vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 5, 2016 Sunt violenta la nervi, te-am rugat, nu?Inceteaza.Nu-mi explici mai mult decat deja stiu...Nu pot sa fiu brutala cu tine, nu meriti.Hai la somnic, ai nevoie si tu de liniste, eu mai sparg ceva pe aici daca se cere... Ti-am explicat ceva? Eu nu te rog, sunt relax... Nu poți sa ai brutalitate fata de mine. O situație creată de mine este... altceva. Cunosti... Ceea ce merit sunt rari cei ce au acces... la aceasta cunoastere. Eu... sunt bine, doar ca nu am chef de vorba. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 5, 2016 Ce bine va intelegeti voi doua,se pare ca vorbiti aceiasi limba Ce curios... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Ti-am explicat ceva? Eu nu te rog, sunt relax... Nu poți sa ai brutalitate fata de mine. O situație creată de mine este... altceva. Cunosti...Ceea ce merit sunt rari cei ce au acces... la aceasta cunoastere.Eu... sunt bine, doar ca nu am chef de vorba. Ma bucur ca esti bine. Banuiesc unde nu e bine... o sa fie.Te pupacesc!
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 5, 2016 Ma bucur ca esti bine. Banuiesc unde nu e bine... o sa fie.Te pupacesc! 💋 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Nu mi-ai facut nimic, mi-ai placut mult ca persoana...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Ai motive sa fii bulversata... Legat de forum nu-ti face griji.Din cate vezi...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Nu mai rade, ma!
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2016 imprastiat
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Retrage "penibil".
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 5, 2016 E chiar foarte simpla structura... De aceea ma mir. Nu-i nimic neobisnuit la acest forum. Nu am nici o treaba sa ma las bulversată... mai mult, m-a surprins altceva la tine. Aveam intenția sa port atunci o scurtă conversatie telefonică, si sa se rezolve totul ca prin "miracol". Dar m-am lăsat pradă... ca era ceva la tine, era poftă de viata in cel mai serios mod. Te rog sa nu râzi. M-ai ofticat ca ai ras de mine. 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2016 imprastiatsau Albastru cum e si culoarea mea pe forum
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 E chiar foarte simpla structura... De aceea ma mir. Nu-i nimic neobisnuit la acest forum. Nu am nici o treaba sa ma las bulversată... mai mult, m-a surprins altceva la tine. Aveam intenția sa port atunci o scurtă conversatie telefonică, si sa se rezolve totul ca prin "miracol". Dar m-am lăsat pradă... ca era ceva la tine, era poftă de viata in cel mai serios mod. Te rog sa nu râzi. M-ai ofticat ca ai ras de mine. Nu am ras de tine, eu fac haz de necaz.Al meu.Rad, uneori exagerat, de cate mi se intampla, nu-mi bat joc de oameni.Poate fi greu de inteles, dar si Biblia fiecare intelege cum vrea (poate).Te-am rugat... Lasa in pizda mamii lui de egoism!!!
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2016 Nu am ras de tine, eu fac haz de necaz.Al meu.Rad, uneori exagerat, de cate mi se intampla, nu-mi bat joc de oameni.Poate fi greu de inteles, dar si Biblia fiecare intelege cum vrea (poate).Te-am rugat... Lasa in pizda mamii lui de egoism!!!Sarumana :)Cum sunteti? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Invartindu-se! Vrea iubita ea... Sarumana :)Cum sunteti? Din cate se vede... Maine am interviu si azi nu dorm ca "victima" se tot victimizeaza...Ii pasa ca maine...? Nu. El e buricu'.O sa ajung la interviu, moarta, coapta, il iau.Ce fac cu javra care imi tot apasa pe sentimente?! 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 E de la sine inteles, de acord.Intelege?!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Nu mai tipa? Sunt nervoasa, am mai spus.
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2016 Invartindu-se! Vrea iubita ea... Din cate se vede... Maine am interviu si azi nu dorm ca "victima" se tot victimizeaza...Ii pasa ca maine...? Nu. El e buricu'.O sa ajung la interviu, moarta, coapta, il iau.Ce fac cu javra care imi tot apasa pe sentimente?!da el te lasa sa-ti iei job? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 da el te lasa sa-ti iei job? Nu ar mai avea ce sa-mi reproseze. 1 2
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2016 Nu ar mai avea ce sa-mi reproseze.Deci nu prea e de acord.El te vrea doar pt el.Sa te tina in palatul de clestar pana iti cresc frunze pe nas si inmuguresti.Iar tu vrei si pe el si si libertatea ta si a lui SI ce-ai de gand?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Deci nu prea e de acord.El te vrea doar pt el.Sa te tina in palatul de clestar pana iti cresc frunze pe nas si inmuguresti.Iar tu vrei si pe el si si libertatea ta si a lui SI ce-ai de gand? Sa rup lantul. 1 2
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2016 Sa rup lantul.Mda....da cand l-ai pus (lantul)ce-aveai de gand?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Mda....da cand l-ai pus (lantul)ce-aveai de gand? N-a fost gand, ci slabiciune. Mi-a scapat ca de prea mult timp am fost singura... mi-am dorit ca tot omul o familie... nu am copii...Mi-a scapat. L-am adorat. A simtit si i s-a urcat la cap...Platesc, stiam in ce ma bag, dar si spus ca eu imi revin, el nu.
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2016 N-a fost gand, ci slabiciune. Mi-a scapat ca de prea mult timp am fost singura... mi-am dorit ca tot omul o familie... nu am copii...Mi-a scapat. L-am adorat. A simtit si i s-a urcat la cap...Platesc, stiam in ce ma bag, dar si spus ca eu imi revin, el nu.Acest "el"(nu-l cunosc)....e om de treaba?Simti asta pt ca te-a innebunit si vrei sa-l schimbi(firea).Nu vei reusi.Nimeni nu reuseste sa schimbe pe altcineva.Doar credem ca vom reusi.Ce simti legat de situatia creata?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2016 Acest "el"(nu-l cunosc)....e om de treaba?Simti asta pt ca te-a innebunit si vrei sa-l schimbi(firea).Nu vei reusi.Nimeni nu reuseste sa schimbe pe altcineva.Doar credem ca vom reusi.Ce simti legat de situatia creata? Ai fi uimit cat am schimbat... Esenta nu pot schimba, de acord.Pentru mine familia este totul, el la 50 ani se comporta ca un adolescent...Prescurtat: Tampit!Acum traieste, vrea totul, vrea ultima mea picatura de energie...Copil razgaiat spun eu, genul de zbiara in magazin daca nu-i iei ceva...Am ajuns la epuizare, simt o mare oboseala, sper doar ca sunt in stare de ceva maine...Cu el sau fara, eu vreau un serviciu, mi-a lipsit asta.El sa se duca cautand fericirea!
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2016 Ai fi uimit cat am schimbat... Esenta nu pot schimba, de acord.Pentru mine familia este totul, el la 50 ani se comporta ca un adolescent...Prescurtat: Tampit!Acum traieste, vrea totul, vrea ultima mea picatura de energie...Copil razgaiat spun eu, genul de zbiara in magazin daca nu-i iei ceva...Am ajuns la epuizare, simt o mare oboseala, sper doar ca sunt in stare de ceva maine...Cu el sau fara, eu vreau un serviciu, mi-a lipsit asta.El sa se duca cautand fericirea!Legea atractiei spune ca,daca te indepartezi de cineva -celalalt se va apropia.Daca te apropii -se va inddeparta.Indeparteaza-te sa se apropie de tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum