai ,in gura la ma-ta,pe toti mortii si imi ramane un ult jet si pe urmasii tai

acu marsh in ignore potaie ponosita

Postat

ma simt 'mirific' .mergeam sa cumpar  briose calde,mai degraba orbecaiam cofee did not kick yet cand o tufa m-a doborat de tot cu bicicleta cazut jumatate peste mine si bicicleta m-a lovit si in tendonu din spatele genunchiului unde nu stau prea roz.... am vazut ca se cam clatina,dar am crezut ca se tine pe 2...roti..m-am rastit ca toti dracii auzi da' la ora asta iti arde sa inveti mersul pe bicicleta? ea se tot scuza fastacita si eram gata sa mai zic vreo 2 de dulce dar era chiar frumusica si mi-a parut rau de ea.clar nu pot fi nesuferita cu oameni frumosi,superficial stiu,dar asta e

pacat ca nu a dat peste mine. m-as fi prefacut ca ma doare genunchiul dar si la corason si drept pedeapsa i-as fi luat numarul de telefon (daca era d-soara pana-n 25 de ani)))) :laugh2 ca sa invatam impreuna mersul pe bicicleta.

• Like 1
Postat

btw in cazul in care careva user se intreaba de ce sunt mai agresiva verbal ca niciodata si cum parca nu faceam vreodata asa urat tin sa spun ca de cand dl admin mi-a vazut psihicul ferfenita maneru meu e defect asa ca pot fi ori draguta si ok ori super nesimtita.nu ma mai vad capabila sa insult crescendo,ci injur direct.cum e unu nesimtit cum ii iau toata natia in uro.cu non nesimtiti sunt inca in stare sa interactionez civilizat :)

Postat

pacat ca nu a dat peste mine. m-as fi prefacut ca ma doare genunchiul dar si la corason si drept pedeapsa i-as fi luat numarul de telefon (daca era d-soara pana-n 25 de ani)))) :laugh2 ca sa invatam impreuna mersul pe bicicleta.

parea cam foarte **spam editat** :laugh2

nu a intrat in mine ci a cazut intr-o parte . si cum pana efect cafea abia ma tin eu pe 2 m-a trantit....

Vizitator sarlatanu
Postat

Esti nefututa

Vizitator sarlatanu
Postat

Are si pula mandria ei

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lăsați-o! Lăsați-o, am zis!

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t34.0-12/12992182_1142995945740066_1436978526_n.png?oh=2c3c55ae2ba744fbc5d958ed11fb3db8&oe=571710F7 :hug1

• Like 1

Vizitator
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t34.0-12/12992182_1142995945740066_1436978526_n.png?oh=2c3c55ae2ba744fbc5d958ed11fb3db8&oe=571710F7 :hug1

Hai sa udam florile! :)

post-124552-0-50017900-1460970396_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...